Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Motorola Moto G22

Zobraziť katalóg
Motorola Moto G22
4,2 19 hodnotení
Mobilný telefón –
Kód:  SMTR5079ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Motorola Moto G22

Mobilný telefón Motorola Moto G22 Screen

Motorola Moto G22 je možné už podľa vzhľadu označiť za smartfón. Prostredníctvom neho môžete prehliadať internet, fotiť aj natáčať štyrmi fotoaparátmi, ale tiež využívať množstvo užitočných aplikácií alebo si zahrať hry. RAM dosahuje veľkosť 4 GB. Taký výkon vám dovolí spúšťať viac aplikácií naraz. Smart telefónu Motorola Moto G22 poskytuje energiu batéria, ktorá má výnimočnú výdrž vďaka netradičnej kapacite 5000 mAh. Podstatná je samozrejme konektorová výbava, tvorí ju Jack (3,5mm) a USB-C. Obnovovacia frekvencia displeja predstavuje 90 Hz. Smartphone Motorola má systém čistého Androidu.

Rozhodujúce vlastnosti smartfónu Motorola Moto G22

  • Chváli sa konfiguráciou dual SIM
  • Operačná pamäť 4 GB a CPU Mediatek MT6765V (Helio G37)
  • Grafický akcelerátor PowerVR GE8320
  • NFC uľahčí platenie ako kartou
  • Zadný fotoaparát zariadenia disponuje rozlíšením 50 Mpx
  • Na chrbte telefónu nájdete 4 snímače fotoaparátu
  • 15 W rýchleho nabíjania
  • Odomykanie smart mobilu pomocou tváre
  • Telefón Motorola má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM
Mobilný telefón Motorola Moto G22 Zadná strana
Mobilný telefón Motorola Moto G22 Lifestyle

Obrazovka a fotovýbava smartfónu Motorola Moto G22

displej mobilu s okrúhlym výrezom má HD rozlíšenie. Je založený na technológii IPS s kvalitným podaním farieb a dobrými pozorovacími uhlami. Pokiaľ hovoríme o jeho frekvencii, vyšplhala sa na 90 Hz. Foto či videovýbavu zastupuje v smartphone Motorola Moto G22 pokročilý fotoaparát so štyrmi objektívmi, 8Mpx širokouhlý objektív (f/2,2), 2Mpx makro objektív (f/2,4), 2Mpx hĺbkový objektív (f/2,4 ks ) a hlavný 50Mpx objektív (f/1,8). Počas vytvárania videozáznamov je zárukou kvalitného výsledku elektronická stabilizácia. Kvalitu snímok vylepší veľmi účinné automatické zaostrovanie. Nevyhnutnou súčasťou je užitočná dióda na prisvietenie. Pre nadšencov selfies má mobilný telefón vo výbave predný fotoaparát s rozlíšením 16 Mpx.

Smartfón Motorola Moto G22 má skvelú výbavu

Smartfón dokáže obsluhovať 2 SIM karty. O ochranu mobilu pred neoprávneným vniknutím do Motorola Moto G22 sa stará čítačka odtlačkov prstov na tele zariadenia. Cestu k bleskovému odomknutiu zariadenia bez zadávania hesiel či gest otvára efektívne rozpoznávanie tváre. Veľmi obľúbené je tiež moderné NFC nielen na pohodlné riešenie platieb. Nemenej významná je podpora rýchleho pripojenia k internetu a senzory nutné na správne fungovanie všetkých aplikácií.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Motorola Moto G22 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Moto G22. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto G22. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto G22. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Motorola Moto G22.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií