Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal AlzaBoxy Q1

Motorola EDGE 20 Lite

Zobraziť katalóg
Motorola EDGE 20 Lite
5 6 hodnotení
Mobilný telefón – 6.7" OLED 2400 × 1080, 90Hz, procesor MediaTek MT6853 8-jadrový, RAM 8GB, zadný fotoaparát 108Mpx (f/1.9)+8Mpx (f/2.2)+2Mpx (f/2.4), predný fotoaparát 32Mpx, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, Jack (3.5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov prstov, hybridný slot, neblokovaný, rýchle nabíjanie 30W, batéria 5000mAh, Android 11
Kód:  SMTR5069ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Motorola EDGE 20 Lite

Mobilný telefón Motorola EDGE 20 Lite Screen

Motorola EDGE 20 Lite na prvý pohľad hovorí, že ide o smartfón. Budete s ním môcť pohodlne surfovať po internete, nahrávať videá a vyhotovovať fotografie trojitým fotoaparátom alebo hrať hry. Operačná pamäť zariadenia dosahuje kapacitu 8 GB. S týmto skvelým výkonom ho tak využijete aj pre 3D hry alebo virtuálnu realitu. Smartfónu Motorola EDGE 20 Lite dodá potrebnú energiu batéria, ktorá má výnimočnú výdrž vďaka nadštandardnej kapacite 5000 mAh. Nevyhnutnou súčasťou je tiež konektorová výbava, tvorí ju Jack (3,5mm) a USB-C. Môžete sa tešiť na obnovovaciu frekvenciu displeja 90 Hz. Môžete si užiť rýchle prehliadanie internetu, pretože tento model podporuje 5G. Smartfón Motorola disponuje čistým Androidom.

Dôležité prednosti smartfónu Motorola EDGE 20 Lite

  • SIM karty v konfigurácii hybridný slot
  • RAM 8 GB a procesor MediaTek MT6853
  • Grafický akcelerátor Mali G57 MC3
  • NFC rozhranie na prenos dát aj platobné styky
  • Zadný fotoaparát disponuje rozlíšením 108 Mpx
  • Na chrbte mobilného telefónu nájdete 3 snímače fotoaparátu
  • 30 W rýchleho nabíjania
  • Rozpoznanie tváre na rýchle odomykanie telefónu
  • Mobil Motorola má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM
Mobilný telefón Motorola EDGE 20 Lite Bočný pohľad
Mobilný telefón Motorola EDGE 20 Lite Bočný pohľad

Obrazovka a fotoaparát smartfónu Motorola EDGE 20 Lite

displej mobilného telefónu s okrúhlym výrezom vám prináša Full HD rozlíšenie. Je postavený na technológii OLED. Pokiaľ hovoríme o jeho frekvencii, vyšplhala sa na hodnotu 90 Hz. Výbavu na fotenie predstavuje v mobilnom telefóne Motorola EDGE 20 Lite sofistikovaný trojitý fotoaparát, 8Mpx makro objektív (f/2,2), 2Mpx hĺbkový objektív (f/2,4 ks ) a hlavný 108Mpx objektív (f/1,9). Nevyhnutnou súčasťou je praktická dióda na prisvietenie. Pre nadšencov selfie záberov ponúka mobilný telefón predný snímač s rozlíšením 32 Mpx. Vo výbave tohto modelu sa nachádza jeden makro objektív.

Smartfón Motorola EDGE 20 Lite má skvelú výbavu

Smartfón dovoľuje používať dvojicu SIM kariet, z toho jednu namiesto pamäťovej karty. O zabezpečenie smartphonu Motorola EDGE 20 Lite sa postará obľúbená čítačka odtlačkov prstov umiestnená na tele zariadenia. Cestu k rýchlemu odomykaniu zariadenia bez toho, aby by bolo nutné zadať heslo, ponúka efektívne rozpoznávanie podoby tváre. Veľmi obľúbené je tiež moderné NFC, s ktorým bude platenie alebo synchronizácia telefónov ešte jednoduchšia. Samozrejme, nesmie chýbať ani podpora rýchleho pripojenia k internetu a senzory nevyhnutné pre funkčnosť praktických aplikácií.

Mobilný telefón Motorola EDGE 20 Lite Lifestyle

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Motorola EDGE 20 Lite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola EDGE 20 Lite. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola EDGE 20 Lite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola EDGE 20 Lite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Motorola EDGE 20 Lite.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií