Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MONSTER iSport Bluetooth Wireless In Ear čierna

Zobraziť katalóg
MONSTER iSport Bluetooth Wireless In Ear čierna
Bezdrôtové slúchadlá do uší, bluetooth, odolné potu a vhkosti, pevné uchytenie v uchu, Control Talk na jednoduché ovládanie a telefonovanie, náušník izoluje okolitý rušivý hluk
Kód:  MON307a7e Produktové číslo:  128660-00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MONSTER iSport Bluetooth Wireless In Ear čierna Predaj skončil

MONSTER iSport Bluetooth Wireless In Ear čierna


Hľadáte bezdrôtové športové slúchadlá s nekompromisným zvukom, ktorá vás nebudú obmedzovať ani pri najintenzívnejšej akcii? iSport bluetooth vám poskytne presne to, a navyše potu odolné, umývateľné vyhotovenie. So svojimi silnými basmi, rýdzou čistotou stredového pásma a širokým dynamickým rozsahom jednoducho privedú vašu obľúbenú hudbu k životu a tá vás úplne pohltí. Súčasne sú extrémne ľahké, takže ani nebudete vedieť, že ich máte na sebe. A aby ste sa mohli perfektne sústrediť na svoje ciele, poskytnú vynikajúcu izoláciu od okolitého prostredia.


Kľúčové vlastnosti

  • extra odolné a veľmi ľahké vyhotovenie
  • flexibilné špunty pre maximálny komfort
  • spoľahlivé upevnenie SportClip
  • rezistentné voči potu, antimikrobiálne
  • vynikajúca izolácia okolitých ruchov
  • dlhá výdrž batérie (cca 5 hodín)
  • plochý kábel minimalizuje riziko zamotania
  • mikrofón s ovládačom hovorov a hudby ControlTalk
vypnuté
MONSTER iSport Bluetooth
 

Bezdrôtová voľnosť a pohodlie

Slúchadlá využívajú bezdrôtovú technológiu bluetooth s prémiovým kodekom Apt-X a podporujú kompresiu AAC, takže si môžete byť istí, že k vašim ušiam prenesú zvuk v najvyššej kvalite. Na batériu poskytnú približne 5 hodín neprerušovaného prehrávania a dobíja sa 1,5 h. Ďalším kúskom je použitie plochého kábla, minimalizácia rizika zamotania. Na kábli nájdete aj mikrofón a trojtlačidlové ovládanie hudby a hovorov ControlTalk. Maximálny dosah od zdroja je 10 m.


Vynikajúca ergonómia

Slúchadlá využívajú na upevnenie patentovaný systém SportClip, ktorý garantuje bezpečné usadenie, či už zrovna idete na bicykli, bežíte alebo vykonávate inú športovú aktivitu. Navyše majú špeciálne prispôsobiteľné špunty OnmiTip, vďaka čomu skvele padnú každému používateľovi, priľnú k jeho sluchovému kanáliku a zabezpečia dlhodobo pohodlné počúvanie. V balení nájdete niekoľko veľkostí štupľov, upevňujúcich nadstavcov SportClip, dobíjací kábel USB a praktické vrecúško na pohodlné prenášanie a skladovanie.


 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MONSTER iSport Bluetooth Wireless In Ear čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER iSport Bluetooth Wireless In Ear černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Monster iSport Bluetooth drahtlose In-Ear-Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Monster iSport Bluetooth drahtlose In-Ear-Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Monster iSport Bluetooth vezetéknélküli Ear Fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií