MORA VT 536 BX + MORA VDI 643 C

Zobraziť katalóg
MORA VT 536 BX + MORA VDI 643 C
Set spotrebičov – rúry a indukčnej dosky, RÚRA: vstavaná, energetická trieda A, objem 65l, 11 funkcií, gril, digitálne programovateľné hodiny, bezpečnostný zámok, 3 sklá dvierok+DOSKA: indukčná, 4 varné zóny, ukazovateľ zvyškového tepla, funkcia Sprint, funkcia Timer, brúsené hrany, dotykové ovládanie, detský zámok, farba čierna, elektrické napätie 230/380V
Kód:  MORSET18 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MORA VT 536 BX + MORA VDI 643 C Predaj skončil

MORA VT 536 BX + MORA VDI 643 C

Súprava spotrebičov rúry MORA VT 536 BX a indukčnej dosky MORA VDI 643 C nadchne všetkých, ktorí sa venujú vareniu. Vďaka mnohým špeciálnym funkciám, ktorými súprava disponuje, pripravíte veľmi ľahko akýkoľvek pokrm. Okrem vydareného dizajnu vás rúra zaujme precíznym spracovaním s klenutým tvarom, ktorý pripomína starú kamennú pec. Vďaka tomu zabezpečí rovnomerné prúdenie horúceho vzduchu okolo pokrmu a jeho dokonalé prepečenie. Vstavaná indukčná varná doska disponuje 4 indukčnými zónami, ktoré pomocou magnetického poľa zahrievajú len dno nádoby, takže sa nič nepripaľuje. Táto technológia sa postará o rýchle a úsporné varenie s minimálnym únikom tepla. Varná doska sa navyše vďaka sklenenému povrchu ľahko udržuje.

Kľúčové vlastnosti MORA VT 536 BX a MORA VDI 643 C

  • Súprava spotrebičov vstavanej rúry a indukčnej dosky
  • Rúra s objemom 65 l
  • Zatláčacie gombíky
  • Dotykové ovládanie hodín
  • Špeciálny program čistenia rúry Eco Clean
  • Detský bezpečnostný zámok ovládania
  • Drôtené rošty
  • Príslušenstvo: 1× pekáč, 1× rošt, 1× plech na pečenie
  • Indukčná doska MORA VDI 643 C so skosenou prednou hranou
  • Pohodlné dotykové ovládanie so zvukovým signálom
  • Vstavaný časovač
  • Funkcia Sprint pre rýchle zvýšenie výkonu
  • Detská bezpečnostná poistka
  • Farebné vyhotovenie: nehrdzavejúca oceľ-čierna

11 skvelých programov

Okrem klasického pečenia rúra MORA VT 536 BX ponúka gril s ventilátorom, teplovzdušné pečenie, funkciu rýchleho predohrevu, rozmrazovania, či ohrevu tanierov. Teplovzdušné pečenie umožňuje piecť vo viacerých vrstvách naraz aj rôzne pokrmy bez toho, aby dochádzalo k vzájomnému ovplyvneniu chutí a vôní. Všetky programy boli vyvinuté na základe dlhodobých skúseností, aby vám zabezpečili maximálny komfort pri pečení.

Jednoduché čistenie vďaka EcoClean

Funkcia EcoClean uľahčí čistenie rúry. Stačí naliať pol litra vody napríklad do pekáča, spustiť program a po cca 30 minútach žiari vnútro rúry vrátane pekáčov a plechov dokonalou čistotou. Mastnota a zapečené zvyšky sa uvoľnenou parou zmäkčia, takže ich stačí jednoducho utrieť handričkou a vaša rúra bude opäť úplne čistá, pripravená na ďalšie pečenie.

Funkcia Gril+

Kombinácia väčšieho a menšieho vykurovacieho telesa sa postará o dokonalý výsledok pečenia. Inteligentné umiestnenie ohrievačov umožňuje optimálne a rovnomerné rozloženie tepla, vďaka čomu je docielené, že pokrm bude vždy pekne chrumkavý zvonku a šťavnatý vnútri. Je len na vás, či si zvolíte využitie menšieho či väčšieho grilu, alebo oboch súčasne.

Zatláčacie gombíky a drôtené závesy

Gombíky sa špeciálnym zatláčacím mechanizmom ponúkajú komfortné ovládanie a elegantný dizajn s čistými líniami. Tento typ ovládania uľahčuje nielen čistenie, ale je aj bezpečný pre vaše deti. Súčasťou rúry je tiež digitálna minútka s možnosťou nastavenia času pečenia. Detská poistka umožní dotykové ovládanie dočasne zamknúť, aby nedošlo k zmene nastavenia. Pre jednoduchú manipuláciu s plechmi je rúra vybavená drôtenými závesmi. Tento systém je minimálne hlučný a veľmi praktický. Ľahko plech vysuniete do akejkoľvek pozície a pohodlne skontrolujete pripravovaný pokrm.

Dokonalé bezpečie pre vaše deti

Rúra MORA VT 536 BX okrem mnohých funkcií pre prípravu lahodných pokrmov zaručí aj dokonalé bezpečie pre vás i vaše deti. Praktické trojité zasklenie rúry s reflexnou vrstvou sa postará o maximálnu bezpečnosť počas pečenia. Dvierka zostávajú chladné, takže sa nemusíte obávať popálenia a váš pokrm si môžete kedykoľvek skontrolovať. Detský zámok zamedzí nebezpečenstvu úrazu malých zvedavcov. Zámok jednoducho aktivujete pomocou tlačidla na ovládacom paneli. Opätovným stlačením dôjde k jeho deaktivácii.

Indukčná doska s funkciou Sprint a ukazovateľom zostatkového tepla

Indukčná doska MORA VDI 643 C je vybavená mnohými užitočnými funkciami. Praktická funkcia Sprint zabezpečí rýchle zvýšenie výkonu až o 40 %, čo oceníte predovšetkým pri varení vo väčších nádobách, keď vám varná doska ušetrí veľa času. Praktickou a bezpečnou funkciou je aj ukazovateľ zvyškového tepla. Po skončení každého varenia zostáva varná zóna ešte niekoľko minút horúca. Ukazovateľ zvyškového tepla signalizuje horúcu zónu červeným symbolom na varnej doske. Zóna sa navyše po odobraní hrnca automaticky vypne, takže sa nemusíte báť, že dosku zabudnete vypnúť.

Časovač aj detský zámok

Vstavaný časovač je možné nastaviť až na 99 minút, podľa individuálnej potreby. Po uplynutí nastavenej doby sa časovač aj výkonový panel automaticky vypnú a informujú vás o tom zvukovým signálom. Detský zámok zaručí maximálne bezpečie pri príprave pokrmov. Zámok jednoducho aktivujete na ovládacom paneli. Na jeho deaktiváciu stačí stlačiť rovnaké tlačidlo. Vďaka dotykovému ovládaniu je obsluha varnej dosky veľmi jednoduchá a intuitívna. Pomocou senzorov môžete ľahko regulovať výkon každej varnej zóny jednoduchým pohybom prsta. Súprava spotrebičov MORA je dokonalým pomocníkom do každej kuchyne.

Rozmery rúry:
60 × 60 × 56 cm

Rozmery indukčnej dosky:
60 × 51,5 × 5,5 cm

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MORA VT 536 BX + MORA VDI 643 C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VT 536 BX + MORA VDI 643 C.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií