Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MOSH pre iPad PRO 12.9" zlaté

Zobraziť katalóg
MOSH pre iPad PRO 12.9" zlaté
5 1 hodnotení
Puzdro na tablet chráni pri nárazoch, zabraňuje poškrabaniu, mäkké vnútorné mikrovlákno chráni iPad proti prachu a mastnote, vyrobené z netoxickej syntetickej kože, slúži aj ako stojan
Kód:  MSH005c Produktové číslo:  MSH-IPR-GO-RB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MOSH pre iPad PRO 12.9" zlaté

Hľadáte spoľahlivé a vysoko kvalitné puzdro s funkciou stojančeku pre svoj iPad Pro? Oceníte precízne spracovanie a moderný vzhľad? Predstavujeme vám obal vyrobený z netoxickej syntetickej kože, ktorá je šetrná životnému prostrediu. Okrem ochrany zariadenia pred poškodením ponúka unikátny skladací kryt slúžiaci ako praktický stojan, ktorý poskytuje dokonalý komfort pre prácu, prehliadanie webu, videohovory či sledovanie filmov.

Komplexná ochrana iPadu Pro

Skladací kryt je vyrobený z mäkkého mikrovlákna chrániaceho displej pred poškrabaním a udržiava ho čistý od prachu či mastnoty, dokonca odolá aj nárazom a pridáva tak ďalšiu úroveň ochrany. Zadný plastový kryt drží iPad na svojom mieste a tým poskytuje osobitú ochranu, samozrejmosťou sú presné výrezy na všetky tlačidlá, konektory či fotoaparát.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre iPad Pro
  • Zlatá farba
  • Funkcia stojančeka
  • Ochrana displeja pred poškodením
  • Zadný kryt chráni celé telo tabletu
  • Vyrobené zo syntetickej kože

Parametre a špecifikácia

Farba
Zlatá Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Materiál
Umelá koža Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan Hotovo!

Farba

Farba
Zlatá Hotovo!

Typ a materiál

Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Materiál
Umelá koža Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MOSH pre iPad PRO 12.9" zlaté Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MOSH pro iPad PRO 12.9" zlaté. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MOSH für iPad PRO 12.9" Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MOSH für iPad PRO 12.9" Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MOSH iPad PRO 12,9" arany.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií