Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Moza Air Cross 2

Zobraziť katalóg
Moza Air Cross 2
5 3 hodnotení
Stabilizátor na fotoaparáty, nosnosť 3200g, výdrž 12 h, Bluetooth, USB-C a USB-A
Kód:  MozaA009 Produktové číslo:  ACGN01 Stránky výrobcu

Moza Air Cross 2

Nahrávajte intuitívne so stabilizátorom Moza Air Cross 2

Stabilizátor Moza Air Cross 2 sa zaraďuje medzi trojosové glimbaly pre fotoaparáty a videokamery. Chváli sa intuitívnym ovládaním, OLED displejom, Smart Wheel kolieskom. Ovládajte pohyb osí, follow focus, nastavujte parametre a vychutnávajte si natáčanie. Moza Air Cross 2 je vybavený akumulátorom s kapacitou 3 000 mAh, ktorý vydrží prevádzku po dobu až 12 hodín. Nabijete ho v priebehu 1,5 hodiny, ak použijete originálnu nabíjačku s výkonom 18 W. Stabilizátor je vybavený USB-C portom, môžete ho tak na mieste dobíjať aj z powerbanky. Glimbal disponuje tromi Multi-CAN 7,8 V portmi, ktorými je možné dobíjať kameru aj iné príslušenstvo.

Ľahký a výkonný stabilizátor

Stabilizátor Moza Air Cross 2 je ultra ľahký a napriek tomu veľmi výkonný motorizovaný glimbal. Zvláda stabilizovať pri natáčaní rukou tak, aby výsledkom bol profesionálny výtvor. Pýši sa vstavanou technológiou hliníkovej zliatiny, ktorá umožňuje maximálny výkon pri hmotnosti len 950 g. Vďaka tomu sa vám ruka počas natáčania nikdy neunaví. Jeho motor unesie kameru s hmotnosťou až 3,2 kg. Je kompatibilný s väčšinou DSLR a CSC kamier na trhu.

Kľúčové vlastnosti stabilizátora MOZA Air Cross 2

  • Stabilizátor MOZA Air Cross 2 patrí medzi trojosové glimbaly
  • Má intuitívne ovládanie, OLED displej aj Smart Wheel koliesko
  • Batéria s kapacitou 3 000 mAh vydrží po dobu 12 hodín
  • Nabijete je v priebehu 1,5 hodiny
  • Stabilizátor je možné dobíjať z powerbanky cez rozhranie USB-C
  • Vďaka trom Multi-CAN 7,8 V portom môžete dobíjať kameru
  • Stabilizátor je ultraľahký
  • Unesie kameru do 3,2 kg
  • Je vybavený bočným kolieskom na jednoduché ovládanie
  • OLED displej zobrazuje stav glimbalu aj parametrov kamery

Široká kompatibilita stabilizátora MOZA Air Cross 2

Stabilizátor Air Cross 2 disponuje väčším priestorom na montáž kamery, alebo fotoaparátu, takže bude vyhovovať väčšine kamier. Vďaka pokročilej softvérovej technológii, ktorá umožňuje nastavenie ramien statívu, môžete kameru namontovať z ľavej i z pravej strany. Navyše MOZA Air Cross 2 umožňuje zmenu ťažiska ložísk. Stabilizátor je vybavený 1/4" a 3/8" statívovými závitmi. L držiak navyše podporuje prepínanie medzi horizontálnou a vertikálnou polohou.

Napájanie stabilizátora MOZA Air Cross 2

Stabilizátor MOZA Air Cross 2 je vybavený systémom napájania MOZA Spark 2.0. Tento nový systém predlžuje dobu prevádzky až na 12 hodín s využitím zdroja energie s kapacitou 3 000 mAh. Nabíjačka kompatibilná so stabilizátorom MOZA Air Cross 2 zvládne nabíjať zariadenie výkonom 18 W, čím skráti dobu nabíjania na iba 2 hodiny. Pomocou USB-C rozhrania je možné batériu dobíjať aj z externých zdrojov priamo na mieste natáčania. Stabilizátor je vybavený aj tromi Multi-CAN 7,8 V výstupmi, ktorými je možné napájať kameru a ďalšie príslušenstvo.

Intuitívny ovládací panel a uzamknutie osi

Stabilizátor MOZA Air Cross 2 je vybavený bočným kolieskom na ovládanie systému zaostrovania. Pomocou kábla fotoaparátu budete ovládať zaostrenie fotoaparátu E-Focus. Súčasne je možné prepínať a ovládať každú jednotlivú os zvlášť pre dokonale presný pohyb. Na OLED obrazovke vždy uvidíte intuitívne a jasné zobrazenie stavu glimbalu aj parametrov kamery. Každú os je možné uzamknúť, aby nedošlo k následnému rozladeniu vyváženia. Výpočtový systém AI dokáže presne vypočítať optimálne parametre na nastavenie vašej kamery bez akýchkoľvek vibrácií. Navyše si tu môžete uložiť až tri zostavy používateľských profilov na časté používanie.

Mimic Motion Control

Kardan je možné ovládať aj pomocou inteligentného telefónu. Každá z osí môže byť ovládaná tak, aby napodobňovala pohyb z vášho telefónu. Ľahko upravíte aj citlivosť pohybu glimbalu pre väčšiu kontrolu a presnosť.


Stabilizátor MOZA Air Cross 2 ponúka kreatívne nahrávacie režimy

Profesionálny stabilizátor MOZA Air Cross 2 ponúka niekoľko kreatívnych režimov, ktoré dodajú vašim filmom profesionálnu úroveň. K dispozícii máte napríklad Inception Mode 3.0, ktorý teraz ponúka automatické otáčanie, nastavenie rýchlosti a ovládanie uhla. S FPV režimom dosiahnete synchrónny pohyb v rozsahu 360°. Režimom Sport Gear ľahko zachytíte akčné športy a rýchly pohyb. V ponuke je ďalej Mimic motion control, alebo režim sledovania objektu. Ten sprevádzkujete pripojením k mobilnému telefónu a synchronizáciou s aplikáciou, aby bol obraz na displeji telefónu totožný s pohľadom kamery. Potom si už len zvolíte cieľ na sledovanie objektu a môžete natáčať. MOZA Air Cross 2 ponúka ďalšie kreatívne funkcie ako časové oneskorenie, motion Timelapse, kontrolu pohybu, alebo panorámu.



Obsah balenia stabilizátora MOZA Air Cross 2

  • Stabilizátor MOZA Air Cross 2
  • Tripod
  • Inteligentná batéria
  • L držiak
  • Rýchloupínacia doštička
  • Držiak objektívu
  • Skrutka na držiak objektívu
  • Manfrotto rýchloupínacia základňa
  • Follow focus tyč
  • Prenosný kufrík
  • USB–C kábel
  • Kábel na ovládanie kamery
  • 1/4" skrutka
  • 3/8" skrutka
  • Manuál

Parametre a špecifikácia

Typ zariadenia
Fotoaparát Hotovo!
Hmotnosť
1 066 g Hotovo!
Maximálne zaťaženie
3 200 g (3,2 kg) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
12 h Hotovo!
Pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Určenie

Typ zariadenia
Fotoaparát Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
1 066 g Hotovo!
Maximálne zaťaženie
3 200 g (3,2 kg) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
12 h Hotovo!

Konektivita

Pripojenie
Bluetooth Hotovo!
Konektory
USB-C, USB-A Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den je tam aj follow focus? Dakujem

Hcel by som sa opýtať čo je súčasťou balenia.

Diskusia a poradňa k Moza Air Cross 2
Príslušenstvo pre Moza Air Cross 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Moza Air Cross 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Moza Air Cross 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Moza Air Cross 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Moza Air Cross 2.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií