Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MONSTER ROC Šport SuperSlim Wireless In Ear

Zobraziť katalóg
MONSTER ROC Šport SuperSlim Wireless In Ear
4,0 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá do uší, skladacie, Bluetooth, odolné potu a vlhkosti, Control Talk pre jednoduché ovládanie a telefonovanie, prevádzka na batérie až 5 hodín, 3 sady klipov SportClip, 3 sady náušníkov, USB kábel, púzdro
Kód:  MON307k1 Produktové číslo:  137047-00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MONSTER ROC Šport SuperSlim Wireless In Ear Predaj skončil

MONSTER ROC Šport SuperSlim Wireless In Ear


Len málokto rozumie náročnému tréningu lepšie ako Cristiano Ronaldo. Teraz máte k dispozícii bezdrôtové slúchadlá do uší, ktorá vám k nemu poskytnú optimálnu oporu. Oceňovaný model ROC Sport je odolný voči potu a vytvorený pre extrémne akciu. Zabezpečí dlhodobý komfort pre nosenie, patentovaný spôsob uchytenia SportsClip a neprekonateľnú zvukovú kvalitu Monster. Vďaka extrémne tenkému profilu je navyše použiteľný aj pri použití pod helmou alebo okuliarmi.


kľúčové vlastnosti

  • vynikajúce bezdrôtové slúchadlá pre šport
  • ovládanie hudby a hovorov na kábli
  • patentovaný SportsClip drží slúchadlá na mieste
  • extrémne tenký profil
  • bezproblémové nosenie s okuliarmi alebo helmou
  • odolné voči potu a vlhkosti
  • výdrž batérie okolo 5 hodín (nabíjanie 1,5 h)
  • vrátane vrecka a nabíjacieho kábla USB
vypnuté
ROC by monster

komfortné použitie

Slúchadlá využívajú bezdrôtovú technológiu Bluetooth s prémiovým kodekom Apt-X a podporujú jednoduché párovanie dotykom. Na kábli majú mikrofón s diaľkovým ovládačom pre ľahkú kontrolu hovorov a obsluhu prehrávanie hudby. K dispozícii je tiež hlasové vytáčanie pre pohodlné telefonovanie hands-free. Pre maximálne sústredenie sa na výkon poskytnú slúchadlá skvelú izoláciu od okolitého hluku, ku ktorej napomáha možnosť výveru z 5 párov silikónových štupľov a 3 veľkostí uchytenie SportsClip. V balení nájdete aj vrecúško a nabíjací kábel do USB.


Cristiano Ronaldo a Monster v kooperácii

Spojenie Cristiana Ronalda a Monster vám prináša to najlepšie z oblasti dizajnu a hudobnej reprodukcie. Rovnako ako CR7, teraz môžete počúvať hudbu v tej najlepšej kvalite s čistým prednesom spoločnosti Monster. Očakávajte zvuk jedinečnej sily, dynamiky a presnosti. Vystúpte z davu s ikonickým vzhledom týchto slúchadiel a riaďte sa sloganom LIVE LIFE LOUD.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MONSTER ROC Šport SuperSlim Wireless In Ear Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER ROC Sport SuperSlim Wireless In Ear. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MONSTER ROC Sport SuperSlim drahtlose In-Ear. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MONSTER ROC Sport SuperSlim drahtlose In-Ear. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MONSTER ROC Sport SuperSlim Wireless In Ear.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií