Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MORA VT 526 MX

Zobraziť katalóg
MORA VT 526 MX
4,4 11 hodnotení
Vstavaná rúra – vstavaná, elektrická, energetická trieda A, Water Clean, zatláčacie gombíky, multifunkčná, 9 funkcií, digitálne programovateľné hodiny, časovač, 3D chladiaci systém, detský zámok, 3 tvrdené sklá, drôtené rošty, osvetlenie, nerez, 59.5×59.7:56.5cm
Kód:  FBT1001j2 Produktové číslo:  VT526MX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MORA VT 526 MX

Vstavaná multifunkčná rúra

Premýšľate nad novou rúrou, ktorá splní všetky vaše požiadavky od efektívnych funkcií až po solídnu cenu? V tom prípade vám ponúkame vstavanú rúru Mora VT 526 MX. Okrem vydareného dizajnu z nehrdzavejúcej ocele vás zaujme precíznym spracovaním s klenutým tvarom rúry, ktorý pripomína starú kamennú pec. Vďaka tomu sa postará o rovnomerné prúdenie horúceho vzduchu okolo pokrmu a jeho dokonalé prepečenie.


Kľúčové vlastnosti rúry Mora VT 526 MX

  • Vstavaná multifunkčná rúra za skvelú cenu
  • Vyhotovenie z nehrdzavejúcej ocele
  • Energetická trieda A
  • Veľký vnútorný objem 65 l
  • Zatláčacie gombíky
  • Digitálne hodiny a minútka
  • Jednoduché čistenie – Water system
  • Detský bezpečnostný zámok ovládania
  • Drôtené rošty
  • Príslušenstvo: 1× pekáč, 1× rošt, 1× plech na pečenie

9 úžasných funkcií

Okrem klasického pečenia rúra ponúka gril s ventilátorom, teplovzdušné pečenie, funkciu rýchleho predohrevu, rozmrazovanie. Teplovzdušné pečenie umožňuje piecť vo viacerých vrstvách naraz aj rôzne pokrmy, bez toho aby dochádzalo k vzájomnému ovplyvneniu chutí a vôní. Všetky programy boli vyvinuté na základe dlhodobých skúseností, aby vám zabezpečili maximálny komfort pri pečení.


Zatláčacie gombíky

Zatláčacie gombíky

Gombíky so špeciálnym zatláčacím mechanizmom ponúkajú komfortné ovládanie a elegantný dizajn s čistými líniami. Tento typ ovládania uľahčuje nielen čistenie, ale je rovnako bezpečný pre vaše deti.

Water System

Water System

Pomocou tejto funkcie sa rúra ľahko čistí takmer sama. Stačí do pekáča naliať 0,5 l vody s trochou umývacieho prostriedku a vložiť na dno rúry. Teplotu nastavte na 50 – 60 °C na dobu 30 minút. Po uplynutí času v rúre navlhnú všetky nečistoty, ktoré potom ľahko zotriete handričkou.

Digitálny displej

Digitálny displej

Súčasťou rúry je aj digitálny displej s hodinami a možnosťou nastavenia minútky, či detského zámku. Časovač sa ovláda pomocou 3 dotykových tlačidiel na stranách displeja.

Veľký gril

Veľký gril

Kombinácia väčšieho a menšieho vykurovacieho telesa zabezpečí dokonalý výsledok pečenia. Inteligentné umiestnenie ohrievačov umožňuje optimálne a rovnomerné rozloženie tepla, vďaka čomu je docielené, že pokrm bude vždy pekne chrumkavý zvonku a šťavnatý vnútri.

Bezpečné chladné dvierka

Chladné dvierka

Praktické trojité zasklenie dvierok rúry s reflexnou vrstvou zaručí maximálnu bezpečnosť počas pečenia. Dvierka zostávajú chladné, takže sa nemusíte obávať popálenia a váš pokrm si môžete kedykoľvek skontrolovať.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,7 cm Hotovo!
Hĺbka
56,5 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Detská poistka, Ochladzovací systém Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
67 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je trouba s vysunami?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je tato trouba dodávaná s vidlicí, která se zapojuje do zásuvky, nebo pouze s kabelem bez vidlice, který vyžaduje zapojení do krabice? Děkuji

Diskusia a poradňa k MORA VT 526 MX
Príslušenstvo pre MORA VT 526 MX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VT 526 MX.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií