iPod Nano 4th 16GB

Zobraziť katalóg
iPod Nano 4th 16GB
MP3 prehrávač iPod Nano 4th oranžový (orange), 16GB, MP3/ AAC/ AIFF přehrávač, úkolovník, hry, 2" LCD (LED), USB2.0
Kód:  JA036o Produktové číslo:  mb911zo/a Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iPod Nano 4th 16GB Predaj skončil

iPod Nano 4th 16GB

Atraktívny MP3 prehrávač iPod Nano 4.generácie ponúka ultratenký dizajn, jednoduché ovládanie a špičkové parametre.Nová generácia tohto jedinečného multimediálneho prehrávača ponúka to najlepšie z predchádzajúcich generácií.Obľúbený vyššia, extrémne tenký dizajn pochádzajúce z prvých dvoch generácií kombinovaný s moderným veľkým displejom s LED podsvietením.To ale nie je všetko - úplnou novinkou v sérii Nano je zabudovaný akcelerometer, ktorý správne orientuje displej podľa natočenia, využitie však nájde aj v nových hrách.Vďaka nemu možno ľahko prepínať skladby, či už v poradí playlistu alebo náhodne - stačí s prehrávačom zatrasie.

Ultratenké a precízny puzdro je vyrobené z hliníka a leštenej ocele.Vďaka tomu je iPod Nano ešte príťažlivejší.Samozrejme nechýba dotykový ovládač Click Wheel.Vylepšená je tiež ovládacie menu.Tento model je dodávaný v oranžovom prevedení as kapacitou pamäte 16 GB.

Parametre a špecifikácie:

Hlavné funkcie:
Prehrávanie hudby a videa
Album fotografií
Podcast
Audioknihy
Hry
Kalendár
Kontakty
Stopky
Svetový čas

Kapacita:
8 GB flash (až 2000 skladieb)

Rozhranie:
USB 2.0

Podporované formáty:
AAC (16 až 320 Kbps), chránené AAC (z obchodu iTunes), MP3 (16 až 320 Kbps), MP3 VBR, WAV, AIFF, Audible (formáty 2, 3, a 4), Apple Lossless
H.264, MPEG-4
JPEG, BMP, GIF, TIFF, PSD (iba Mac), PNG

Displej:
Rozlíšenie:320 x 240 bodov
Uhlopriečka:2 "
LED podsvietenie

Frekvenčný rozsah:

20 Hz až 20 kHz

Napájanie:
Vstavaná batéria, dobíjanie cez USB

Výdrž prehrávania:
Až 24 hodín pri prehrávaní hudby
Až 4 hodiny pri prehrávaní videa

Podporované operačné sytémy:
Microsoft Windows XP SP3 / Vista, Mac OS X v10.4.11 a vyššie

Rozmery:
90,7 x 38,7 x 6,2 mm

Hmotnosť:
36,8 g

Upozornenie:Od 10.10.2008 nadobudne účinnosť zmena v poskytovaní záruk podnikateľom, firmám a osobám samostatne zárobkovo činným.Podnikatelia a firmy získavajú pri nákupe iPodu alebo počítača Apple 1.rok záruky podľa Obchodného zákonníka v SR.Ak si títo zákazníci zakúpili počítač Apple a chcú si záruku predĺžiť, majú možnosť využiť službu Next Business Day (NBD), ktorá poskytuje 3-ročnú záruku.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPod Nano 4th 16GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iPod Nano 4th 16GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iPod Nano 4th 16GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iPod Nano 4th 16GB.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií