Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MS hokej

MORA VTPS 787 BXB + MORA VDIT 654 C7

Zobraziť katalóg
MORA VTPS 787 BXB + MORA VDIT 654 C7
Set rúra a varná doska – RÚRA: en. trieda A+, objem 77 l, funkcia rýchleho predhriatia, gril, parná funkcia, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, stupeň na pizzu, pyrolytické čistenie rúry, čierna farba, 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (V׊×H) + VARNÁ DOSKA: indukčná, počet patničiek: 4, automatické vypnutie, časovač, detská poistka, flexi zóna, ukazovateľ zvyškového tepla, KeepWarm, EasyMelt, pause, memory, SuperBoost, skosené hrany, s rámikom, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 400 V, 5,8 × 59,5 × 52 cm (V׊×H), čierna farba, na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
Kód:  MORSET157 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MORA VTPS 787 BXB + MORA VDIT 654 C7 Predaj skončil

MORA VTPS 787 BXB + MORA VDIT 654 C7

Set rúra a varná doska MORA VTPS 787 BXB + MORA VDIT 654 C7 jednoducho pripraví všetky vaše obľúbené jedlá. Indukčná varná doska sa môže pochváliť rýchlym ohrevom bez tepelných strát a presnou reguláciou ohrevu počas varenia. Jej klasický dizajn skvele doplní vašu kuchyňu. Varnú dosku s rámikom dopĺňajú skosené hrany. Zaujme vás 4 platničkami, s ktorými zvládnete navariť aj viac jedál. Možno ju zapustiť do pracovnej dosky. Zatiaľ čo čierna farba dodá varnej doske moderný vzhľad, kvalitné materiály zase dobrú trvanlivosť. Výrobca na jej výrobu použil čierne sklo a povrch je tiež vyrobený zo skla. Varná doska pracuje na 400 V. Rozmery varnej dosky MORA majú 5,8 × 59,5 × 52 cm (v × š × h).

Zásadné prednosti varnej dosky MORA

  • Indukčná varná doska ponúka varenie bez tepelných strát
  • Doska je ohraničená vkusným rámčekom
  • skosené hrany varnej dosky MORA
  • Výrobným materiálom povrchu dosky je sklo, pričom vzhľad dosky tvorí čierne sklo
  • Na varenie využijete 4 platničky
  • Farba dosky je čierna
  • Pripojenie: 400 V
  • Rozmery varnej dosky MORA majú 5,8 × 59,5 × 52 cm (v × š × h)
  • Priebeh varenia postráži časovač
  • Detská poistka chráni pred nechceným zapnutím
  • Ukazovateľ zvyškového tepla sa sám vypne ihneď po vychladnutí platničky
  • Na rýchly ohrev je pripravená funkcia Boost
  • Na varenie na veľkých hrncoch či pekáčoch je pripravená flexi zóna
  • Pri neúmyselnom vypnutí dosky máte možnosť vrátiť posledný režim jedným stlačením
  • Varná doska zvládne na určitú dobu prerušiť varenie
  • Praktická je funkcia na udržanie teplého jedla
  • S EasyMelt zahrejete potraviny šetrne pri 42 °C

Varná doska MORA ponúka ďalšie užitočné funkcie

Na varnej doske MORA vás uchvátia ďalšie pridané technológie. O dĺžku varenia sa nemusíte starať vďaka praktickému časovaču, ktorý po nastavenej dobe ohlási, že je jedlo uvarené. Varná doska má vo výbave detskú poistku, ktorá chráni prístroj pred nechceným spustením. Túto funkciu oceníte hlavne vtedy, ak vám doma pobehujú zvedavé ratolesti. Praktickou funkciou je ukazovateľ zvyškového tepla, ktorý vám oznámi, kedy je bezpečné na dosku siahať. Booster dokáže na krátky čas rapídne zvýšiť výkon, čím značne urýchli ohrev. Pridaná flexi zóna umožňuje prepojenie dvoch varných zón do jednej veľkej plochy, čo oceníte hlavne pri varení vo veľkých hrncoch či pekáčoch. Na varnej doske si obľúbite funkciu obnovenia posledného režimu, ktorá príde vhod, keď sa vám podarí dosku nechcene vypnúť. Získate tak chvíľu na to, aby ste obnovili posledný navolený režim. Určite vám príde vhod funkcia prerušenia varenia, ktorá na vymedzenú dobu zníži výkon varenia. Keď potrebujete udržať jedlo teplé na nejakú dobu, zachráni vás funkcia udržiavania teploty. Priaznivcov RAW stravy určite poteší funkcie EasyMelt, ktorá sa postará o šetrnú prípravu zeleniny pri 42 °C. S varnou doskou MORA sa od varenia už neodtrhnete.

Set rúra a varná doska MORA VTPS 787 BXB + MORA VDIT 654 C7 na prípravu rôznych druhov pokrmov

Set rúra a varná doska je v dnešnej dobe takmer povinnou súčasťou každej modernej kuchyne vďaka svojim nezastupiteľným funkciám a výhodám. Vstavaná teplovzdušná rúra s grilom MORA ponúka nielen vysokú úroveň funkčnosti, ale aj hospodárnosť a šetrnosť k životnému prostrediu. Jej klasický univerzálny štýl sa ľahko zladí s vaším interiérom, takže sa z nej stane elegantný doplnok. Na prípravu vašich obľúbených jedál je nachystaný vnútorný objem rúry vo veľkosti 77 l. Jej príkon dosahuje 3500 W. Vstavaná rúra MORA patrí do energetickej triedy A+.

Hlavné vlastnosti vstavanej rúry MORA

  • Vstavaná rúra MORA vás zaujme svojím vzhľadom aj výkonom
  • Celkovo pojme až 77 l
  • Jej príkon je 3500 W
  • Vstavaná rúra MORA patrí do energetickej triedy A+
  • Manipulácia s plechmi je vďaka teleskopickým výsuvom na koľajniciach oveľa jednoduchšia
  • Čistenie rúry: pyrolytické
  • Ide o teplovzdušnú vstavanú rúru
  • Vyznačuje sa špeciálnym programom na pizzu
  • Rýchlo rozmrazíte pečivo aj ďalšie potraviny
  • Pripravte sa na chutné grilované pokrmy
  • Určite vyskúšajte parné pečenie pre skvelú chuť a zároveň zdravé jedlo
  • Rúra sa rýchlo predhreje, čo uľahčí prípravu jedál
  • Na inštaláciu budete potrebovať odbornú pomoc

Uľahčí vám prípravu jedla

Vstavaná rúra MORA urobí pečenie vďaka svojim vlastnostiam príjemnou záležitosťou. Skvelou novinkou je teleskopické vysúvanie plechu, ktoré zaistí, že plech pri kontrole pečeného jedla nevypadne z rúry. Budete mať voľné ruky, aby ste mohli pokrm dochutiť k dokonalosti. Počas pyrolytického procesu čistenia sa pomocou vysokej teploty spália všetky nečistoty, mastnoty a zvyšky potravín prichytené na stenách.

Vstavaná rúra MORA ponúka rozmanité funkcie

Nezáleží na tom, či pečiete zložitý obed alebo rýchlu večeru, vstavaná rúra MORA vám vždy umožní vybrať optimálny program. Teplovzdušná rúra v sebe kombinuje tie najlepšie vlastnosti na dokonalé pečenie aj ohrievanie. Obľúbia si ju všetci, ktorí milujú taliansku pizzu, pretože jej nechýba ani špeciálny program na jej prípravu. Disponuje funkciou rýchleho rozmrazovania, čo oceníte pri príprave pečiva a ďalších jedál. Táto rúra s grilom je nevyhnutným kúskom pre každého milovníka kvalitného jedla. Ak máte radi zdravú výživu, parné pečenie je tou správnou voľbou pre vaše jedlo.

Jednoduchá príprava jedál a dokonalé stolovanie s MORA

Set rúra a varná doska MORA VTPS 787 BXB + MORA VDIT 654 C7 uľahčí prípravu jedál a prispeje k dokonalému stolovaniu. Rýchle predhriatie vám umožní začať piecť ihneď po nastavení požadovanej teploty.

Maximálne bezpečná a ľahko udržiavateľná

Vstavaná rúra MORA je navrhnutá s ohľadom na bezpečnosť a jednoduchú údržbu. Vnútorné sklenené dvierka rúry sú kvalitné a vyrobené zo štvorvrstvového bezpečnostného skla. Dvierka jednoducho udržíte v čistom stave. Rúra je vybavená špeciálnymi pántami, ktoré umožňujú ľahké a tiché zatváranie pre ešte väčšie pohodlie používateľa. Detský zámok sa postará o ochranu aj tých najmenších šéfkuchárov. Rúra je vybavená dodatočnou ochranou v podobe zablokovania ovládacieho panela. Pre väčšiu bezpečnosť zostávajú dvierka zvonku chladné, a to aj pri vysokej teplote vnútri rúry. Okamžite vás upúta vysoká kvalita vyhotovenia a špeciálna úprava proti odtlačkom prstov.

Vstavaná rúra MORA – jej výbava vás zaujme

Vstavaná rúra MORA ponúka maximálny komfort a flexibilitu pri varení. Osvetlenie rúry zaistí, že všetky vaše pokrmy budú dokonale pripravené. O procese prípravy obľúbeného pokrmu budete v každom okamihu informovaní pomocou moderného a intuitívneho displeja. Vďaka časovaču môžete presne určiť dobu, počas ktorej sa majú vaše potraviny pripravovať. S minimálnym počtom tlačidiel a moderným dotykovým ovládaním ponúka maximálnu prehľadnosť a jednoduché používanie. Vďaka termosonde budete mať pri pečení jedla úplnú istotu, že bude pripravené dokonale podľa vašich predstáv. Rúra sa automaticky vypne, keď dosiahne požadovanú teplotu. Balenie obsahuje aj sieťový kábel so zástrčkou.

Programy:

funkcia rýchleho predhriatia, gril, parná funkcia, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie a stupeň na pizzu

Farba:

čierna

Rozmery:

59,5 × 59,5 × 56,4 cm (v × š × h)

Poznámka k inštalácii

Budete potrebovať odbornú inštaláciu elektrikárom.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 500 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,4 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
4-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Povrch proti odtlačkom prstov, Studené dvere rúry, Termosonda, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
77 l Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Automatické vypnutie, Časovač, Detská poistka, Flexi zóna, Ukazovateľ zvyškového tepla, KeepWarm, EasyMelt, Pause, Memory, SuperBoost Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
5,8 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Skosené hrany Hotovo!
Rámik
S rámikom Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
400 V Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MORA VTPS 787 BXB + MORA VDIT 654 C7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VTPS 787 BXB + MORA VDIT 654 C7.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií