AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Motorola Moto G7 Plus červený

Zobraziť katalóg
Motorola Moto G7 Plus červený
4,7 10 hodnotení
Mobilný telefón 6,2" LTPS 2270 × 1080, procesor Qualcomm Snapdragon 636 8jadrový, RAM 4 GB, interná pamäť 64 GB, microSD až 512 GB, zadný fotoaparát 16 Mpx (f/1,7) + 5 Mpx (f/2,2), predný fotoaparát 12 Mpx, optická stabilizácia, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov, dual SIM, neblokovaný, rýchle nabíjanie, batéria 3000 mAh, Android 9.0 Pie
Kód:  SMTR5030b1 Produktové číslo:  PADU0007RO Stránky výrobcu

Motorola Moto G7 Plus červený

Vlastnosti telefónu

157 mm

Motorola Moto G7 Plus

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

75,3 mm

Motorola Moto G7 Plus

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

8,3 mm

Hmotnosť telefónu: 176 g

Uhlopriečka displeja

6,2"

Uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 9

Typ operačného systému

Výdrž batérie

3 000 mAh

Výdrž batérie

MicroSim

Dual SIM

Typ SIM karty

Rozmery

75,3 × 157 × 8,3 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

64 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 + 5 Mpx

Fotoaparát

Pripojenie

LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

MicroSD

Slot na pamäťové karty

Váha

176 g

Hmotnosť telefónu

Motorola Moto G7 Plus, inteligentný telefón s vynikajúcou duálnou kamerou

Známa spoločnosť Motorola si na rok 2019 nachystala novú generáciu smartfónu Moto G7 Plus. Tento dokonale tvarovaný kúsok vám padne skvele do ruky, pretože sa pýši úplne minimálnymi rámčekmi okolo 6,2" displeja. Navyše sa môže pochváliť duálnou zadnou kamerou so skvelými výsledkami. To všetko za viac ako lákavú cenu.

Motorola Moto G7 Plus

Moto Experiences

Vyskúšajte si šikovný spôsob ovládania. Napríklad baterku spustíte zatrasením telefónu.

Motorola Moto G7 Plus

Platby mobilom

NFC je obľúbená technológia nielen na rýchle spárovanie s príslušenstvom, ale aj na bezpečné platby mobilom.

Motorola Moto G7 Plus

Veľké úložisko

Internú pamäť s kapacitou 64 GB možno navýšiť pokojne o ďalších 512 GB pomocou microSD karty. Navyše stále budete mať k dispozícii dva sloty na SIM karty.

Motorola Moto G7 Plus

Bluetooth 5.0

Užite si rýchlejší prenos dát, dlhší dosah bezdrôtového signálu a zvýšenú účinnosť vďaka Bluetooth 5.0.

Kvalita fotografií s Motorolou Moto G7 Plus prekvapí aj náročných používateľov

Jedným z kľúčových ťahákov telefónu Motorola Moto G7 Plus je duálna zadná kamera. Zachytené snímky majú výbornú kvalitu, pretože čip so svetelnosťou f/1.7 doplnený o optickú stabilizáciu doslova čaruje pred očami. Ani portrétové snímky nebudú problém. O tie sa totiž postará 5 Mpx druhá kamera. Nesmie chýbať ani celý rad prídavných efektov a špeciálnych režimov.  

Dômyselná kompozícia pri fotografovaní osôb

Nechajte umelú inteligenciu vylepšiť práve zachytenú snímku. Pri fotografovaní osôb totiž umelá inteligencia posúdi, čo by sa na snímke dalo zlepšiť a automaticky vylepšenú verziu nasníma. Prístroj tiež deteguje úsmev a automaticky stlačí spúšť, hneď ako sa všetci smejú.

Telefón Motorola Moto G7 Plus má extra rýchle nabíjanie

Telefón Motorola Moto G7 Plus sa dodáva spoločne s 25 W nabíjačkou, ktorá spĺňa štandard Qualcomm Quick Charge 4. Stačí nabíjať len 15 minút a máte telefón nachystaný na ďalších 12 hodín poctivej práce. Takéto rýchle nabíjanie ste ešte nezažili.

6,2" Max Vision displej

Užite si zábavu na veľkej ploche. Inteligentný telefón Moto G7 Plus má väčší displej ako kedykoľvek predtým. Pomer strán 19 : 9 s minimálnym kvapkovým výrezom ponúkne široké zobrazenie a dokonale vás vtiahne pri sledovaní filmov, prezeraní snímok alebo hraní hier.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Byl by někdo ochotný mi poradit, jak mám na tomhle neskutečném krámu nastavit jeden z továrních vyzváněcích tónů? V menu nastavení - zvuk - rozšířená nastavení, mi pokaždé telefon nabídne jen moje hudební alba a audiosoubory z whatsapp apod. Jediné, co jde nastavit, jsou tóny budíku a to přímo v okně budíku. Ne v tomto rozšířeném nastavení. Nedokážu pochopit, který chytrák pustil tenhle zmetek do světa. Pokud jsem nemehlo já, sypu si popel na hlavu, ale vyzkoušel jsem už vše. Čím novější android, tím nepublikovatelnější slova pro něj. Díky, Honza

Prosím kde je k vidění (Brno)? děkuji

Dobrý den, bude dostupný na tretinku?? Děkuji

Diskusia a poradňa k Motorola Moto G7 Plus červený
Príslušenstvo pre Motorola Moto G7 Plus červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola G7 Plus červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto G7 Plus rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto G7 Plus rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Motorola Moto G7 Plus piros.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií