Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MORA VTCS 786 DXB + MORA VDIT 651 X

Zobraziť katalóg
MORA VTCS 786 DXB + MORA VDIT 651 X
Set rúra a varná doska – RÚRA: en. trieda A+, objem 77 l, gril, parná funkcia, pravý horúci vzduch, stupeň na pizzu, parné čistenie rúry, čierna farba, 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (V׊×H) + VARNÁ DOSKA: indukčná, počet patničiek: 4, automatické vypnutie, časovač, detská poistka, ukazovateľ zvyškového tepla, zvukový signál, SuperBoost, rovné hrany, s rámikom, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V a 400 V, 5,6 × 60 × 52 cm (V׊×H), čierna farba, na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
Kód:  MORSET151 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MORA VTCS 786 DXB + MORA VDIT 651 X Predaj skončil

MORA VTCS 786 DXB + MORA VDIT 651 X

Set rúra a varná doska MORA VTCS 786 DXB + MORA VDIT 651 X bez problémov pripraví všetky vaše obľúbené jedlá. Indukčná varná doska má svoju výhodu v rýchlom ohreve bez tepelných strát a presnej regulácii ohrevu počas varenia. Jej klasický dizajn dodá vkusný vzhľad vašej kuchyni. Varnú dosku s rámikom dopĺňajú rovné hrany. Zaujme vás 4 platničkami, teda s ňou uvaríte naraz viac jedla. Je pripravená na zapustenie do kuchynskej linky. Zatiaľ čo čierna farba nasadí doske moderný štýl, kvalitné materiály zase dlhodobú životnosť. Jej materiálom je čierne sklo a povrch je tiež vyrobený zo skla. Varná doska pri svojej práci využíva 230 V a 400 V. Rozmery varnej dosky MORA majú 5,6 × 60 × 52 cm (v × š × h).

Kľúčové prednosti varnej dosky MORA

  • Indukčná varná doska ponúka varenie bez tepelných strát
  • Rámček bude skvelým doplnkom varnej dosky
  • rovné hrany varnej dosky MORA
  • Matriálom povrchu dosky je sklo, pričom vzhľad dosky tvorí čierne sklo
  • Na varenie môžete využiť 4 platničky
  • Farba dosky je čierna
  • Pripojenie: 230 V a 400 V
  • Rozmery varnej dosky MORA majú 5,6 × 60 × 52 cm (v × š × h)
  • Dobu varenia nastavíte časovačom
  • S detskou poistkou sa ani omylom nezapne doska
  • Ukazovateľ zvyškového tepla sa sám vypne ihneď po vychladnutí platničky
  • Na rýchly ohrev využijete funkciu Boost
  • Doska nie je pripravená na prepojenie s digestorom

Varná doska MORA ponúka ďalšie užitočné funkcie

Na varnej doske MORA vám prídu vhod ďalšie rozšírené technológie. O dĺžku varenia sa nemusíte starať vďaka praktickému časovaču, ktorý vás po určitej dobe upozorní, aby ste jedlo otočili a potom samo varenie ukončí v zvolenej dobe. Varná doska má vo výbave detskú poistku, ktorá postráži nechcené zapnutie prístroja. Táto vlastnosť príde vhod najmä rodinám so zvedavými deťmi. K obľúbeným funkciám patrí ukazovateľ zvyškového tepla, ktorý vám dá vedieť, či je už bezpečné na dosku siahať. Zabudovaný Booster umožňuje rýchly ohrev vďaka krátkodobému zvýšeniu výkonu. Varná doska nie je nachystaná na prepojenie s digestorom. S varnou doskou MORA vás bude varenie baviť.

Set rúra a varná doska MORA VTCS 786 DXB + MORA VDIT 651 X na prípravu rôznych druhov pokrmov

Set rúra a varná doska je v dnešnej dobe takmer povinnou súčasťou každej modernej kuchyne vďaka svojim nezastupiteľným funkciám a výhodám. Vstavaná teplovzdušná rúra s grilom MORA ponúka nielen vysokú úroveň funkčnosti, ale aj hospodárnosť a šetrnosť k životnému prostrediu. Rúra s klasickým dizajnom pôsobí elegantne a umožňuje ľahké zladenie s vaším interiérom. Aby bola príprava všetkých vašich obľúbených jedál čo najpohodlnejšia, je pripravený vnútorný objem rúry vo veľkosti 77 l. Jej príkon zodpovedá 3500 W. Vstavaná rúra MORA sa pýši energetickou triedou A+.

Zásadné prednosti vstavanej rúry MORA

  • Vstavaná rúra MORA vyniká svojou funkčnosťou, a tiež sa svojím klasickým štýlom dokonale hodí do akéhokoľvek interiéru
  • Celkovo pojme až 77 l
  • Jej príkon je 3500 W
  • Vstavaná rúra MORA patrí do energetickej triedy A+
  • Teleskopické výsuvy na koľajniciach vám uľahčia manipuláciu s plechmi
  • Čistenie rúry: parné
  • Ide o teplovzdušnú vstavanú rúru
  • So špeciálnym programom ľahko pripravíte pizzu
  • Bez problémov dokáže pripraviť aj vynikajúce grilované jedlá
  • Parné pečenie pripraví chutné a zdravé jedlá
  • Potrebuje odbornú montáž

Príprava jedla sa vám vždy vydarí

Vstavaná rúra MORA premení vďaka svojim vlastnostiam pečenie na zábavu. Vynikajúcou vychytávkou sú teleskopické výsuvné koľajničky, ktoré zabraňujú vyklopeniu plechu z rúry počas kontroly pečenia. Budete mať voľné ruky, aby ste mohli pokrm dochutiť k dokonalosti. Rúra disponuje funkciou čistenia, kedy sa dovnútra vloží nádoba s vodou. V nej sa pri zahriatí vytvorí para, ktorá uvoľňuje usadené nečistoty a mastnotu na povrchu. Tie sa potom jednoducho odstránia pomocou vlhkej handričky.

Vstavaná rúra MORA disponuje širokým spektrom funkcií

Či už sa venujete pečeniu obeda alebo sladkého pohostenia, vstavaná rúra MORA vám vždy poskytne optimálny program v každej situácii. Teplovzdušnú rúru si obľúbite pre jej schopnosť piecť aj ohrievať. Radovať sa z nej budú milovníci talianskej pizze, pretože má pripravený samostatný program na jej prípravu. Táto rúra s grilom sa stane nepostrádateľným kuchynským pomocníkom, ktorý vám uľahčí prípravu mnohých lahodných jedál. Ak chcete jesť zdravo, rozhodne by ste mali skúsiť parné pečenie, čo je skvelá alternatíva k tradičnému pečeniu.

Maximálne bezpečná a ľahko udržiavateľná

Vstavaná rúra MORA je navrhnutá s ohľadom na bezpečnosť a jednoduchú údržbu. Vnútorné sklenené dvierka rúry sú kvalitné a vyrobené z trojvrstvového bezpečnostného skla. Dvierka rúry ponúkajú skvelú výhodu v podobe jednoduchej a rýchlej údržby, čo vám ušetrí veľa času a námahy. Rúra disponuje pántami, ktoré umožňujú ľahké a tiché zatváranie, čo zvyšuje používateľský komfort. S detským zámkom sú v bezpečí aj tí najmenší šéfkuchári. Rúra je schopná zablokovať ovládací panel, a tak znemožniť manipuláciu s ním. Pre úplnú bezpečnosť počas pečenia zostávajú dvierka rúry zvonku chladné. Zaujme vás kvalitné vyhotovenie, ktoré je navyše vybavené úpravou proti odtlačkom prstov.

Vstavaná rúra MORA – tešte sa na jej výbavu

Vstavaná rúra MORA vám umožní maximálne pohodlie a variabilitu pri príprave vašich obľúbených jedál. Osvetlenie rúry zaručuje lepšiu kontrolu nad procesom prípravy jedál. S moderným displejom budete mať vždy prehľad o procese prípravy jedla. Časovač je pripravený postrážiť, akú dlhú dobu sa majú potraviny pripravovať. Rúra disponuje moderným dotykovým ovládaním s vysokou prehľadnosťou a jednoduchou obsluhou. K výrobku získate aj sieťový kábel so zástrčkou.

Programy:

gril, parná funkcia, pravý horúci vzduch a stupeň na pizzu

Farba:

čierna

Rozmery:

59,5 × 59,5 × 56,4 cm (v × š × h)

Poznámka k inštalácii

Potrebná je odborná montáž elektrikárom.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 500 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,4 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Povrch proti odtlačkom prstov, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
77 l Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Automatické vypnutie, Časovač, Detská poistka, Ukazovateľ zvyškového tepla, Zvukový signál, SuperBoost Hotovo!
Prepojenie dosky s digestorom
Nie Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
5,6 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Rovné hrany Hotovo!
Rámik
S rámikom Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V, 400 V Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MORA VTCS 786 DXB + MORA VDIT 651 X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VTCS 786 DXB + MORA VDIT 651 X.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií