Moza Phone Holder

Zobraziť katalóg
Moza Phone Holder
Príslušenstvo pre stabilizátory – držiak na mobilný telefón na stabilizátor, kameru alebo fotoaparát pomocou sánok alebo 1/4" skrutky, nenahraditeľný pri trackovaní objektov stabilizátorom
Kód:  MozaE2 Produktové číslo:  ACP04
Moza Phone Holder Predaj skončil

Moza Phone Holder

Držák Moza Phone Holder představuje praktické příslušenství, s jehož pomocí můžete připnout telefon, kameru a fotoaparát na stabilizátor či na horní část fotoaparátu. Velmi snadno se upevňuje, a to pomocí sáněk nebo 1/4" šroubu. Držák vyniká svojí robustní konstrukcí, která je vysoce odolná. Moza Phone Holder je vhodný tehdy, chcete-li používat mobilní telefon jako hledáček či pro ovládání stabilizátoru pro object tracking.

Klíčové vlastnosti držáku Moza Phone Holder

  • Praktický držák
  • Umožňuje připnout telefon, kameru či fotoaparát na stabilizátor či na horní část fotoaparátu
  • Snadné upevnění pomocí sáněk nebo 1/4" šroubu
  • Moza Phone Holder vyniká robustní a odolnou konstrukcí
  • Barevné provedení: černé

Hmotnost:
550 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Moza Phone Holder. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Moza Phone Holder. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Moza Phone Holder. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Moza Phone Holder.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií