AP+ nový vizuál Aplikace

MORA VT 779 BX + MORA VDST 642 FF + MORA IM 690

Zobraziť katalóg
MORA VT 779 BX + MORA VDST 642 FF + MORA IM 690
Set spotrebičov – rúry, varnej dosky a umývačky, RÚRA: vstavaná, energetická trieda A+, objem 65l, 15 funkcií, 8 prednastavených programov, teleskopický rošt 3 úrovne, komfortné zatváranie dvierok, digitálne programovateľné hodiny, bezpečnostný zámok, 3 sklá dvierok, povrch nerez s úpravou proti odtlačkom + VARNÁ DOSKA: Sklokeramická, dotykové ovládanie, Predná hrana brúsená, ostatné skosené, 4 Hi-Light varné zóny (1× duozóna 210/120mm 0.8/2.2kW, 1× 180mm 1.8kW, 2× 145mm 1.2kW), funkcia BoilControl, funkcia StopGo, funkcia StayWarm, funkcia Timer, Ukazovateľ zvyškového tepla, Plynulá regulácia výkonu, Detská bezpečnostná poistka + UMÝVAČKA: vstavaná, plne integrovaná, 16 súprav riadu, A+++/A/A, program 1/2 náplň, ECO program, AquaStop, TotalDry – automatické pootvorenie dverí na konci programu, funkcia SpeedWash, tablety 3v1, príborová zásuvka, odložený štart 0–24hod.
Kód:  MORSET033 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MORA VT 779 BX + MORA VDST 642 FF + MORA IM 690 Predaj skončil

MORA VT 779 BX + MORA VDST 642 FF + MORA IM 690

Značka Mora je veľmi obľúbená a má to svoje opodstatnenie. Nielenže výrobky spoločnosti sú vždy precízne vyhotovené, ale navyše vám nezruinujú rodinný rozpočet. V našom e-shope volíme vždy takú kombináciu spotrebičov, ktorá zaručí vašu maximálnu spokojnosť. Využite tak aj vy túto našu skvelú ponuku na súpravu od tejto rokmi preverenej spoločnosti Mora. V tomto prípade ide o vstavanú rúru VT 779 BX, sklokeramickú varnú dosku VDST 642 FF a umývačku IM 690. Okrem naozaj podareného dizajnu a precízneho spracovania určite oceníte, že sú tieto spotrebiče vstavané, takže nájdu miesto v každej modernej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry Mora VT 779 BX

  • Energetická trieda A+
  • Veľký vnútorný objem 65 l
  • Dotykové ovládanie Dotyk+
  • Špeciálny program čistenia rúry Eco Clean
  • Povrchová úprava proti odtlačkom prstov
  • Dvojité osvetlenie vnútornej časti rúry Mora
  • Komfortné a tiché zatváranie dvierok
  • Detský bezpečnostný zámok ovládania
  • Výsuvné teleskopické rošty (3 úrovne)
  • Príslušenstvo: 1× pekáč, 1× rošt, 1× plech na pečenie

Skvelá rúra Mora VT 779 BX

Vstavaná rúra Mora VT 779 BX s ochranou proti odtlačkom patrí do energeticky úspornej triedy A+, takže vám nebude ani výrazne zaťažovať peňaženku. Spotrebič vám ponúkne objem až 65 litrov a hneď 15 praktických funkcií pre čo najideálnejší výsledok pečenia. Dominantou pre jednoduché ovládanie je potom veľký dotykový displej, ktorý ponúkne prehľad o všetkých dôležitých informáciách. Teplotu je možné regulovať až do 275 °C a určite oceníte aj šikovnú funkciu rýchloohrevu, ktorá dokáže rozpáliť rúru na 200 °C už za 6 minút. Rúra Mora disponuje špeciálnym systémom na pohodlnejšie čistenie Eco Clean.


Kľúčové vlastnosti dosky Mora VDST 642 FF

  • Sklokeramická vstavaná varná doska
  • Dotykové ovládanie SliderTouch
  • Funkcia BoilControl, StopGo, StayWarm a Timer
  • Ukazovateľ zvyškového tepla
  • Plynulá regulácia výkonu
  • Detská bezpečnostná poistka

Efektívne a bezpečné varenie s doskou Mora VDST 642 FF

Sklokeramická doska VDST 642 FF ponúka celkom 4 varné zóny s rôznymi priemermi aj výkonnosťou. Varná doska má dokonale hladký povrch bez gombíkov a možno ju tak vyčistiť jednoduchým otrením. Všetky zóny majú funkciu Hi-light, takže na ich zahriatie stačí iba okamih. Používateľov určite poteší aj ukazovateľ zvyškového tepla varných zón. Funkcia StayWarm udržuje stálu teplotu a Timer vám umožní zvoliť si čas varenia. Praktická funkcia Stop & Go dočasne zastaví vami nastavené parametre varenia až do tej doby, kým funkciu vypnete. Môžete sa tak venovať náhle vzniknutej situácii a potom sa k vareniu zase vrátiť. BoilControl je progresívna varná automatika, ktorá sa postará o rýchly počiatočný ohrev jedla. Bez ohľadu na nastavenú úroveň ohrevu sa spustí maximálny výkon zóny a ten potom postupne klesá, kým sa nedostane na požadovanú úroveň ohrevu. Varná doska má samozrejme aj detskú poistku pre bezpečie tých najmenších.


Kľúčové vlastnosti umývačky IM 690

  • Vstavaná plne integrovaná umývačka
  • Funkcia TotalDry a SpeedWash
  • 3 koše na riad
  • Energetický úsporný spotrebič (A+++)
  • Tichý chod (47 dB)
  • Funkcia Total Aqua Stop proti pretečeniu
  • Zvuková signalizácia konca umývania
  • Samočistiaci filter
  • 5 programov umývania a 5 umývacích teplôt
  • Tablety 3 v 1 a odložený štart

Umývačka IM 690 si poradí až so 16 súpravami riadu

So vstavanou umývačkou MORA IM 690 ušetríte veľa času a energie. 3 výsuvné koše pojmú až 16 súprav špinavého riadu, takže umývačka je ideálna aj do väčšej domácnosti. Skrytý ovládací panel je vybavený tlačidlovým ovládaním s displejom, pomocou ktorého nastavíte množstvo praktických funkcií, ako je rýchle 20-minútové umývanie alebo SušeniePlus. K dispozícii je tiež úsporný ECO program, AUTO program, odložený štart 0 – 24 h či 1/2 program umývania. Kôš na príbor umiestnený v hornej časti umývačky zaistí vynikajúce výsledky pri umývaní príborov, nožov atď. Ďalšie dva koše sú prispôsobené na uloženie tanierov, hrncov, pohárov a hrnčekov. Prúd vody sa vďaka štruktúre košov dostáva aj k tým najsilnejšie znečisteným plochám riadu.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
60 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Hĺbka
56 cm Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
65 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MORA VT 779 BX + MORA VDST 642 FF + MORA IM 690 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VT 779 BX + MORA VDST 642 FF + MORA IM 690.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií