AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MSI B250 Krait GAMING

Zobraziť katalóg
MSI B250 Krait GAMING
5 4 hodnotení
Základná doska Intel B250, 3x PCIe x16, DDR4 SDRAM 2400, 6x SATA III, 2x M.2, USB 3.1, GLAN, DVI, HDMI, 7.1ch audio, ATX, sc1151
Kód:  AA392d3d Produktové číslo:  B250 KRAIT GAMING Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI B250 Krait GAMING

Spoločne s prvými procesormi 7. generácie KabyLake predstavil Intel tiež úplne novú čipovú sadu B250. A práve tá je mozgom dokonalej základnej dosky MSI B250 Krait GAMING, ktorá je určená predovšetkým náročnejším používateľom. So svojimi možnosťami tak predstavuje ideálnu voľbu pre vytváranie výkonných herných zostáv využiteľných najmä na hranie hier.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoko kvalitný čipset Intel B250
  • Podpora najnovších procesorov 6. a 7. generácie
  • Mystic Light podsvietenie s rozsiahlou farebnou paletou a rozličnými efektmi
  • Kvalitné súčiastky Military Class 5
  • 4 sloty DDR4 s frekvenciou až 2400 MHz
  • Dvojica vysokorýchlostných prenosových portov M.2
  • Rýchle USB 3.1 spolu s moderným USB typu C

Na vlnách žiarivého výkonu

K zapojeniu grafických kariet poslúžia sloty PCI Express 3.0. pri zapojenie kariet v režime CrossFire si vychutnáte grafické rozlíšenie najmodernejších hier naplno. Ochranný štít MSI Steel Armor má viac kvalitne spájaných bodov, ktoré zaručujú väčšiu odolnosť a zároveň chránia proti elektromagnetickému rušeniu pre bezstarostný herný zážitok. Nesmie chýbať ani štvorica slotov pre pamäťové moduly typu DDR4, ktorých frekvencia sa v Boost režime dokáže vyšplhať na hodnotu až 2400 MHz.

Pokiaľ od svojich SSD diskov očakávate maximálnu rýchlosť, pripojte ich k jednému, alebo rovno dvom M.2 slotom, ktoré sú na tejto doske prítomné. Externé disky si budú užívať vysokej prenosovej rýchlosti vďaka prítomnosti USB 3.1 druhej generácie, ktorá sa oproti generácii 2.0. pýši až dvadsaťnásobným zrýchlením. Nechýba ani moderné USB typu C.

 

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel B250 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel B250 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, Chladiče mosfetov Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, Optical out, USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, LPT konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den aky procesor by sa hodil na tuto dosku lebo chccem kupit a neviem aky aby to sedelo doporucite mi nieco ďakujem

Podporuje tato základní deska procesor i3 - 8100?

kolik sem zapojim grafických karet bez redukce (GTX 1070 )

Dobrý den, rád bych se zeptal jestli přes integrovaný HDMI port na desce lze přenést obraz i zvuk ? Rád bych si poskládal PC jenom na přehrávaní videa k TV a integrované karty v Procesorech jsou na to dost výkonné, jde mi ale o to, jestli se mi přes to HDMI automaticky přenese i zvuk. Děkuji

Dobrý den jde tahle zakladovka použít pro i7 7007k + gtx 1080.díky

Dá sa ku nej pripojiť zdroj EVGA 600 BQ???

Je táto doska kompatibilná s grafickou kartou MSI GTX 1050 Tí GAMING 4G?? Mala by ale nie som si istý.

Mám problém s výběrem základní desky,nevím jestli se mi vyplatí tato MSI b250 Krait GAMING nebo ASUS b150M PRO Gaming https://www.alza.cz/asus-b150m-pro-gaming-d4021280.htm?o=6 Budu mít grafickou kartu ASUS Dual 1060 6 Gb a procesor I5 7600K nevím jaká by se více vyplatila? Předem děkuji za odpověď

Bude mi s touto deskou fungovat jeste stary Intel® Core™2 Quad procesor? Mám model Q9400. Do budoucna planuji i5-7400, ale jde mi o to, jestli budu moci fungovat prozatim s tim starym CPU.

Je kompatibilní s procesorem I5 7600K?????? A grafickou kartou ASUS 1060 6Gb??????

Diskusia a poradňa k MSI B250 Krait GAMING
Príslušenstvo pre MSI B250 Krait GAMING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI B250 KRAIT GAMING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI B250 KRAIT GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI B250 KRAIT GAMING. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI B250 KRAIT GAMING.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií