Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MORA VT 546 BX + MORA VDIT 1650 FF

Zobraziť katalóg
MORA VT 546 BX + MORA VDIT 1650 FF
Set rúra a varná doska – RÚRA: vstavaná, energetická trieda A, objem 65l, 11 funkcií, digitálne programovateľné hodiny, bezpečnostný zámok, 3 sklá dvierok, povrch nerez s úpravou proti odtlačkom prstov, DOSKA: 4 varné zóny, časový spínač varných zón, detská poistka
Kód:  MORSET051 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MORA VT 546 BX + MORA VDIT 1650 FF Predaj skončil

MORA VT 546 BX + MORA VDIT 1650 FF

Set spotrebičov MORA VT 546 BX + MORA VDIT 1650 FF ponúka dokonalé vybavenie pre vašu kuchyňu. Vstavaná rúra MORA VT 546 BX vás zaujme precíznym spracovaním s klenutým tvarom rúry, ktorý pripomína starú kamennú pec. Vďaka tomu umožní rovnomerné prúdenie horúceho vzduchu okolo pokrmu a jeho dokonalé prepečenie. Praktické trojité zasklenie dvierok rúry s reflexnou vrstvou zaistí maximálnu bezpečnosť počas pečenia. Dvierka zostávajú chladné, takže sa nemusíte obávať popálenia a váš pokrm si môžete kedykoľvek skontrolovať. Indukčná doska MORA VDIT 1650 FF umožňuje skutočný zážitok z moderného varenia. 4 varné zóny disponujú extra výkonom PowerBoost, čo značne skracuje čas ohrevu.

Kľúčové vlastnosti setu spotrebičov MORA VT 546 BX + MORA VDIT 1650 FF

  • Set vstavanej rúry a indukčnej platne s modernými funkciami
  • Rúra MORA VT 546 BX s rovnomerným prúdením horúceho vzduchu
  • Trojité zasklenie dvierok rúry
  • 11 skvelých funkcií vrátane veľkého grilu
  • Programovateľné hodiny na nastavenie času pečenia
  • Tiché a bezpečné zatváranie dvierok
  • Indukčná doska MORA VDIT 1650 FF so 4 varnými zónami
  • S extra výkonom PowerBoost skracujúcim čas varenia a ohrevu
  • Funkcia Timer na nastavenie času varenia
  • Automatické vypnutie po uplynutí nastaveného času aj pri nečinnosti zóny
  • Ukazovateľ zvyškového tepla
  • Farebné vyhotovenie rúry: nerezovo-čierne
  • Farebné vyhotovenie dosky: čierne

Rúra s 11 skvelými funkciami

Okrem klasického pečenia rúra MORA ponúka gril s ventilátorom, teplovzdušné pečenie, funkciu rýchleho predohriatia, rozmrazovania či ohrevu tanierov. Teplovzdušné pečenie umožňuje piecť vo viacerých vrstvách naraz aj rôzne pokrmy bez toho, aby dochádzalo k vzájomnému ovplyvneniu chutí a vôní. Veľký gril s kombináciou väčšieho a menšieho vykurovacieho telesa zaistí dokonalý výsledok pečenia. Inteligentné umiestnenie ohrievačov umožňuje optimálne a rovnomerné rozloženie tepla, vďaka čomu je docielené, že pokrm bude vždy pekne chrumkavý zvonku a šťavnatý vo vnútri.

Programovateľné hodiny aj tlmené uzatváranie dvierok

Súčasťou rúry je digitálna minútka s možnosťou nastavenia času pečenia. Detské poistka umožní dotykové ovládanie dočasne zamknúť, aby nedošlo k zmene nastavenia. Dokonalý komfort zaistí tlmené uzatváranie dvierok rúry, ktoré ľahko zatvoríte jemným dotykom. Vďaka tomuto mechanizmu je zatváranie rúry maximálne tiché a bezpečné. Gombíky rúry MORA VT 546 BX so špeciálnym zatláčacím mechanizmom ponúkajú aj pohodlné ovládanie a elegantný dizajn s čistými líniami.

Praktická funkcia ECO Clean

Na ľahké a rýchle vyčistenie vnútra rúry stačí naliať pol litra vody do pekáča a zvoliť čistiaci program EcoClean. Po 30 minútach je vnútro rúry vrátane pekáčov a plechov dokonale čisté. Mastnoty či zapečené škvrny sa uvoľnenou parou zmäkčia a následne ich stačí jednoducho utrieť handričkou. Rúra MORA VT 546 BX s vnútorným objemom 65 l je jednoducho vynikajúcou voľbou.

Moderné varenie vďaka indukčnej doske MORA VDIT 1650 FF

Indukčná doska MORA VDIT 1650 FF so 4 varnými zónami a plynulou reguláciou výkonu ponúka mnoho vydarených funkcií na jednoduchú a rýchlu prípravu pokrmov. Funkcia TIMER umožňuje nastavenie dĺžky varenia na jednotlivých zónach presne podľa potreby. Po uplynutí nastaveného času vás upozorní zvukový signál a varná zóna sa tiež automaticky vypne. Samozrejmosťou je aj detská poistka, ktorá zabraňuje prenastaveniu a blokuje možnosť ovládania.

Automatické vypnutie pri nečinnosti

Ak niekedy zabudnete platničku po varení vypnúť, vďaka indukčnej doske MORA vám tieto starosti už odpadnú. Potom, čo odstránite nádobu z dosky, sa po určitom čase bez prerušenia prevádzky doska sama automaticky vypne. Nechýba ani ukazovateľ zvyškového tepla a moderné dotykové ovládanie, s ktorého pomocou veľmi ľahko zapnete varnú zónu a nastavíte dostupné funkcie. Ak hľadáte moderné spotrebiče do vašej kuchyne, vďaka ktorým bude varenie a pečenie skutočný zážitok, set spotrebičov MORA VT 536 BX a MORA VDIT 1650 FF práve toto ponúka.


Rozmery rúry:
60 × 60 × 56 cm

Rozmery indukčnej dosky:
60 × 52 cm


Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MORA VT 546 BX + MORA VDIT 1650 FF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VT 546 BX + MORA VDIT 1650 FF.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií