Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Morphy Richards Redefine

Zobraziť katalóg
Morphy Richards Redefine
Hriankovač - 2000W, 2 sloty, 7 podsvietených nastaviteľných stupňov opečenia s automatickým odpočtom, motorom ovládané zasúvanie/vysúvanie hrianok, funkcia rozmrazení, funkcia doohriatia, priehradka na omrvinky, špeciálne sklo ThermoGlass zaisťuje rovnomerné opečenie
Kód:  SPTsc1905 Produktové číslo:  MR-228000

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Morphy Richards Redefine

Hriankovač Morphy Richards Redefine jednoducho musíte mať. Nielen kvôli jeho revolučnej technológii skla, ale hlavne kvôli tomu, že si konečne vychutnáte dokonalú hrianku. Tento sklenený hriankovač s termosklom ThermoGlass zaisťuje rovnomerné opečenie vďaka štyrom skleneným panelom. Dva vonkajšie panely slúžia ako izolácia a vnútorné dva panely sú generátorom žiaru. Vďaka termosklu budete mať opekanie stále pod dozorom. To, že je opekací cyklus kompletný, vás upozorní zvukový signál a môžete si vybrať zo 7 podsvietených nastaviteľných stupňov opekania. Samozrejmosťou je tlačidlo Štart/Stop a funkcia rozmrazovania a prihrievania. Zaujímavosťou je priehradka na chlieb, ktorá automaticky klesá alebo stúpa a motorom ovládané zasúvanie a vysúvanie hrianok.

Hriankovač Morphy Richards Redefine a jeho kľúčové vlastnosti

  • revolučná technológia skla Thermo Glass
  • zvukový signál
  • priehradka na chlieb s automatickým stúpaním alebo klesaním
  • tlačidlo Štart/Stop
  • funkcia rozmrazovania a prihrievania
  • priehradka na omrvinky
  • 7 podsvietených stupňov opekania
 

Parametre a špecifikácia

Príkon
2 000 W Hotovo!
Funkcie
Regulácia opekania, Rozmrazovanie Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
2 000 W Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie
Regulácia opekania, Rozmrazovanie Hotovo!
Poznámka:
Hriankovač na sklade ✅ Hriankovač u vás do 24 hodín ✅ Hriankovač – široká ponuka ✅ Pohodlný nákup ✅ Topinkovač za výhodnú cenu ✅

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Morphy Richards Redefine Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Morphy Richards Redefine. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Morphy Richards Redefine. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Morphy Richards Redefine. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Morphy Richards Redefine.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií