Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MORA VTCS 786 DXB+ MORA VDIT 654 C7

Zobraziť katalóg
MORA VTCS 786 DXB+ MORA VDIT 654 C7
Set rúra a varná doska – RÚRA: en. trieda A+, objem 77 l, gril, parná funkcia, pravý horúci vzduch, stupeň na pizzu, parné čistenie rúry, čierna farba, 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (V׊×H) + VARNÁ DOSKA: indukčná, počet patničiek: 4, automatické vypnutie, časovač, detská poistka, ukazovateľ zvyškového tepla, zvukový signál, KeepWarm, EasyMelt, pause, memory, SuperBoost, KeyLock, brúsené hrany, bez rámika, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 400 V, 5,8 × 59,5 × 52 cm (V׊×H), čierna farba, na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
Kód:  MORSET152 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MORA VTCS 786 DXB+ MORA VDIT 654 C7 Predaj skončil

MORA VTCS 786 DXB+ MORA VDIT 654 C7

Set rúra a varná doska MORA VTCS 786 DXB+ MORA VDIT 654 C7 jednoducho pripraví vaše obľúbené pokrmy. Indukčná varná doska sa môže pochváliť rýchlym ohrevom bez tepelných strát a presnou reguláciou ohrevu počas varenia. Jej klasický dizajn dodá vkusný vzhľad vašej kuchyni. Varnú dosku bez rámika dopĺňajú brúsené hrany. Zaujme vás 4 platničkami, s ktorými pripravíte viac jedál naraz. Možno ju zapustiť do pracovnej dosky. Zatiaľ čo čierna farba prináša moderný štýl, kvalitné materiály zase dlhú životnosť. Jej materiálom je čierne sklo a povrch je tiež vyrobený zo skla. Varná doska pracuje na 400 V. Rozmery varnej dosky MORA dosahujú 5,8 × 59,5 × 52 cm (v × š × h).

Hlavné vlastnosti varnej dosky MORA

  • Indukčná varná doska ponúka varenie bez tepelných strát
  • Varná doska bez rámčeka pôsobí moderne
  • brúsené hrany varnej dosky MORA
  • Matriálom povrchu dosky je sklo, pričom vzhľad dosky tvorí čierne sklo
  • Na varenie využijete 4 platničky
  • Farba dosky je čierna
  • Pripojenie: 400 V
  • Rozmery varnej dosky MORA dosahujú 5,8 × 59,5 × 52 cm (v × š × h)
  • Dĺžku varenia nastavíte časovačom
  • Detská poistka ochráni dosku pred zvedavými ratolesťami
  • Ukazovateľ zvyškového tepla sa vypne po vychladnutí platničky
  • Funkcia Boost umožňuje rýchly ohrev
  • V prípade neúmyselného vypnutia možno vrátiť posledný režim jedným stlačením
  • Varná doska vie na potrebný čas prerušiť varenie
  • Pridaná je funkcia na udržanie teplého jedla
  • S EasyMelt zahrejete potraviny šetrne pri 42 °C

Varná doska MORA poskytuje ďalšie užitočné funkcie

Na varnej doske MORA oceníte ďalšie funkcie než len obyčajné varenie. Od varenia môžete odbehnúť vďaka vstavanému časovaču, ktorý vás po určitej dobe upozorní, aby ste jedlo otočili a potom samo varenie ukončí v zvolenej dobe. Varná doska je vybavená detskou poistkou, ktorá postráži nechcené zapnutie prístroja. Túto vlastnosť oceníte predovšetkým, ak máte doma malých prieskumníkov. Medzi vyhľadávané funkcie patrí ukazovateľ zvyškového tepla, ktorý zaistí, aby ste sa nespálili. Zabudovaný Booster umožňuje rýchly ohrev vďaka krátkodobému zvýšeniu výkonu. Varnú dosku si zamilujete pre jej funkciu obnovenia posledného režimu, ktorá sa zíde, keď dosku nechtiac vypnete. Pribudne vám tak niekoľko sekúnd na obnovenie posledného režimu. Iste oceníte funkciu prerušenia varenia, ktorá dokáže znížiť výkon v prípade, že potrebujete na chvíľu odbehnúť. Ak potrebujete udržať jedlo na krátku dobu teplé, skúste funkciu udržiavania teploty. Nielen pre milovníkov RAW stravy je pripravená funkcia EasyMelt​, ktorá sa postará o šetrné rozpustenie masla, zeleniny alebo čokolády pri 42 °C. S varnou doskou MORA vás bude varenie baviť.

Set rúra a varná doska MORA VTCS 786 DXB+ MORA VDIT 654 C7 s mnohými funkciami na jednoduchú prípravu jedál

Set rúra a varná doska je v súčasnej dobe prakticky nevyhnutnou súčasťou každej modernej kuchyne vďaka mnohým funkciám a výhodám, ktoré ponúkajú. Vstavaná teplovzdušná rúra s grilom MORA prináša moderné a praktické riešenie pre vašu kuchyňu, ktoré navyše ponúka efektivitu a hospodárnosť pri príprave jedál. Jej klasický univerzálny štýl sa ľahko zladí s vaším interiérom, takže sa z nej stane elegantný doplnok. Na prípravu všetkých vašich obľúbených jedál ponúka rúra objem 77 l. Jej príkon je 3500 W. Vstavaná rúra MORA sa zaraďuje do energetickej triedy A+.

Zásadné prednosti vstavanej rúry MORA

  • Vstavaná rúra MORA dokonale splní vaše požiadavky na funkčnosť a vzhľad
  • Celkový objem dosahuje 77 l
  • Jej príkon je 3500 W
  • Vstavaná rúra MORA patrí do energetickej triedy A+
  • Plechy ľahko vytiahnete vďaka teleskopickým výsuvom na koľajniciach
  • Čistenie rúry: parné
  • Ide o teplovzdušnú vstavanú rúru
  • Vďaka špeciálnemu programu si pizzu ešte viac vychutnáte
  • Ľahko pripravíte aj výnimočne chutné grilované jedlá
  • Pre zdravú a chutnú prípravu svojich jedál zvoľte parné pečenie
  • Budete potrebovať odbornú inštaláciu

Pečenie bude zábava

Vstavaná rúra MORA sa postará o to, že čas strávený pečením nebudete ľutovať. Obľúbeným moderným trendom je teleskopické vysúvanie plechu, ktoré zabráni nečakanému vyklopeniu plechu z rúry. Pokrm tak môžete bez problémov dochutiť. Výhodou je program čistenia, počas ktorého sa do rúry vloží nádoba naplnená vodou. Z vody sa pri zahriatí vytvorí para, ktorá postupne odstraňuje nečistoty a mastnotu z povrchu rúry. Tie potom ľahko odstránite pomocou vlhkej hubky.

Vstavaná rúra MORA ponúka veľké množstvo funkcií

Nezáleží na tom, či pečiete kačicu alebo sa chystáte na tortu, vstavaná rúra MORA vám ponúkne k dispozícii ten najlepší program pre každú situáciu. Teplovzdušná rúra v sebe spája tie najlepšie vlastnosti na pečenie a ohrievanie. Správnou voľbou je pre milovníkov talianskej pizze, pretože disponuje programom na jej prípravu. S touto rúrou s grilom budete mať istotu, že vaše jedlá budú vždy perfektne pripravené. Parné pečenie je zdravšia voľba na prípravu jedla, pretože v pokrme udržuje väčšie množstvo živín a vitamínov.

Bezpečná aj ľahko udržiavateľná

Vstavaná rúra MORA sa ľahko udržiava v čistote a zároveň ponúka vysokú úroveň bezpečnosti. Rúra disponuje kvalitnými sklenenými vnútornými dvierkami, ktoré sú vyrobené z bezpečnostného trojvrstvového skla. Dvierka sa ľahko udržiavajú čisté, čo je zaiste veľká výhoda. Rúra disponuje špeciálnymi pántami, ktoré zaisťujú plynulé a tiché zatváranie dvierok. Vďaka detskému zámku môžete vypustiť starosti o tých najmenších šéfkuchárov. Manipuláciu s ovládacím panelom dokáže rúra zablokovať. Pre väčšiu bezpečnosť zostávajú dvierka zvonku chladné, a to aj pri vysokej teplote vnútri rúry. Rúra sa vyznačuje kvalitným vyhotovením, ktoré je doplnené o špeciálnu úpravu zabraňujúcu vzniku odtlačkov prstov.

Vstavaná rúra MORA – jej výbava vám urobí radosť

Vstavaná rúra MORA ponúka vysoký stupeň pohodlia a flexibilitu. Osvetlenie rúry zaručuje lepšiu kontrolu nad procesom prípravy jedál. Vždy budete mať prehľad o priebehu prípravy vďaka modernému a intuitívnemu displeju. Nastavenie časovača v rúre vám umožní pečenie vašich obľúbených pokrmov s presnosťou a bez stresu. Dotykové ovládanie tejto rúry vyniká svojou modernosťou, vysokou prehľadnosťou a minimom tlačidiel. Súčasťou výrobku je aj sieťový kábel so zástrčkou.

Programy:

gril, parná funkcia, pravý horúci vzduch a stupeň na pizzu

Farba:

čierna

Rozmery:

59,5 × 59,5 × 56,4 cm (v × š × h)

Poznámka k inštalácii

Bude potrebná odborná montáž elektrikárom.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 500 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,4 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Povrch proti odtlačkom prstov, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
77 l Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Automatické vypnutie, Časovač, Detská poistka, Ukazovateľ zvyškového tepla, Zvukový signál, KeepWarm, EasyMelt, Pause, Memory, SuperBoost, KeyLock Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
5,8 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Brúsené hrany Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
400 V Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MORA VTCS 786 DXB+ MORA VDIT 654 C7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VTCS 786 DXB+ MORA VDIT 654 C7.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií