Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

MORA VT 536 BX + MORA VDST 633 C

Zobraziť katalóg
MORA VT 536 BX + MORA VDST 633 C
Set rúra a varná doska – RÚRA: vstavaná, energetická trieda A, objem 65l, 11 funkcií, gril, digitálne programovateľné hodiny, bezpečnostný zámok, 3 sklá dvierok + DOSKA: sklokeramická, dotykové ovládanie, brúsené hrany, 4 Hi-Light varné zóny (2×180mm 1.8kW, 2×145mm 1.2kW). Funkcia BoilControl, funkcia StopGo, funkcia StayWarm, funkcia Timer, Ukazovateľ zvyškového tepla, Plynulá regulácia výkonu, Detská bezpečnostná poistka
Kód:  MORSET020 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MORA VT 536 BX + MORA VDST 633 C

Ak práve zariaďujete alebo renovujete kuchyňu, kúpte si súpravu spotrebičov MORA, ktorá sa skladá zo sklokeramickej dosky a vstavanej rúry. Elegantná sklokeramická varná doska Mora VDST 633 C v čiernom vyhotovení sa bude krásne vynímať v každej modernej kuchyni. Na doske figurujú 4 Hi-Light varné zóny a ukazovateľ zvyškového tepla, takže vždy viete, ktorá zóna je ešte teplá. Rúra VT 536 BX vás zaujme precíznym spracovaním s klenutým tvarom rúry, ktorý pripomína starú kamennú pec. Vďaka tomu zabezpečí rovnomerné prúdenie horúceho vzduchu okolo pokrmu a jeho dokonalé prepečenie.

Kľúčové vlastnosti rúry Mora VT 536 BX

  • Vstavaná multifunkčná rúra za skvelú cenu
  • Energetická trieda A
  • Veľký vnútorný objem 65 l
  • Zatláčacie gombíky
  • Mora VT 536 BX má dotykové ovládanie hodín
  • Špeciálny program čistenia rúry Eco Clean
  • Detský bezpečnostný zámok ovládania
  • Drôtené rošty
  • Príslušenstvo: 1× pekáč, 1× rošt, 1× plech na pečenie

11 funkcií vstavanej rúry Mora

Okrem klasického pečenia rúra Mora VT 536 BX ponúka gril s ventilátorom, teplovzdušné pečenie, funkciu rýchleho predhrievania, rozmrazovania či ohrevu tanierov. Teplovzdušné pečenie umožňuje piecť vo viacerých vrstvách naraz aj rôzne pokrmy bez toho, aby dochádzalo k vzájomnému ovplyvneniu chutí a vôní. Všetky programy boli vyvinuté na základe dlhodobých skúseností, aby vám zabezpečili maximálny komfort pri pečení.

Kľúčové vlastnosti sklokeramickej dosky Mora VDST 633 C

  • Sklokeramická varná doska Mora so štyrmi Hi-Light varnými zónami
  • Jednoduché a prehľadné dotykové ovládanie
  • Ukazovateľ zvyškového tepla
  • Mora VDST 633 C obsahuje časovač a detskú poistku
  • StayWarm na udržiavanie teploty
  • Boil Control na rýchly počiatočný ohrev
  • Plynulá regulácia výkonu

Doska Mora VDST 633 C s mnohými funkciami

Sklokeramická doska Mora VDST 633 C ponúka mnoho užitočných funkcií. Funkcia StayWarm udržiava stálu teplotu a Timer vám umožní zvoliť si čas varenia. Praktická funkcia Stop&Go dočasne zastaví vami nastavené parametre varenia až dovtedy, než funkciu vypnete. Môžete sa tak venovať náhle vzniknutej situácii, ktorá nastala, a potom sa k vareniu zasa vrátiť. BoilControl je progresívna varná automatika, ktorá sa postará o rýchly počiatočný ohrev jedla. Bez ohľadu na nastavenú úroveň ohrevu sa spustí maximálny výkon zóny a ten potom postupne klesá, až sa dostane na požadovanú úroveň ohrevu. Doska má samozrejme aj detskú poistku pre bezpečie tých najmenších. 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
60 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Hĺbka
56 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
65 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Jde vše připojit na 380v.dekuji Šedivý

Dobrý den, prosím o ifnormaci jakým způsobem je řešeno zapojení setu spotřebičů do el. sítě? Je každý spotřebič nutno zapojit na samostatný přívod, nebo lze propojit na jeden?

1/Lze na uvedený set uplatnit dopravu zdarma (při osobním odběru)? 2/ Při vyzvednutí v AlzaDrive je uvedeno že platbu lze provést pouze na terminálu, ale při zadání objednávky je nabízena pouze platba kartou online.

Kedy bude uvedený tovar opäť v ponuke.

Diskusia a poradňa k MORA VT 536 BX + MORA VDST 633 C
Príslušenstvo pre MORA VT 536 BX + MORA VDST 633 C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VT 536 BX + MORA VDST 633 C.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií