Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Mophie Snap adaptéry – čierny

Zobraziť katalóg
Mophie Snap adaptéry – čierny
Držiak na mobil , s lepivou vrstvou
Kód:  MOPHd2 Produktové číslo:  ZG409907724

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mophie Snap adaptéry – čierny

Adaptéry Mophie Snap
Adaptéry Mophie Snap

Snap adaptéry
značky Mophie

Ak vlastníte niektorú z bezdrôtových nabíjačiek Mophie, určite sa vám zídu náhradné Snap adaptéry pre vaše ďalšie zariadenia. Alebo urobte radosť rodinným príslušníkom a umožnite im tiež využívať výhody, ktoré nabíjanie cez Mophie ponúka. Magnetické krúžky sa upevňujú na zadnú stranu smartfónu, alebo puzdra. Dôležité je, aby váš telefón podporoval Qi nabíjanie. Adaptéry Mophie Snap sú kompatibilné s Apple MagSafe. Pomocou magnetov pripojíte, alebo odpojíte vaše zariadenie v priebehu niekoľkých sekúnd a zároveň vždy ľahko trafíte presne do miesta určeného na nabíjanie.

Adaptéry Mophie Snap

Kľúčové vlastnosti adaptérov Mophie Snap

  • Pomocou adaptérov Mophie Snap môžete pohodlne nabíjať vaše inteligentné zariadenie s podporou Qi nabíjania na magnetických bezdrôtových nabíjačkách
  • Kompatibilné s Apple MagSafe a príslušenstvom Mophie Snad/Snap+
  • Upevňujú sa na zadnú stranu smartfónu, alebo puzdra
  • Balenie obsahuje dva kovové kruhy Mophie Snap

Parametre a špecifikácia

Použitie pre
Mobilné telefóny Hotovo!
Prichytenie zariadenia k držiaku
Lepiaci Hotovo!

Určenie

Použitie pre
Mobilné telefóny Hotovo!

Prichytenie

Prichytenie zariadenia k držiaku
Lepiaci Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mohu požádat o vnější a vnitřní rozměr kroužku?

Dobrý den, tohle je jen kovový plýšek nebo je to sám o sobě magenet, hledám něco pod kryt co bude fungovat uplně stejně jako magsafe

Dobrý deň, chcel by som to použiť pre Samsung Galaxy S21 Ultra. Nebude to prekážkou pri bezdrôtovom nabíjaní? Nebude stým problém? Udrží to telefón na magnetickom držiaku? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý večer, rád bych se Vás prosím zeptal, zda lze tento magnetický kruh aplikovat i na ochranný kryt UAG Monarch pro Iphone 12 Pro Max a zda bude bez problémů fungovat nabíjení prostřednictvím magsafe? A zda se v případě chtění odstranění magnetického kruhu nepoškodí kryt? Předem Vám velmi děkuji za Vaši odpověď a ochotu.

Diskusia a poradňa k Mophie Snap adaptéry – čierny
Príslušenstvo pre Mophie Snap adaptéry – čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mophie Snap adaptéry - černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mophie Snap-Adapter - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mophie Snap-Adapter - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mophie Snap adapterek - fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií