AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

MORA VTCS 785 DB + MORA VDIT 651 X

Zobraziť katalóg
MORA VTCS 785 DB + MORA VDIT 651 X
Set rúra a varná doska – RÚRA: en. trieda A+, objem 77 l, funkcia rýchleho predhriatia, gril, okrúhle výhrevné teleso, parná funkcia, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, stupeň na pizzu, ohrev tanierov, katalytické čistenie rúry, čierna farba, 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (V׊×H) + VARNÁ DOSKA: indukčná, počet patničiek: 4, automatické vypnutie, časovač, detská poistka, ukazovateľ zvyškového tepla, zvukový signál, SuperBoost, rovné hrany, s rámikom, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V a 400 V, 5,6 × 60 × 52 cm (V׊×H), čierna farba, na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
Kód:  MORSET159 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MORA VTCS 785 DB + MORA VDIT 651 X Predaj skončil

MORA VTCS 785 DB + MORA VDIT 651 X

Set rúra a varná doska MORA VTCS 785 DB + MORA VDIT 651 X hravo pripraví jedlo na raňajky, obed aj večeru. Indukčná varná doska vás poteší rýchlym ohrevom bez tepelných strát a taktiež presnou tepelnou reguláciou ohrevu. Jej klasický dizajn dodá vkusný vzhľad vašej kuchyni. Varnú dosku s rámikom dopĺňajú rovné hrany. Disponuje 4 platničkami, s ktorými zvládnete navariť aj viac jedál. Možno ju zabudovať do pracovnej dosky. Zatiaľ čo čierna farba pridá varnej doske moderný štýl, kvalitné materiály zase špičkovú odolnosť. Na jej výrobu slúži čierne sklo a povrch je tiež vyrobený zo skla. Varná doska pracuje na 230 V a 400 V. Rozmery varnej dosky MORA dosahujú 5,6 × 60 × 52 cm (v × š × h).

Zásadné prednosti varnej dosky MORA

  • Indukčná varná doska ponúka varenie bez tepelných strát
  • Rámček bude skvelým doplnkom varnej dosky
  • rovné hrany varnej dosky MORA
  • Výrobným materiálom povrchu dosky je sklo, zatiaľ čo vzhľad dosky tvorí čierne sklo
  • Na varenie využijete 4 platničky
  • Farba dosky je čierna
  • Pripojenie: 230 V a 400 V
  • Rozmery varnej dosky MORA sú 5,6 × 60 × 52 cm (v × š × h)
  • Priebeh varenia postráži časovač
  • Detská poistka ochráni dosku pred zvedavými ratolesťami
  • Ukazovateľ zvyškového tepla označí horúcu platničku
  • Funkcia Boost prináša možnosť rýchleho ohrevu

Varná doska MORA vás nadchne ďalšími užitočnými funkciami

Na varnej doske MORA vás uchvátia ďalšie pridané technológie. Od varenia môžete odbehnúť vďaka vstavanému časovaču, ktorý vás po určitej dobe upozorní, aby ste jedlo otočili a potom samo varenie ukončí v zvolenej dobe. Varná doska má vo výbave detskú poistku, ktorá chráni prístroj pred nechceným spustením. Túto funkciu oceníte hlavne vtedy, ak vám doma pobehujú zvedavé ratolesti. Medzi vyhľadávané funkcie patrí ukazovateľ zvyškového tepla, ktorý vás informuje, či je už bezpečné na dosku siahať. Extra rýchly ohrev vody, omáčok a iných potravín vám dopraje vstavaný Booster, ktorý na krátku dobu rapídne zvýši výkon ohrevu. S varnou doskou MORA k vareniu už nikoho iného nepustíte.

Set rúra a varná doska MORA VTCS 785 DB + MORA VDIT 651 X ako mnohostranný a prakticky nenahraditeľný pomocník

Set rúra a varná doska je dnes už prakticky nevyhnutnou súčasťou každej modernej kuchyne, pretože ponúkajú mnoho funkcií a výhod. Vstavaná teplovzdušná rúra s grilom MORA je nevyhnutným doplnkom každej modernej kuchyne, ktorá požaduje nielen výkon, ale aj estetickú a funkčnú hodnotu. Jej klasický a všestranný štýl sa dokáže ľahko zladiť s akýmkoľvek interiérom a zaručuje elegantný vzhľad kuchyne. Aby bola príprava všetkých vašich obľúbených jedál čo najpohodlnejšia, je pripravený vnútorný objem rúry vo veľkosti 77 l. Jej príkon je 3500 W. Vstavaná rúra MORA sa zaraďuje do energetickej triedy A+.

Hlavné prednosti vstavanej rúry MORA

  • Vstavaná rúra MORA podčiarkne a doladí vzhľad každej kuchyne
  • Celkovo pojme až 77 l
  • Jej príkon je 3500 W
  • Vstavaná rúra MORA sa pýši energetickou triedou A+
  • Skvelou novinkou je teleskopické vysúvanie plechu
  • Čistenie rúry: katalytické
  • Ide o teplovzdušnú vstavanú rúru
  • Vďaka špeciálnemu programu si pizzu ešte viac vychutnáte
  • Umožňuje rýchle a jednoduché rozmrazovanie pečiva a iných pokrmov
  • Budete môcť bez problémov pripraviť aj náročné grilované jedlá a ďalšie vynikajúce pokrmy
  • Určite vyskúšajte parné pečenie pre skvelú chuť a zároveň zdravé jedlo
  • S funkciou rýchleho predhriatia ušetríte veľa času
  • V rúre možno všetky taniere pred stolovaním ohriať
  • Bude potrebná odborná montáž

Pečenie bude zábava

Vstavaná rúra MORA sa postará o to, že čas strávený pečením nebudete ľutovať. Teleskopické výsuvné koľajničky zabránia vyklopeniu plechu z rúry počas kontroly pečeného jedla. Vám tak zostanú voľné ruky na dochutenie pokrmu. So špeciálnym katalytickým povrchom nemajú mastnota ani iné nečistoty šancu udržať sa na stenách rúry.

Vstavaná rúra MORA dáva k dispozícii rozmanité funkcie

Či už pečiete rýchly obed alebo zložitú večeru, vstavaná rúra MORA vám vždy ponúkne najlepší program na prípravu vášho jedla. Obľúbenosť teplovzdušnej rúry spočíva v jej schopnosti ako dokonale piecť, tak ohrievať. Zamilujú si ju aj fanúšikovia talianskej pizze, pretože má prichystaný špeciálny program na jej prípravu. Je vybavená funkciou rýchleho rozmrazovania pečiva a ďalších potravín. V tejto rúre s grilom nájdete všetko, čo potrebujete na prípravu chutných jedál. Ak chcete jesť zdravo, rozhodne by ste mali skúsiť parné pečenie, čo je skvelá alternatíva k tradičnému pečeniu.

Efektívna príprava jedál a majstrovské stolovanie s MORA

Set rúra a varná doska MORA VTCS 785 DB + MORA VDIT 651 X uľahčí prípravu jedál a prispeje k dokonalému stolovaniu. Vďaka rýchlemu predhriatiu sa môžete takmer okamžite pustiť do pečenia. K štýlovému stolovaniu dneška patrí aj predhrievanie tanierov v rúre. Pripravené jedlo si tak môžete vychutnávať dlhšiu dobu.

Maximálne bezpečná a ľahko udržiavateľná

Vstavaná rúra MORA sa ľahko udržiava v čistote a zároveň ponúka vysokú úroveň bezpečnosti. Vnútorné dvierka rúry sú vyrobené z trojvrstvového bezpečnostného skla. Veľkou výhodou je jednoduchá a rýchla údržba dvierok. Rúra je vybavená špeciálnymi pántami, ktoré umožňujú ľahké a tiché zatváranie pre ešte väčšie pohodlie používateľa. Detský zámok si berie na starosť bezpečnosť aj najmenších šéfkuchárov. Rúra disponuje dodatočnou ochranou v podobe blokácie ovládacieho panela. Aby bola zaistená úplná bezpečnosť, zostávajú dvierka rúry zvonku chladné, aj keď je vnútri nastavená maximálna teplota.

Vstavaná rúra MORA – tešte sa na jej výbavu

Vstavaná rúra MORA poskytuje vysoký komfort a flexibilitu. Moderný displej vám bude ukazovať zostávajúci čas pečenia a ďalšie informácie. Vďaka časovaču môžete presne určiť dobu, počas ktorej sa majú vaše potraviny pripravovať. Disponuje moderným dotykovým ovládaním, ktoré sa vyznačuje vysokou prehľadnosťou a minimom tlačidiel. Súčasťou balenia je aj sieťový kábel so zástrčkou.

Programy:

funkcia rýchleho predhriatia, gril, okrúhle výhrevné teleso, parná funkcia, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, stupeň na pizzu a ohrev tanierov

Farba:

čierna

Rozmery:

59,5 × 59,5 × 56,4 cm (v × š × h)

Poznámka k inštalácii

Vyžaduje odbornú montáž elektrikárom.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 500 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,4 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
77 l Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Automatické vypnutie, Časovač, Detská poistka, Ukazovateľ zvyškového tepla, Zvukový signál, SuperBoost Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
5,6 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Rovné hrany Hotovo!
Rámik
S rámikom Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V, 400 V Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MORA VTCS 785 DB + MORA VDIT 651 X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VTCS 785 DB + MORA VDIT 651 X.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií