AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MONSTER Elements Wireless On Ear Black Slate

Zobraziť katalóg
MONSTER Elements Wireless On Ear Black Slate
Bezdrôtové slúchadlá – náhlavné, bezdrôtové, Bluetooth, ovládanie na hlavovom moste, mušle z pamäťovej peny, počúvanie hudby až 20 hodín, stav batérie je indikovaný led diódou, tri možnosti prepojenia – bezdrôtovo, audio káblom alebo pomocou USB Direct Digital audio
Kód:  MON312b2 Produktové číslo:  137054-00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MONSTER Elements Wireless On Ear Black Slate Predaj skončil

MONSTER Elements Wireless On Ear Black Slate

Dajte zbohom obťažujúcim káblom a vychutnajte si počúvanie vašich obľúbených tónov s prémiovými bezdrôtovými slúchadlami od spoločnosti Monster. Okamžite spoznáte ten rozdiel, ktorý delí počúvanie hudby na iba počúvanie alebo na dokonalý hudobný zážitok. S týmito slúchadlami sa dostanete v zvukovej reprodukcii  o niekoľko stupňov vyššie. Vybavené sú modernou bezdrôtovou technológiou Bluetooth. Čo vás ale zaručne úplne dostane, je výnimočná životnosť batérie. Tá je schopná vám slúžiť počas doby až 20 hodín.

Kľúčové vlastnosti

  • Bluetooth pre výnimočnú kvalitu zvuku
  • Výkonný a čistý zvuk
  • Mušle z pamäťovej peny
  • Dizajn optimalizovaný pre väčšie pohodlie
  • Ultra odolná konštrukcia
  • Pevné puzdro je súčasťou balenia
  • 3 spôsoby počúvania (bezdrôtové, káblové - analóg alebo pomocou USB portu)
  • Dlhá výdrž batérie (až 20 hodín počúvania alebo až 30 hodín hovoru)

Luxusné zhotovenie

Výrobca dosiahol s týmto modelom úplný zázrak, keď v rámci starostlivosti pre úplné pohodlie používateľa, dotiahli tento model k úplnej dokonalosti. Veľké mušle sú opatrené veľmi pohodlnou pamäťovou penou a preto je nosenie príjemné aj po dlhej dobe používania. 

Spôsob počúvania si vyberte sami

Aj keď môžete slúchadlá používať bezdrôtovo a využiť tak vysokú výdrž kvalitnej integrovanej batérie, je možné pripojiť slúchadlá k analógovému káblu alebo dokonca k USB portu. Všetky potrebné káble sú samozrejme súčasťou balenia a slúchadlá sú tak po vybalení pripravené na okamžité použitie. Môžete dokonca voliť medzi dvoma zvukovými profilmi - normal alebo club. Používateľov určite poteší skutočnosť, že slúchadlá sú dodávané s praktickým puzdrom. S ním sú slúchadlá vždy v bezpečí. 

Balenie obsahuje

  • Monster Elements slúchadlá
  • Mäkké puzdro
  • 1,8" audio jack, kábel rezistentný voči zamotaniu a 1/4" adaptér
  • Digitálny Micro USB kábel, Micro USB pre priame digitálne audio
  • Micro USB do plnej veľkost, USB adaptér pre nabíjanie
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MONSTER Elements Wireless On Ear Black Slate Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER Elements Wireless On Ear Black Slate. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MONSTER Elements Wireless On-Ear Black Slate. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MONSTER Elements Wireless On-Ear Black Slate. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MONSTER Elements Wireless On Ear fekete pala.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií