Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MOSH ELM9 čierny

Zobraziť katalóg
MOSH ELM9 čierny
5 1 hodnotení
Krčný vankúš – ergonomicky tvarovaný, z pamäťovej peny, snímateľný poťah z jemného mikrovlákna, vhodný na kancelársku stoličku aj do auta, možnosť upevnenia
Kód:  MSH505 Produktové číslo:  MSH-ELM9B-03 Stránky výrobcu

MOSH ELM9 čierny


Strnulá poloha krku a nesprávne držanie môže spôsobiť nielen bolesti hlavy, ale aj svalové problémy. Tento problém môžete vyriešiť pomocou príjemnej opierky krku s pamäťovou penou. Pri sedavom zamestnaní alebo pri dlhšom cestovaní vám táto opierka zabezpečíí dokonalú fixáciu krku a aj príjemné opretie hlavy. Môžete ju tak využiť aj ako vankúš. Opierka je vybavená popruhom, vďaka ktorému môžete krčný vankúš Mosh ELM9 pripevniť k akémukoľvek sedadlu či kreslu s operadlom. Vystužené rohy skvele držia svoj tvar a vy sa tak môžete oprieť pod viacerými uhlami. Povrch opierky je vyrobený z jemného mikrovlákna príjemného na dotyk.


MOSH ELM9

ZDRAVÉ SEDENIE

Ergonomické tvarovanie krčného vankúša sa postará o správnu podporu pre zdravé držanie tela a poskytne potrebnú úľavu a regeneráciu. Zdravým držaním tela môžete predísť bolestiam chrbta spôsobeným nepriaznivým vplyvom dlhodobého sedenia v nesprávnej pozícii. Krčný vankúš Mosh ELM9 tak prispieva k vášmu celkovému pohodliu doma, v kancelárii, alebo na cestách.

PRÍJEMNÝ MATERIÁL

Veľkou výhodou snímateľného poťahu z príjemného materiálu je, že ho môžete hravo vyčistiť, alebo ho vyprať v práčke.

MOSH ELM9

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

MOSH ELM9

PAMÄŤOVÁ PENA

Pamäťová pena je unikátny typ polyuretánovej peny s otvorenou bublinkovou štruktúrou. Tá sa dokáže prispôsobiť telu akéhokoľvek človeka, hmotnosti i telesnej teplote. Veľmi citlivo reaguje na teplo, a preto tlakové body netlačí, ale naopak sa im prispôsobuje. Poskytne tak správnu podporu telu a umožňuje odparovanie vlhkosti. Pena je antibakteriálna a vhodná aj pre alergikov.

Parametre a špecifikácia

Hĺbka
100 mm Hotovo!
Šírka
280 mm Hotovo!
Výška
170 mm Hotovo!
Typ príslušenstva
Opierka hlavy Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
100 mm Hotovo!
Šírka
280 mm Hotovo!
Výška
170 mm Hotovo!

Typ

Typ príslušenstva
Opierka hlavy Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Lze pouzit jako vypln do operky, u herni zidle Arozzi Verona? Nejsou zde psane rozmery.

Diskusia a poradňa k MOSH ELM9 čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MOSH ELM9 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MOSH ELM9 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MOSH ELM9 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MOSH ELM9 fekete.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií