AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Morphy Richards mixér Blend Express Complete Nutrition

Zobraziť katalóg
Morphy Richards mixér Blend Express Complete Nutrition
4,0 1 hodnotení
Stolný mixér - príkon 300 W, na prípravu smoothie, 2 rýchlosti + pulzná voľba, 2 poháre 750 ml, 2 poháre 500 ml, 1x 300 ml, nerezový nôž so 4 čepeľami vhodný aj na drvenie ľadu, nádoba na džúsy so sitkom
Kód:  MORSM002 Produktové číslo:  MR-403032 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Morphy Richards mixér Blend Express Complete Nutrition Predaj skončil

Morphy Richards mixér Blend Express Complete Nutrition

Mixér Morphy Richards Blend Express Complete Nutrition je skvelým pomocníkom na prípravu smoothie. Vyniká moderným dizajnom a výkonným motorom, ktorý si hravo poradí so všetkými bežnými druhmi ovocia a zeleniny. Jeho jedinečnosť spočíva v tom, že funguje zároveň ako smoothie mixér a odšťavovač. Zatiaľ, čo na odšťavovanie slúži nádoba so sitkom, ktoré oddelí šťavu od drviny, na mixovanie môžete použiť jednu z piatich prenosných a uzatvárateľných nádob, ktoré sú vybavené perfektne tesniacim viečkom s uzatvárateľným náustkom. K dispozícii sú nádobky rôznych objemov od 300 ml po 750 ml. 

Hlavné prednosti

  • Spojenie smoothie mixéra a odšťavovača
  • Nádoba so sitkom na oddelenie šťavy od drviny
  • Päť prenosných a uzatvárateľných nádob
  • Jednoduchá a rýchla príprava smoothie
  • Osobné fľaše na pitie
  • 2 rýchlosti a pulzné mixovanie
  • Protišmykové nožičky

Jednoduchá a rýchla príprava lahodného smoothie

Zdravé a výživné smoothie pripravíte ľahko a rýchlo v pohodlí vášho domova. Pred mixovaním stačí vložiť suroviny do jednej z nádob, pripevniť viečko s nožmi a nasadiť na mixér. Po rozmixovaní len naskrutkovať miesto noža uzatvárateľné viečko s náustkom a čerstvý nápoj plný vitamínov môžete piť priamo z fľaše a vziať si ho kamkoľvek so sebou, či už do školy, práce či na výlet. Nádoby sú vhodné aj do držiakov na pitie v autách, pri jazde si tak môžete vychutnať svoj obľúbený nápoj. Novinkou je aj antikorový nôž so 4 čepeľami, pomocou ktorého môžete nadrviť kocky ľadu.

Jednoduchá obsluha a čistenie

Obsluha prístroja je veľmi jednoduchá, ovláda sa iba jedným otočným spínačom. Ponúka dve rýchlosti alebo pulzné mixovanie. Na väčšiu stabilitu je vybavený protišmykovými nožičkami. Nechýba ani ochrana proti prehriatiu motora. Telo mixéra je vyrobené z veľmi odolného plastu. Na výrobu nádob bol použitý trvanlivý neškodný plast značky Tritan™ vyznačujúci sa dlhou dobou použiteľnosti. Poháriky sú vo vrchnej časti rozšírené, čo vám umožní ich dobre a pohodlne vyčistiť. Kúpte si tento špičkový kuchynský spotrebič, ktorý v sebe spája nielen smoothie mixér a odšťavovač, ale aj osobnú fľašu na pitie.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
340 × 138 × 115 mm

Hmotnosť:
1,1 kg

Farba:
biela

Obsah balenia:

  • Smoothie mixér
  • 5 nádob (2 × 750 ml, 2 × 500 ml, 1 × 300 ml)
  • 2 uzávery fliaš s náustkom
  • 2 uzávery fliaš so slamkou
  • 1 plochý uzáver nádoby
  • Odšťavovacia nádoba so sitkom
  • Nasadzovacie nože
  • Návod

Parametre a špecifikácia

Príkon
300 W Hotovo!
Počet nádob
5 ks Hotovo!

Príkon a rýchlosť

Príkon
300 W Hotovo!

Príslušenstvo

Počet nádob
5 ks Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kolik otáček za minutu má tento smoothie mixér? Děkuji.

Dobrý den,je vhodný tento mixér na zeleninu,kterou upřednotňuji?Děkuji Lenka

Diskusia a poradňa k Morphy Richards mixér Blend Express Complete Nutrition
Príslušenstvo pre Morphy Richards mixér Blend Express Complete Nutrition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Morphy Richards mixér Blend Express Complete Nutrition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Morphy Richards Blender Mischung Express Complete Nutrition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Morphy Richards Blender Mischung Express Complete Nutrition.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií