Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Monster iSport Freedom Bluetooth Wireless On Ear V2 čierno-zelené

Zobraziť katalóg
Monster iSport Freedom Bluetooth Wireless On Ear V2 čierno-zelené
Bezdrôtové slúchadlá náhlavné, bezdrôtové, s mikrofónom, Bluetooth, vode a potu odolné prevedenie, ovládanie na mušľu, tri možnosti prepojenia - bezdrôtovo, audio káblom alebo pomocou USB Direct Digital audio
Kód:  MON307a4b Produktové číslo:  137097-00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Monster iSport Freedom Bluetooth Wireless On Ear V2 čierno-zelené Predaj skončil

Monster iSport Freedom Bluetooth Wireless On Ear V2 čierno-zelené

Model iSport Freedom skrýva nejedno prekvapenie. Do detailu premyslené slúchadlá sú vybavené dokonalými funkcionalitami pre nevšedné pohodlie pri počúvaní. Mäkké mušle obklopia celé ucho a vďaka tomu prinesú skutočne lahodný hudobný zážitok. Zamedzia rušivým zvukom zvonku a prinesú len kryštalicky čisté tóny a melódie. Nechajte sa uniesť silou a hĺbkou svojich obľúbených piesní, vyberanú kvalitu zvuku ocení aj ten najnáročnejší poslucháč.

Kľúčové vlastnosti

  • Konštrukcia pre ničím nerušené počúvanie
  • Absolútne očarujúca kvalita zvuku
  • Bezdrôtové pripojenie k prehrávaču
  • Dlhá výdrž na batériu
  • Možnosť párovania pre zdieľanie hudby
  • Ovládacie prvky priamo na mušli
  • Tri možnosti prepojenia s prehrávačom
  • Dvojica posluchových módov
  • Mikrofón s unikátnymi funkciami
  • Funkcia hlasovej aktivácie hovorov

Bezdrôtové pripojenie

Ich najväčšou prednosťou je schopnosť spojenia s prehrávačom pomocou Bluetooth rozhrania. Tá je privedená k neobyčajnej dokonalosti. Slúchadlá sa dajú spárovať a ľahko tak môžete s kýmkoľvek zdieľať hudbu. Batéria vydrží viac ako 9 hodín a rýchlo sa dobíja. Nemusíte sa však spoliehať len na ňu, k dispozícii sú ďalšie dva módy použitia. K prehrávaču sa pripojíte aj pomocou kábla alebo USB Direct Digital audio a počúvať môžete aj vo chvíli, keď je potrebné dobíjať. Na stav batérie Vás upozorní efektná LED indikácia.

Pre každú situáciu

Svojou konštrukciou sú určené na počúvanie kdekoľvek a kedykoľvek, vrátane počúvania pri športe. Tomuto účelu zodpovedá ako materiál, tak aj spoľahlivé a stabilné vyhotovenie. Nevadí im vlhko a odolajú potu, na hlave držia perfektne a nehrozí, že spadnú. Po technickej stránke sa slúchadlá prispôsobia situácii jedným z dvoch posluchových profilov. Vďaka ovládacím prvkom na mušli je zaistené úplné pohodlie. Riadiť môžete nielen hladinu hlasitosti, ale aj základné funkcie prehrávania.

Mikrofón s radom funkcií

Samozrejmou výbavou je mikrofón. V tomto modeli je však neobyčajný a doplnený mnohými šikovnými funkciami, ktoré povyšujú handsfree na novú úroveň. Vďaka unikátnej technológii budete počuť svoj hlas pri volaní aj s nasadenými slúchadlami úplne prirodzene a jasne. Výrobca však zašiel v tejto oblasti ešte ďalej, ďalšou originálnou funkcionalitou je aktivácia hovorov hlasom.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nevite nekdo jak se prepina normal a turbo mod?

Diskusia a poradňa k Monster iSport Freedom Bluetooth Wireless On Ear V2 čierno-zelené
Príslušenstvo pre Monster iSport Freedom Bluetooth Wireless On Ear V2 čierno-zelené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Monster iSport Freedom Bluetooth Wireless On Ear V2 černo-zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Monster iSport Freedom Bluetooth Wireless On Ear V2 schwarz-grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Monster iSport Freedom Bluetooth Wireless On Ear V2 schwarz-grün.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií