AP+ nový vizuál Aplikace

MSI B250 Mortar

Zobraziť katalóg
MSI B250 Mortar
4,6 5 hodnotení
Základná doska Intel B250, 2x PCIe x16, DDR4 SDRAM 2400, 6x SATA III, M.2, USB 3.1, GLAN, DVI, HDMI, DisplayPort, 7.1ch audio, mATX, sc1151
Kód:  AA392d5d Produktové číslo:  B250M MORTAR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI B250 Mortar

Spoločne s prvými procesormi 7. generácie Kaby Lake predstavil Intel tiež úplne novú čipovú sadu Z270. A práve tá je mozgom základnej doskyB250 Mortar. Tento herný model prestížneho výrobcu MSI formátu Micro ATX je určený tým najnáročnejším užívateľom.So svojimi možnosťami tak predstavuje ideálnu voľbu pre zostavenie extrémne výkonných herných počítačov, využiteľných predovšetkým na hranie najnovších hier, ale aj k práci s náročným multimediálnym obsahom. 

Kľúčové vlastnosti

  • Základná doska pre výkonné počítače s procesormi Intel Kaby Lake
  • Podporuje najnovšie typy pamätí DDR4 SDRAM, a to do kapacity 64 GB
  • Moderné konektory vám zaistia extrémne rýchle dátové prenosy
  • Skvelý zvuk vďaka integrovanej zvukovej karte využívajúci prémiové komponenty
  • Zapojenie grafických kariet v režime 2-Way CrossFire
  • So štýlovým LED podsvietením vyniknete na každej LAN party
  • Dodávaný softvér vám umožní ľahký streaming svojich hier

Ideálna doska pre tých, čo chcú od svojho PC maximum

MSI B250 Mortara je vybavená socketom LGA 1151 pre najnovšie 14nm procesory Kaby Lake, zároveň nechýbajú ani proti elektromagnetickému šumu skvele odtienená štvorica slotov pre pamäťové moduly typu DDR4 SDRAM. Tie môžu pri svojich maximách dosahovať frekvencie až 2400 MHz. Do slotov PCI Express 3.0 zapojíte najmodernejšie grafické karty, a to v režime CrossFireX. Vychutnáte si tak svoje obľúbené hry do posledného pixelu. Spracovanie samotných slotov je navyše vďaka pevnému oceľovému rámčeku a zvýšenému množstvu spájkovaných spojov nesmierne odolné. Nemusíte sa teda obávať, že sa pri prenášaní PC na LAN party poškodia úchyty aj tých najťažších grafických kariet.

Stvorená pre taktovania

Pre pripojenie najnovšej generácie SSD skvele poslúžia prítomné porty typu SATA III. Ak však usilujete o vyššie rýchlosti,využijete rozhranie M.2 s rýchlosťami až 32 Gb/s. Ani externé disky nebudú pozadu, a to vďaka prítomnosti USB 3.1 druhej generácie, ktoré sa pýšia až 20x zrýchlením oproti predchádzajúcej verzii, pričom nechýba ani moderný konektor USB typu C. Priestorový zvuk, ktorý vás úplne vtiahne do hry, má na starosti audio kodekRealtek ALC892 spolu s technológiou Audio Boost.

Bleskurýchly prenos dát

Aby boli vaše herné zážitky čo najplynulejšie, je MSI B250 Mortara vybavená hernou sieťovou kartou od Intelu. Vďaka nej budú mať herné aplikácie vždy prednosť pri využívaní sieťovej komunikácie, čo minimalizuje latenciu. Prostredníctvom aplikácie Gaming LAN Manager si ale môžete upraviť prioritizáciu podľa vlastných potrieb.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel B250 Hotovo!
Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel B250 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC892 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky micro ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den pujde mi na tutu desku procesor i7 6700 3.4ghz tubo a 4 ghz

Dobrý deň prajem, je táto doska kompatibilná s procesorom I5 8600K?

bude tato doska kompatibilní s grafickou kartou zotac geforce gtx 1060 amp edition?

Dobrý deň bude na tej doske fungovať procesor intel pentium G4560 s grafickou kartou Asus pheonix 1050 2gb? Ďakujem príjemný zvyšok dňa

Dobrý deň, je možné na tejto doske taktovať? Pretože v popise je niečo ako stvorená pre taktovania a viac sa o tom nepíše.

Dobrý den chci se zeptat jestli je deska kompabilitní s grafickou kartou https://www.alza.cz/asus-expedition-gtx1050ti-o4g-d4624198.htm?o=5? Děkuji za odpověď.

Dobrý večer bude fungovat tato kombinace? : msi b250 mortar, gtx 1050 ti 2g, intel pentium g4600 a kingston hyperx fury 2x4gb ddr3 1600? dekuji za odpověď

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je tato základní deska kompatibilní s touto sestavou. Děkuji předem https://www.alza.cz/Order1.htm

Zdravím , Prosím Vás je základní deska kompatibilní se starším procesorem Intel Core I 7 -3770? Popřípadě existuje u Vás v obchodě jiná kompatibilní zk.deska s kterou bych mohl trochu upgradnout? Děkuji za reakci , hezky den.

dobry den,bude tato doska kompatibilna s procesorom i5-6600 a i3-6100 ?:)

123
Diskusia a poradňa k MSI B250 Mortar
Príslušenstvo pre MSI B250 Mortar Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI B250M MORTAR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI B250M MORTAR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI B250M MORTAR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI B250M MORTAR.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií