AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Mpany FR-AL 501

Zobraziť katalóg
Mpany FR-AL 501
Rádiobudík tuner FM s PLL, LED displej s nočným svetlom, duálny alarm, budenie rádiom / alarmom, funkcia zaspávanie a odloženie budenia, záložná batéria
Kód:  MPM035b Produktové číslo:  FR-AL 501

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mpany FR-AL 501

Praktický rádiobudík vám dokáže spríjemniť ranné vstávanie hudbou z rádia vašej obľúbenej stanice alebo duálnym alarmom. Pomocou funkcie opakovaného budenia sa vám už nestane, že zaspíte po prvom zazvonení budíka. Rádiobudík má FM tuner s PLL digitálnym ladením a veľký prehľadný LED displej. Určite tiež oceníte funkciu zaspávanie, kedy sa rádio po určitej dobe samo vypne. Vstavaný mono reproduktor zabezpečuje dostatočnú kvalitu prehrávaného zvuku.

Hlavné prednosti

  • Digitálny PLL ladenie
  • Tuner: FM
  • Podsvietený displej
  • Funkcie: zaspávanie a odloženie budenia
  • Napájanie: 230 V, záložná batéria (nie je súčasťou balenia)

Parametre a špecifikácia

Počet predvolieb
20 × Hotovo!

Základné parametre

Počet predvolieb
20 × Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mpany FR-AL 501 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MPman FR-AL 501. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mpman FR-AL 501. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mpman FR-AL 501. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mpman FR-AL 501.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií