Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MSI B250I GAMING PRO AC

Zobraziť katalóg
MSI B250I GAMING PRO AC
Základná doska – Intel B250, PCIe x16, DDR4 2400, 4× SATA III, M.2, USB 3.1 Gen 1, GLAN, DVI, HDMI, 7.1ch audio, mini-ITX, sc1151
Kód:  AA392d6a Produktové číslo:  B250I GAMING PRO AC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI B250I GAMING PRO AC

Základná doska tvorí stavebný kameň každej zostavy, a ak ide o herný stroj, platí to dvojnásobne. MSI B250 GAMING PRO AC patrí medzi výkonné dosky formátu MiniITX ponúkajúce skvelé riešenie a najmodernejšie technológie za prijateľnú cenu. Ako už názov napovedá, je jasné, že vo výbave tejto základnej dosky nechýba moderná WiFi 802.11ac s podporou tých najrýchlejších dátových prenosov. Tento produkt vám skrátka poskytne to najlepšie, čo pre vaše hry potrebujete.

Vlastnosti a špecifikácie

  • Podpora najnovších procesorov 7. generácie Kaby Lake
  • 2× DDR4 pamäťový slot
  • Rýchle USB 3.1 spolu s moderným USB typu C
  • Veľmi kvalitné súčiastky Military Class 4
  • Ochrana CPU proti prepätiu
  • Vstavaná WiFi s podporou tých najrýchlejších dátových prenosov a Bluetooth
  • Nový Click BIOS 5 pre dokonalé systémové vyladenie

Sústredené na hráča

Všetky svoje myšlienky na nevyhnutné kompromisy môžete hodiť za hlavu. Doska MSI je navrhnutá pre vysokú hernú záťaž aj pretaktovanie, čomu zodpovedajú aj kvalitné komponenty s certifikáciou Military Class 4. Patria sem hlavne nové titánové cievky a tmavé kondenzátory, ktoré sú charakteristické svojou vyššou odolnosťou pri zaťažení a prehrievaní. S touto certifikáciou máte zaručené, že dostávate do rúk iba výrobok na tej najvyššej možnej úrovni. Neutíchajúca rýchlosť základnej dosky pramení z technológie DDR4 Boost, ktorá optimalizuje výkon pamätí a zaisťuje tak vynikajúcu stabilitu počas chodu v obidvoch pamäťových slotoch. Veľkým prínosom je oceňované rozhranie CLICK BIOS 5, vďaka čomu dostanete zo svojho herného PC úplné maximum.

Nechajte dosku vyniknúť

Vysoké prenosové rýchlosti sa dosiahli vďaka moderným USB 3.1, ktoré sľubujú výkon až dvakrát rýchlejší ako bežné USB 3.0 a 20× rýchlejšie oproti generácii 2.0. Dlhé chvíle počas kopírovania vášho obľúbeného obsahu, ako je hudba a filmy, už budú minulosťou. Tento model je navyše vybavený novým konektorom Turbo M.2 pre pripojenie SSD diskov. Jeho prenosová rýchlosť dosahuje až neskutočných 32 Gb/s. Špičková zvuková karta s technológiou Audio Boost sa postará o luxusnú reprodukciu štúdiovej kvality. 

Označenie Gaming Pro si produkt musí zaslúžiť

Herné základné dosky MSI sa skúšajú v hernom laboratóriu a internetových kaviarňach. Každá z nich sa podrobuje 24 hodinovému testovaniu, počas ktorého sa hrajú online i offline hry. Na konci sa overí, že konfigurácia siete, príjem audia a celkový výkon sú riadne otestované a vyladené. Certifikát dostanú len tie dosky, ktoré úspešne prejdú týmto testom.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel B250 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel B250 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, Wifi konektor Hotovo!
Interný
M.2 Socket, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky formátu ITX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Spýtal som sa na veľkosť (v GB) ram slotov. Akú maximálnu veľkosť môžem dať do ram slotov. Ďakujem.

Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den rád bych se zeptal jestli bude možnost na tuto desku v budoucnu upgradovat gpu z 1050ti na 1060 děkuji za odpověď

Zdravím, prosím Vás, môžete mi povedať kde je umiestnený M.2 Socket, lebo jana obrázkoch neviem nájsť. Vďaka

Jsou antény v balení? Děkuji

Dobrý den má tato deska volný Turbo M.2 slot a nebo je obsazen wifi/Bluetooth modulem? Děkuji

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať aká je veľkosť ram na tejto doske ?

Diskusia a poradňa k MSI B250I GAMING PRO AC
Príslušenstvo pre MSI B250I GAMING PRO AC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI B250I GAMING PRO AC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI B250I GAMING PRO AC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI B250I GAMING PRO AC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI B250I GAMING PRO AC.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií