PET AD homeoffice

Motorola Moto Z3 Play Modrý

Zobraziť katalóg
Motorola Moto Z3 Play Modrý + prídavná batéria Moto Mods
4,6 9 hodnotení
Mobilný telefón 6" OLED 2 160 × 1 080, procesor Qualcomm Snapdragon 636 8-jadrový, RAM 4 GB, interná pamäť 64 GB, Micro SD až 256 GB, zadný fotoaparát 12 Mpx (f/1,7) + 5 Mpx, predný fotoaparát 8 Mpx, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov, dual SIM, neblokovaný, rýchle nabíjanie, batéria 3000 mAh, Android 8.1 Oreo
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SMTR5013b Produktové číslo:  PABH0037RO Stránky výrobcu
Motorola Moto Z3 Play Modrý Predaj skončil

Motorola Moto Z3 Play Modrý

Vlastnosti telefónu

156,5 mm

Čelný pohľad

76,5 mm

Boční pohled

6,75 mm

Hmotnosť telefónu: 156 g

Úhlopříčka displeje

6"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 8.1 Oreo

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 000 mAh

výdrž batérie

MicroSim

2× Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry


76,5 × 156,5 × 6,75 mm

Vnitřní paměť

64 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

(12 + 5) + 8 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

MicroSDXC až 256 GB

slot na pamäťové karty

Váha

156 g

Motorola Z3 Play, Moto Mods späť v akcii

Skvele vybavený mobilný telefón Motorola Z3 Play poteší pekným moderným dizajnom s podporou rozšírenia Moto Mods, čo umožňuje pripojenie rôznych druhov príslušenstva, ako je napríklad dodatočná batéria, hlasný reproduktor alebo ešte lepší fotoaparát.

Prídavná batéria Motorola Moto Mods - Súčasťou balenia!

Súčasťou balenia mobilného telefónu Motorola Moto Z3 Play je aj prídavná batéria Moto Mods s kapacitou 2200 mAh. Batériu stačí jednoducho pripevniť ako zadný kryt a razom bude mať váš telefón takmer dvojnásobnú výdrž. Prídavná batéria je dodávaná v čiernom vyhotovení.

Bezchybná hardwarová výbava Motorola Z3 Play

Vnútri tepe výkonný osemjadrový procesor Snapdragon 636, ktorému pomáha 4 GB pamäte RAM. Na ukladanie dát slúži pamäť s kapacitou až 64 GB, s možnosťou rozšírenia pamäťovou kartou. Telefón tiež dokáže vďaka funkcii Dual SIM pracovať s dvoma SIM kartami a pohodlne medzi nimi prepínať. (2x SIM lebo 1x SIM a 1x SD karta). Predinštalovaný operačný systém Android 8.1 Oreo robí z ovládania telefónu jednoduchú záležitosť a ponúka vysokú stabilitu a zabezpečenie.

Veľký displej s minimálnymi rámčekmi

Telefón disponuje fantastickým Super AMOLED displejom s vysokým rozlíšením 2160 × 1080, ktorý dokáže zobraziť skutočne nádherné farby s vynikajúcim kontrastom, čo robí zo všetkého, čo na telefóne robíte naozajstný zážitok. Pretože displej zaberá celú prednú stranu, tak došlo k integrácii čítačky odtlačkov prstov do bočného zapínacieho tlačidla.

Duálny fotoaparát pre krásne fotografie

Fotenie s týmto telefónom je splnením snom. Pre získanie kvalitnej snímky už nepotrebujete drahé prístroje alebo profesionálneho fotografa. Vyspelá optika a duálny objektív s rozlíšením 12 + 5 Mpx sa o všetko postarajú a na vás je len stlačiť spúšť. S inteligentným softwarom je potom možné snímky ďalej upravovať alebo zdieľať. Poteší tiež prítomnosť prednej kamery s rozlíšením 8 Mpx, ktorá sa hodí napríklad pri fotení obľúbených selfies.

Podpora modulárneho konceptu Moto Mods

Moto Z3 ponúka podporu pre moto Mods pre rôzne vylepšenia telefónu. Je možné tak k prístroju pripojiť napríklad dodatočnú batériu, nový kryt alebo tiež herný ovládač a projektor.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Displej je typu Super AMOLED nikoliv IPS.

Budete mít i originální flip pouzdo? Odkaz do neznáma

Mám ho, je perfektní. Kdepak Samšunt nebo Horor :D

Zdravim, na jednom portali pisali, ze k telefonu je v cene pribaleny aj bateriovy motomod. Je to pravda? Dakujem

Kapacita batérie 3000 mAh platí len pre samotný telefón alebo je to spolu s prídavnou mods batériou. Tá má akú kapacitu?

Dobrý den, měl jsem telefon Moto Z Play....budou pasovat Moto Mods z Moto Z Play na tento Moto Z3 Play? Děkuji

Dobrý deň. Dostanem k telefónu reprak jbl aj 360 kameru za uvadzanu cenu?

Dobrý den, po víc než půl roce máte stále diskrepanci mezi popisem a detaily. V popisu píšete AMOLED displej, v detailech IPS. Jak to tedy závazně je?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda u tohoto mobilu fungují současně dvě simky nebo se musí přepínat.

Dobrý den, máte telefon vystavený v nějaké prodejně?

123
Diskusia a poradňa k Motorola Moto Z3 Play Modrý
Príslušenstvo pre Motorola Moto Z3 Play Modrý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Moto Z3 Play Modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola moto z3 play Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola moto z3 play Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Motorola Moto Z3 Play.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií