AP+ nový vizuál MS hokej

MORA VTPS 787 BXB + MORA VDIT 654 C7

Zobraziť katalóg
MORA VTPS 787 BXB + MORA VDIT 654 C7
Set rúra a varná doska – RÚRA: en. trieda A+, objem 77 l, funkcia rýchleho predhriatia, gril, parná funkcia, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, stupeň na pizzu, pyrolytické čistenie rúry, čierna farba, 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (V׊×H) + VARNÁ DOSKA: indukčná, počet patničiek: 4, automatické vypnutie, časovač, detská poistka, ukazovateľ zvyškového tepla, zvukový signál, KeepWarm, EasyMelt, pause, memory, SuperBoost, KeyLock, brúsené hrany, bez rámika, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 400 V, 5,8 × 59,5 × 52 cm (V׊×H), čierna farba, na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
Kód:  MORSET156 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MORA VTPS 787 BXB + MORA VDIT 654 C7 Predaj skončil

MORA VTPS 787 BXB + MORA VDIT 654 C7

Set rúra a varná doska MORA VTPS 787 BXB + MORA VDIT 654 C7 hravo pripraví jedlo na raňajky, obed aj večeru. Indukčná varná doska ponúka rýchly ohrev bez tepelných strát a presnú reguláciu výkonu. Jej klasický dizajn určite krásne zapadne do vašej kuchyne. Varnú dosku bez rámika dopĺňajú brúsené hrany. Disponuje 4 platničkami, s ktorými pripravíte viac jedál naraz. Môžete ju zapustiť do pracovnej dosky. Zatiaľ čo čierna farba dodá varnej doske moderný vzhľad, kvalitné materiály zase vysokú odolnosť. Jej výrobným materiálom je čierne sklo a povrch dosky je tiež sklenený. Varná doska pri svojej práci využíva 400 V. Rozmery varnej dosky MORA dosahujú 5,8 × 59,5 × 52 cm (v × š × h).

Zásadné vlastnosti varnej dosky MORA

  • Indukčná varná doska ponúka varenie bez tepelných strát
  • Varná doska bez rámčeka zaistí moderný vzhľad
  • brúsené hrany varnej dosky MORA
  • Výrobným materiálom povrchu dosky je sklo, zatiaľ čo vzhľad dosky tvorí čierne sklo
  • Pri varení môžete využiť 4 platničky
  • Farba dosky je čierna
  • Pripojenie: 400 V
  • Rozmery varnej dosky MORA majú 5,8 × 59,5 × 52 cm (v × š × h)
  • Dĺžku varenia nastavíte časovačom
  • Detská poistka nedovolí náhodné zapnutie
  • Po vychladnutí platničky sa ukazovateľ zvyškového tepla vypne
  • Na rýchly ohrev je pripravená funkcia Boost
  • Pri neúmyselnom vypnutí dosky máte možnosť vrátiť posledný režim jedným stlačením
  • Varná doska dokáže na chvíľu prerušiť varenie
  • Nepochybne vám príde vhod funkcia na udržanie teplého jedla
  • EasyMelt rozpustí potraviny jemne pri 42 °C

Varná doska MORA poskytuje ďalšie užitočné funkcie

Na varnej doske MORA vám prídu vhod ďalšie rozšírené technológie. Od varenia môžete odbehnúť vďaka vstavanému časovaču, ktorý po určitej dobe pípne, že je jedlo uvarené. Varná doska má k dispozícii detskú poistku, ktorá ochráni prístroj pred nechceným zapnutím. Táto vlastnosť sa hodí najmä vtedy, ak máte doma zvedavé deti. K vylepšeným funkciám patrí ukazovateľ zvyškového tepla, ktorý vás uchráni pred spálením. Booster dokáže na krátky čas rapídne zvýšiť výkon, čím značne urýchli ohrev. Varná doska si vás získa funkciou obnovenia posledného režimu, ktorá je veľmi užitočná, keď dosku neúmyselne vypnete. Získate tak niekoľko sekúnd na obnovu posledného režimu. Určite vám príde vhod funkcia prerušenia varenia, ktorá na vymedzenú dobu zníži výkon varenia. Keď potrebujete udržať jedlo teplé na nejakú dobu, skúste funkciu udržiavania teploty. Milovníkov RAW stravy určite poteší funkcia EasyMelt, ktorá šetrne rozpúšťa potraviny, ako maslo alebo čokoláda pri 42 °C. S varnou doskou MORA sa od varenia už neodtrhnete.

Set rúra a varná doska MORA VTPS 787 BXB + MORA VDIT 654 C7 na efektívnu a hospodárnu prípravu jedál

Set rúra a varná doska je v súčasnej dobe prakticky nevyhnutnou súčasťou každej modernej kuchyne vďaka mnohým funkciám a výhodám, ktoré ponúkajú. Vstavaná teplovzdušná rúra s grilom MORA je ideálnou voľbou pre tých, ktorí požadujú špičkovú kvalitu, vysoký výkon a elegantný dizajn. Rúra sa pýši klasickým a elegantným štýlom, ktorý dodá vašej kuchyni unikátny vzhľad. Na prípravu všetkých vašich obľúbených pokrmov má rúra k dispozícii objem 77 l. Jej príkon dosahuje 3500 W. Vstavaná rúra MORA sa pýši energetickou triedou A+.

Kľúčové prednosti vstavanej rúry MORA

  • Vstavaná rúra MORA bude svojím klasickým dizajnom ozdobou každej kuchyne
  • Celkový objem je 77 l
  • Jej príkon dosahuje 3500 W
  • Vstavaná rúra MORA sa zaraďuje do energetickej triedy A+
  • Vybavenie rúry teleskopickými výsuvmi na koľajniciach uľahčuje manipuláciu s plechmi
  • Čistenie rúry: pyrolytické
  • Ide o teplovzdušnú vstavanú rúru
  • So špeciálnym programom na pizzu bude večera ešte chutnejšia
  • Pečivo a iné pokrmy ľahko rozmrazíte
  • Pripravte svoje chuťové bunky na dokonale grilované pokrmy
  • Parný ohrev pre zdravšiu a chutnejšiu prípravu jedál
  • Rýchle predhriatie vám ušetrí veľa času
  • Je potrebná odborná montáž

Pečenie vám pôjde ľahko

Vstavaná rúra MORA sa postará o to, že čas strávený pečením nebudete ľutovať. Teleskopické vysúvanie plechu je moderným hitom, ktorý sa postará o to, aby plech počas kontroly pečenia nevypadol z rúry. Môžete tak svoj pripravovaný pokrm dochutiť k dokonalosti. Pyrolytický proces čistenia spočíva v tom, že vysoká teplota spáli všetky nečistoty, mastnotu aj zvyšky potravín, ktoré sa prichytili na stenách rúry.​

Vstavaná rúra MORA disponuje rozmanitými funkciami

Či už pečiete rýchly obed alebo zložitú večeru, vstavaná rúra MORA vám vždy poskytne optimálny program v každej situácii. Teplovzdušnú rúru si obľúbite pre jej schopnosť piecť aj ohrievať. Obľúbia si ju všetci, ktorí milujú taliansku pizzu, pretože jej nechýba ani špeciálny program na jej prípravu. Ponúka praktickú funkciu rýchleho rozmrazovania pečiva a ďalších potravín. S touto rúrou s grilom budete mať istotu, že vaše jedlá budú vždy perfektne pripravené. Ak chcete jesť zdravo, parné pečenie je tou najlepšou voľbou pre vaše jedlo, aby sa zachovali všetky nutričné hodnoty.

Jednoduchá príprava jedál a dokonalé stolovanie s MORA

Set rúra a varná doska MORA VTPS 787 BXB + MORA VDIT 654 C7 umožňuje rýchlejšiu a jednoduchšiu prípravu jedál a prináša dokonalé stolovanie. Rýchle predhriatie vám umožní začať piecť ihneď po nastavení požadovanej teploty.

Bezpečnosť a ľahká údržba na prvom mieste

Vstavaná rúra MORA je vybavená funkciami, ktoré uľahčujú čistenie a zaisťujú bezpečné používanie. Vnútorné sklenené dvierka rúry sú kvalitné a vyrobené zo štvorvrstvového bezpečnostného skla. K výhodám patrí ľahká údržba a čistenie dvierok. Rúra disponuje špeciálnymi pántami, ktoré si zakladajú na ľahkom a tichom zatváraní, čo značne zvyšuje komfort používania. Detská poistka ochráni aj tých najmenších kuchárov. Rúra je schopná zablokovať ovládací panel, a tak znemožniť manipuláciu s ním. Aby bola zaistená úplná bezpečnosť, zostávajú dvierka rúry zvonku chladné, aj keď je vnútri nastavená maximálna teplota. Vyhotovenie je kvalitné a vďaka špeciálnej úprave proti odtlačkom prstov sa rúra nebude zbytočne znečisťovať.

Vstavaná rúra MORA – tešte sa na jej výbavu

Vstavaná rúra MORA ponúka maximálny komfort a flexibilitu pri varení. Rúra s osvetlením vám umožní mať pod kontrolou proces prípravy jedál a dosiahnuť dokonalý výsledok. O procese prípravy a času, ktorý ešte do jej konca zostáva, vás bude informovať moderný a intuitívny displej. Časovač vám umožní nastaviť presnú dobu, počas ktorej sa budú potraviny pripravovať. Disponuje moderným dotykovým ovládaním, ktoré sa vyznačuje vysokou prehľadnosťou a minimom tlačidiel. Ak máte na jedlo vysoké nároky, možno využiť termosondu, ktorá kontroluje teplotu vnútri pokrmu. Rúra sa samočinne vypne po dosiahnutí požadovanej teploty. Súčasťou balenia je aj sieťový kábel so zástrčkou.

Programy:

funkcia rýchleho predhriatia, gril, parná funkcia, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie a stupeň na pizzu

Farba:

čierna

Rozmery:

59,5 × 59,5 × 56,4 cm (v × š × h)

Poznámka k inštalácii

Budete potrebovať odbornú inštaláciu elektrikárom.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 500 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,4 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
4-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Povrch proti odtlačkom prstov, Studené dvere rúry, Termosonda, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
77 l Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Automatické vypnutie, Časovač, Detská poistka, Ukazovateľ zvyškového tepla, Zvukový signál, KeepWarm, EasyMelt, Pause, Memory, SuperBoost, KeyLock Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
5,8 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Brúsené hrany Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
400 V Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MORA VTPS 787 BXB + MORA VDIT 654 C7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VTPS 787 BXB + MORA VDIT 654 C7.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií