Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MOSH ELM13 čierna

Zobraziť katalóg
MOSH ELM13 čierna
4,8 5 hodnotení
Bedrová opierka – ergonomicky tvarovaná, z pamäťovej peny, snímateľný poťah z jemného mikrovlákna, pre komfort a zdravé sedenie v kancelárii aj v aute
Kód:  MSH503b Produktové číslo:  MSH-ELM13B-03 Stránky výrobcu

MOSH ELM13 čierna


Trpíte bolesťami chrbta? Takéto ťažkosti môžu byť spôsobené nesprávnym sedením. Pomocou ergonomicky tvarovanej bedrovej opierky Mosh ELM13 môžete predísť bolestiam v krížovej oblasti vďaka podpore správneho sedenia. Jej vystužené okraje vytvárajú priehlbinu, ktorá slúži na podopretie chrbta a jeho uvedenie do správnej polohy. Vďaka pamäťovej pene sa bedrová opierka vhodne prispôsobí tvaru vášho chrbta. Uľaví tak vašej chrbtici a sedenie nebude len príjemnejšie, ale aj zdravšie.


MOSH ELM13

ZDRAVÉ SEDENIE

Ergonomické tvarovanie bedrovej opierky sa postará o správnu podporu pre zdravé držanie tela a poskytne potrebnú úľavu a regeneráciu. Zdravým držaním tela môžete predísť bolestiam chrbta spôsobeným nepriaznivým vplyvom dlhodobého sedenia v nesprávnej pozícii. Bedrová opierka Mosh ELM13 tak prispieva k vášmu celkovému pohodliu doma, v kancelárii, alebo na cestách.

PRÍJEMNÝ MATERIÁL

Veľkou výhodou snímateľného poťahu z príjemného materiálu je, že ho môžete hravo vyčistiť, alebo ho vyprať v práčke.

MOSH ELM13
MOSH ELM13

PAMÄŤOVÁ PENA

Pamäťová pena je unikátny typ polyuretánovej peny s otvorenou bublinkovou štruktúrou. Tá sa dokáže prispôsobiť telu akéhokoľvek človeka, hmotnosti i telesnej teplote. Veľmi citlivo reaguje na teplo, a preto tlakové body netlačí, ale naopak sa im prispôsobuje. Poskytne tak správnu podporu telu a umožňuje odparovanie vlhkosti. Pena je antibakteriálna a vhodná aj pre alergikov.

Parametre a špecifikácia

Typ príslušenstva
Opierka hlavy Hotovo!

Typ

Typ príslušenstva
Opierka hlavy Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosim o rozmery dekuji

Zdravím, chcem sa spýtať, či je opierka vhodná aj do auta a či sa dá nejakým spôsobom uchytiť na operadlo. Ďakujem.

Zdravím, chcem sa spýtať, či je opierka vhodná aj do auta a či sa dá nejakým spôsobom uchytiť na operadlo. Ďakujem.

Diskusia a poradňa k MOSH ELM13 čierna
Príslušenstvo pre MOSH ELM13 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MOSH ELM13 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MOSH ELM13 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MOSH ELM13 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MOSH fekete ELM13.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií