Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MSI B250M GAMING PRO

Zobraziť katalóg
MSI B250M GAMING PRO
4,5 2 hodnotení
Základná doska Intel B250, PCIe x16, DDR4 2400, 6x SATA III, M.2, USB 3.1 Gen 1, GLAN, VGA, DVI, HDMI, 7.1ch audio, mATX, sc1151
Kód:  AA392d5e Produktové číslo:  B250M GAMING PRO Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI B250M GAMING PRO

Spoločne s prvými procesormi 7. generácie Skylake predstavil Intel tiež úplne novú čipovú sadu B250. A práve tá je mozgom dokonalej základnej dosky MSI B250M GAMING PRO vo formáte Micro ATX, ktorá je určená predovšetkým náročnejším používateľom. So svojimi možnosťami tak predstavuje ideálnu voľbu pre vytváranie výkonných herných zostáv využiteľných ako k hraniu hier, tak aj k práci s náročnejším multimediálnym obsahom. 

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoko kvalitný čipset Intel B250
  • Podpora najnovšieho procesora Kaby Lake
  • Dvojica slotov DDR4 s frekvenciou až 2400 MHz
  • M.2 prenosový port s rýchlosťou až 32 Gb/s
  • Rýchle USB 3.1 spolu s moderným USB typu C

Ideálna doska do skrine s priehľadnou bočnicou

MSI B250M GAMING PRO je vybavená socketom LGA 1151, v ktorom si budú najnovšie 14 nm procesory Kaby Lake lebediť ako v bavlnke. Nesmie chýbať ani dvojica slotov pre pamäťové moduly typu DDR4, ktoré to v režime DDR4 Boost dokážu vytiahnuť až na frekvenciu 2400 MHz. To je skvelá správa najmä pre skúsených overlockerov. Práve tí ocenia aj veľmi vydarený dizajnový návrh celého PCB.

Na vlnách žiarivého výkonu

K zapojeniu grafických kariet poslúžia sloty PCI Express 3.0. MSI Steel Armor má viac a lepšie spájaných bodov, ktoré zaručujú väčšiu odolnosť a zároveň chránia pred elektromagnetickým rušením pre bezstarostný herný zážitok. Pokiaľ od svojich SSD diskov očakávate maximálnu rýchlosť, pripojte ich k jednému alebo rovno dvom M.2 slotom, ktoré sú na tejto doske prítomné. Externé disky si budú užívať vysokú prenosovú rýchlosť vďaka prítomnosti USB 3.1 druhej generácie, ktoré sa pýši ohromným zrýchlením oproti generácii 2.0. Požadované súbory sa tak prenesú až 20× rýchlejšie. Samozrejme, nechýba ani moderné USB typu C.

Certifikované pre herné nasadenie

Každá doska je vyskúšaná viac ako 24-hodinovým testovaním, počas ktorého sa hrajú online i offline hry. Na konci testovania sú si potom vývojári týchto dosiek istí, že konfigurácia siete, príjem audia a celkový výkon sú dôkladne vyladené k dokonalosti, a vy si tým pádom vychutnávate tie najlepšie herné zážitky. Certifikát dostanú iba základné dosky, ktoré úspešne prejdú týmto testom. Až potom môžu byť nazývané pravými hernými doskami radu MSI Gaming.

 

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel B250 Hotovo!
Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel B250 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek ALC887 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, LPT konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky micro ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímalo by mě kdy bude toto zboží dostupné.Děkuji

Zdravím můžu použít procesor i5 6400? Děkuji

Dobrý den kolik se dá připojit ventilátorů z bedny do této základní desky

pasoval by na ni procesor Intel Core i7 7700?

s

Když tato deska má síťovou kartu to znamená že ji nemusím dokupovat??

Je k tejto doske aj pc myš, ktorá je na obrázku a spomínaná aj na oficialnej stranke msi?

Dobrý den Je opravdu k této základní desce taky přidaná zobrazená myš na obrázku ? děkuji

Dobrýden, chtěl bych se zeptat zda deska bude podporovat v pci-e16 grafickou kartu "1GB DDR5 (5000MHz), NVIDIA GeForce GTX650 (1110MHz), PCIe x16, 128bit, 2xDVI, HDMI Kód: EG220o2 Prod. číslo: GV-N650OC-1GI"

Diskusia a poradňa k MSI B250M GAMING PRO
Príslušenstvo pre MSI B250M GAMING PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI B250M GAMING PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI B250M GAMING PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI B250M GAMING PRO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI B250M GAMING PRO.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií