Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Moza Nano SE

Zobraziť katalóg
Moza Nano SE
3,2 39 hodnotení
Stabilizátor na mobilné telefóny, nosnosť 280g, výdrž 10 h, spôsob upevnenia: prispôsobiteľné čeľuste, Bluetooth, USB-C, teleskopická rukoväť, diaľkové ovládanie, integrovaná powerbanka, statívová trojnožka a ovládanie pomocou mobilnej aplikácie, panoramatický režim, scenérický režim, časozberný režim, 360° režim a story režim
Kód:  MozaA015 Produktové číslo:  MST01

Moza Nano SE

Nahrávajte plynulé stabilizované videá s dokonalou ľahkosťou

S inteligentným selfie stabilizátorom MOZA Nano SE s výsuvnou rukoväťou môžete nahrávať plynulé videá v profesionálnej kvalite. Snímajte stabilizované zábery z ľubovoľných uhlov, a to aj počas chôdze, alebo behu. Určite oceníte rad praktických funkcií stabilizátora ako je skladací dizajn, oddeliteľný Bluetooth ovládač, či možnosť nahrávania vo vertikálnej a horizontálnej polohe. Na profesionálne úpravy vašich videí poslúži mobilná aplikácia MOZA Genie s kreatívnym editorom.

Kľúčové vlastnosti gimbalu MOZA Nano SE

  • Maximálna nosnosť 280 g
  • Skladací dizajn, výsuvná rukoväť a funkcia trojnožky
  • Rozsah pohybu osi otáčania 270°
  • Rýchle prepínanie medzi horizontálnym a vertikálnym režimom
  • Bezdrôtové Bluetooth rozhranie
  • Teleskopické vysunutie rukoväti až 35 cm
  • Oddeliteľný Bluetooth ovládač
  • Stabilizátor MOZA Nano SE má stavový LED indikátor
  • Časozberné videá, spomalené zábery, 360° režim, dvojitá expozícia
  • Dobíjacia batéria s kapacitou 10 hodín
  • USB-C rozhranie na nabíjanie
  • Mobilná aplikácia MOZA Genie (Android, iOS)


MOZA Nano SE s kompaktným skladacím dizajnom

Ultra ľahký gimbal MOZA Nano SE pre mobilný telefón váži len 250 g. Jeho kompaktné telo sa v zloženom stave pohodlne zmestí do dlane a napriek tomu umožňuje vyváženie aj veľkých telefónov s hmotnosťou až 280 gramov.

Oddeliteľný Bluetooth ovládač

Prenosný Bluetooth ovládač môžete ľahko oddeliť a ovládať stabilizátor MOZA Nano SE na diaľku. Osloboďte svoje ruky a majte nahrávanie videí vždy pod kontrolou. Pomocou tlačidiel môžete voliť medzi režimom videa a fotografovaním, nastaviť zoom, zmeniť orientáciu záberu, či prepínať medzi prednou a zadnou kamerou telefónu.

MOZA Nano SE ponúka duálne bezdrôtové ovládanie

Spárujte váš smartfón cez bezdrôtové Bluetooth rozhranie s mobilnou aplikáciou MOZA Genie a ovládajte stabilizátor MOZA Nano SA prostredníctvom mobilného telefónu. Objavujte nové možnosti pri natáčaní videí, ktoré vaše zábery posunú na úplne novú úroveň.

Režim na výšku a na šírku

MOZA Nano SE umožňuje rýchle prepínanie medzi režimami nahrávania videa na šírku, alebo na výšku, vďaka čomu môžete záznam prispôsobiť na mieru rôznym scénam. Zachyťte každú akciu z perfektného uhla jediným kliknutím.


S aplikáciou MOZA Genie ľahko vytvoríte svoj príbeh

Mobilná aplikácia MOZA Genie ponúka režim Magic Mode so širokou škálou vstavaných šablón na kreatívne nahrávanie videí, vďaka ktorým bude vaša filmová tvorba nielen jednoduchšia, ale aj zábavnejšia. Jednoducho vyberte štýl a podľa tipov na obrazovke vytvorte svoje ďalšie majstrovské dielo. So selfie gimbalom MOZA Nano SE môžete natáčať aj spomalené zábery a dych vyrážajúce časozberné videá, ktoré podporia umelecký dojem z filmu.

Objavujte, vytvárajte a zdieľajte po celý deň

Mobilný stabilizátor MOZA Nano SE ponúka vysokú kapacitu batérie až 10 hodín, takže môžete popustiť uzdu svojej tvorivosti. Nahrávajte naživo bez nutnosti pripojenia k elektrickej sieti, čo privítate predovšetkým na cestách.

Stabilizátor MOZA Nano SA disponuje teleskopickou rukoväťou na širokouhlé zábery

Sa štvorstupňovým predĺžením teleskopickej rukoväti môžete dĺžku stabilizátora MOZA NANO SA zväčšiť až na 690 mm. Ide o ideálny nástroj na vytváranie širokouhlých záberov a skupinových selfie fotografií.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Určenie
Na stôl, Do ruky Hotovo!
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku
Bez fixácie Hotovo!
Dĺžka min.
33 cm Hotovo!
Dĺžka max.
69 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti

Určenie
Na stôl, Do ruky Hotovo!
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku
Bez fixácie Hotovo!

Dĺžka

Dĺžka min.
33 cm Hotovo!
Dĺžka max.
69 cm Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
So statívom (funkcia trojnožky), So stabilizáciou, Vyberateľné diaľkové ovládanie Hotovo!
Maximálna šírka telefónu
90 mm Hotovo!

Určenie

Typ zariadenia
Smartfón Hotovo!

Konektivita

Pripojenie
Bluetooth Hotovo!
Konektory
USB-C Hotovo!
Podpora OS
Android, iOS Hotovo!

Režimy

Integrované režimy
Panoramatický režim, Scenérický režim, Časozberný režim, 360° režim, Story režim Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den mám telefon Xiaomi redmi note 8 pro a po asi 30 minutách natáčení i se stabilizatorem se mi vybilo 50 procent.. je to bluetoothem nebo telefonem? + mám otázku jak vyměnit baterie (jestli to vůbec jde) od bluetooth ovladace

Dobrý den, obsahuje aplikace, kterou se selfie tyč ovládá i nějaké nástroje pro editace fotek?

Dobrý den přeji, rád bych se zeptal, jak je možné nabíjet baterii v dálkovém ovladači. Nikde jsem tuto informaci nenašel. Ovladač nemá žádný vstup pro nabíjení. Pokud se nabíjí bezdrátově, prosím o informaci jakým způsobem, případně jaká nabíječka je pro to potřeba. Předem děkuji za odpověď.

Prosim, je to sparovatelny i s apple telefonem? Dekuji

Mení sa prosím vás batéria v diaľkovom ovladaci ?

Dobrý den, nefunguje otáčení hlavice pomocí dálkového ovladače. Má se to dělat manuálně? Přes ovladač funguje pouze zoom videa/fotky. Když zmáčknu polohování hlavice, kontrolka na ovladači se pouze modře rozsvítí a zařízení nijak nereaguje?

Dobrý den, Nikde ve specifikacích a ani v návodu jsem tuto informaci nenašel, ale chtěl bych se zeptat, jak dlouho vydrží baterie v dálkovém ovladači? A zda po vypršení této doby mohu baterii sám vyměnit za novou, nebo zda musím zařízení někam poslat? Děkuji Vám za odpověď

Dobrý den, aplikace Moza Genie už není, nyní je to Moza Master a v nabídce aplikace není zařízení NANO SE, jak tedy postupovat? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den chtěl jsem se zeptat zda stabilizátor má funkci sledování předmětů/obličeje.

Dobrý den, můžete mi poslat název aplikace v Googleplay? Přes QR kód se mi žádná nezobrazila. Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k Moza Nano SE
Príslušenstvo pre Moza Nano SE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Moza Nano SE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Moza Nano SE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Moza Nano SE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Moza Nano SE.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií