Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Morphy Richards Turbo Steam Violet

Zobraziť katalóg
Morphy Richards Turbo Steam Violet
Žehlička – parná, 2400W, zásobník 400ml, parný ráz 170g, konštantný ráz 50g, ionizačná žehliaca plocha proti statickej elektrine, systém proti odkvapkávaniu „no-drip“, vertikálne naparovanie, variabilný výstup pary, anti-scale systém proti usadzovaniu vodného kameňa, automatické vypínanie
Kód:  SPTsc1902 Produktové číslo:  MR-303110 

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Morphy Richards Turbo Steam Violet Predaj skončil

Morphy Richards Turbo Steam Violet

Sú koše plné pokrčenej bielizne vašou nočnou morou? Spojte sily s novou parnou žehličkou Morphy Richards Turbo Steam Violet a žiadny záhyb vás už nezastaví. Žehlička je vybavená funkciami, ktoré vám rýchlo a ľahko pomôžu dosiahnuť perfektný výsledok. Vďaka funkciám parného rázu a konštantnej pary budete mať v ruke účinnú zbraň proti pokrčenej bielizni. Ionizačná žehliaca plocha redukuje statickú elektrinu, ktorá pri žehlení môže vznikať, a následne komplikovať nielen samotné žehlenie, ale aj nosenie odevov. Dlhú životnosť žehličky zaručuje Anti-scale systém zabraňujúci usadzovaniu vodného kameňa. 

Kľúčové vlastnosti

  • Ionizačná keramická žehliaca plocha
  • Anti-scale systém zabraňujúci vzniku vodného kameňa
  • No-drip systém zamedzujúci odkvapkávaniu
  • Rozprašovač vody, ktorý pomôže s tými najviac pokrčenými časťami
  • Ergonomický úchop pre pohodlnejšie žehlenie
  • Možnosť vertikálneho naparovania
  • Nádržka na vodu s objemom 400 ml

Trojzónová technológia

Keramická žehliaca plocha je vybavená tromi zónami, ktoré si poradia s každou pokrčenou látkou. V prvej vlne prichádza silný 170-gramový parný ráz, ktorý vychádza zo špičky žehličky. Toto množstvo pary stačí na to, aby zbavilo látku najväčšieho pokrčenia. Súčasne sa uvoľňuje konštantná para, vďaka ktorej sa oblečenie ľahšie a šetrnejšie žehlí. V spodnej časti žehliacej plochy sa už neuvoľňuje žiadna para, látka sa tak zbaví prebytočnej vlhkosti a oblečenie zostane dlhšie bez pokrčenia.

Anti-scale systém proti usadzovaniu vodného kameňa

Usadzovanie vodného kameňa je jeden z hlavných faktorov ovplyvňujúcich životnosť žehličky. Žehlička Morphy Richards Turbo Steam disponuje účinným Anti-scale systémom, ktorý vďaka vnútorným filtrom prečisťuje vodu, a zabraňuje tak tvorbe vodného kameňa. Zamedziť usadzovaniu vodného kameňa môžete aj vďaka funkcii Self-clean, kedy jednoducho vypustíte zvyšnú vodu zo zásobníka. 

 

Parametre a špecifikácia

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Funkčné prvky na žehlenie
Kropenie Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 400 W Hotovo!
Parný výkon
50 g/min Hotovo!
Parný ráz
170 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!

Farba

Farba
Ružová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Morphy Richards Turbo Steam Violet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Morphy Richards Turbo Steam Violet. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Morphy Richards Turbo Steam Violet. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Morphy Richards Turbo Steam Violet. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Morphy Richards Turbo Steam Violet vasaló.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií