Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Motiv Ring

Zobraziť katalóg
Motiv Ring
Inteligentný prsteň – sleduje kroky, spánok a srdcovú frekvenciu, odolný a vodotesný, výdrž batérie až 3 dni, aplikácia Android + iOS
Kód:  MOT001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Motiv Ring


Motiv Ring je inteligentný prsteň, ktorý v sebe skrýva okrem elegantného vyhotovenia hneď niekoľko praktických funkcií – dokáže sledovať vašu aktivitu 24 hodín denne a 7 dní v týždni. Pýši sa napríklad absolútne sofistikovanou technológiou merania srdcového tepu, odolnou konštrukciou, akcelerometrom, Bluetooth či integrovanou batériou s veľmi dlhou výdržou dosahujúcou až 3 dni. Monitoruje aj váš spánok, počet krokov, vzdialenosť či spálené kalórie. Aj vďaka tomu sa radí medzi najmenšie a najvybavenejšie fitness trackery.

Kľúčové vlastnosti prsteňa Motiv Ring

  • Monitoruje denné aktivity a spánok
  • Výdrž na jedno nabitie až 3 dni
  • Vodoodolné vyhotovenie (5 ATM)
  • Optický senzor tepovej frekvencie
  • Mobilná aplikácia pre iOS a Android
  • Dostupný v 7 veľkostiach

Motiv Ring spolupracuje s mobilnou aplikáciou

Samozrejmosťou je mobilná aplikácia kompatibilná s Android a iOS zariadeniami, ktoré sa s prsteňom Motiv Ring neustále bezdrôtovo synchronizujú, vďaka čomu budete mať neustály prehľad o svojej fyzickej aktivite. Ľahko si môžete nastavovať ciele, analyzovať namerané dáta a podľa nich prispôsobiť svoj životný štýl.

Iste oceníte, že Motiv Ring je vďaka použitému materiálu odolný a tiež vodotesný. Praktické je aj nabíjanie, ktoré je riešené elegantným spôsobom – nabíjací dok aj s prsteňom môžete nabíjať v akomkoľvek USB porte. Plné nabitie trvá približne 90 minút. K dispozícii bude v 7 veľkostiach, takže každý si vyberie svoj optimálny Motiv Ring.

Poznámka:
» Všetky smart prstene

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kdy bude dostupny ?

Dobrý den, prosím už máte informaci, kdy bude prsten dostupný?

Dobry den,kdy bude dostupný mate aktuální info?Dekuji

Dobrý den, prosím sháním chytrý prsten. Máme nějaké v nabídce? Děkuji

dobry den je znama dostupnost tohoto produktu ?? dekuji

Bude někdy dostupný a prosím vás nepiště, že nemáte informace. Protože ten prsten nebyl nikdy dostupný. Tak to stáhněte a je to.

Dobrý den bude nějaká šance, že by byl k dostání? Je o něj celkem veliký zájem.

Dne 3. 10. 2019 máte na této stránce oznámení "Je nám líto, ale prodej již skončil." Mohl bych se zeptat, kdy prodej začal?

Od 09/2018 a stále je v nabídce nedostupná věc? Proč tento produkt prostě nesmažete?

Dobrý den, už je jasné, kdy bude prsten dostupný? Děkuji!

Diskusia a poradňa k Motiv Ring
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motiv Ring. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motiv Ring. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motiv Ring. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Motiv Ring.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií