AlzaBoxy Q1 Motorola Edge 50 Family

MOZA Slypod Pro Master Kit

Zobraziť katalóg
MOZA Slypod Pro Master Kit
5 1 hodnotení
Stabilizátor na fotoaparáty, nosnosť 6000g, výdrž 5,5 h, spôsob upevnenia: 1/4" závit, WiFi a Bluetooth, teleskopická rukoväť a statívová trojnožka
Kód:  Mo21za02 Produktové číslo:  SPD12

MOZA Slypod Pro Master Kit

Motorizovaný stabilizátor Moza Slypod Pro Master Kit

Stabilizátor Moza Slypod Pro Master Kit sa stane vaším motorizovaným pomocníkom na jednoduché vytváranie kreatívnych záberov. Zvládne horizontálny posun kamery s ultra plynulým pohybom. Slypod Pro Master Kit je možné využívať aj ako monopod, takže preskúmate každý zaujímavý kút sveta.

Inovácia stabilizátora Moza Slypod Pro Master Kit

Stabilizátor Moza Slypod Pro Master Kit je teraz možné predĺžiť o 53 cm na celkovú dĺžku 138 cm. Je vybavený aj rýchloupínacím systémom Arca-swiss a má zdokonalený dizajn s otočnou naklápacou hlavou.

Kľúčové vlastnosti stabilizátora Moza Slypod Pro Master Kit

  • Stabilizátor MOZA Slypod Pro Master Kit patrí medzi motorizované stabilizátory
  • Funguje aj ako monopod
  • Jeho celková dĺžka je 138 cm
  • Stabilizátor je vyrobený z uhlíkových vlákien
  • Váži iba 1 460 g
  • Zvládne 6 kg vertikálnu a 3,5 kg horizontálne záťaž
  • Je dodávaný v praktickej taške
  • Batéria vydrží pracovať až 5,5 hodín
  • Statív je možné napájať aj z externej powerbanky

Už žiadny zmeškaný okamih

Stabilizátor MOZA Slypod Pro Master Kit je možné umiestniť v ľubovoľnom uhle a polohe kamery, vďaka čomu zachytíte akýkoľvek okamih aj v tých najnáročnejších podmienkach. Zhotovíte zábery aj z nemožných uhlov a aj z výšky. Pomocou aplikácie MOZA Master prepojíte stabilizátor s Moza Aircross 2 a to vám umožní štvorosové ovládanie pohybu. Teraz sú vaše možnosti kreativity neobmedzené.

Výkonný, robustný a ľahký

Stabilizátor MOZA Slypod Pro Master Kit je vyrobený z uhlíkových vlákien, ktoré sú pevné a napriek tomu ľahké. Ľahko prenosný statív váži iba 1 460 g, takže váš batoh nijako nezaťaží. Stabilizátor MOZA Slypod Pro Master Kit je vybavený motorom s technológiou hnacieho motora od spoločnosti Mars Rover. Vďaka nemu stabilizátor zvládne 6 kg vertikálnu a 3,5 kg horizontálnu záťaž. Z 0 na 10 000 otáčok za minútu zrýchli iba za 10 mikrosekúnd.

Pohyby ovládané umelou inteligenciou

V aplikácii MOZA Master si naprogramujete vzdialenosť, rýchlosť aj zrýchlenie kamery a umelá inteligencia to vykoná za vás. Vždy presne na čas a plynulo. Pohyb môžete rozdeliť do rôznych segmentov. V každom je možné naprogramovať individuálnu vzdialenosť, čas i smer pohybu. V aplikácii je pripravených päť rôznych farieb pre indikátor na stabilizátore. Zvoľte si podľa vlastných preferencií. V rozhraní STEP Timelapse si naprogramujete dĺžku i čas každého kroku.

Odolný dizajn

Statív MOZA Slypod Pro Master Kit si so sebou vezmete kamkoľvek vďaka jeho kompaktným rozmerom a dodávanej praktickej taške. Tá je odolná proti dažďu, takže statív aj s príslušenstvom bude vždy v bezpečí. Samotný statív je navyše odolný proti vetru, piesku i prachu.


Neobmedzené napájanie stabilitátora MOZA Slypod Pro Master Kit

Profesionálny stabilizátor MOZA Slypod Pro Master Kit je vybavený vstavanou batériou, ktorá vydrží po dobu až 5,5 hodín. Statív je možné súčasne napájať z externého zariadenia napríklad z powerbanky.



Obsah balenia stabilizátora MOZA Slypod Pro Master Kit 

  • Stabilizátor MOZA Slypod Pro Master Kit 
  • Tripod
  • Taška na prenášanie
  • Škatuľa
  • Hlava Pan-and-Tilt

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MOZA Slypod Pro Master Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MOZA Slypod Pro Master Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MOZA Slypod Pro Master Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MOZA Slypod Pro Master Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MOZA Slypod Pro Master Kit.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií