Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MSI B250 PC MATE

Zobraziť katalóg
MSI B250 PC MATE
4,9 20 hodnotení
Základná doska Intel B250, 2x PCIe x16, DDR4 SDRAM 2400, 6x SATA III, 2x M.2, 2x USB 3.1, USB 3.1. (Type C), GLAN, VGA, DVI, HDMI, 7.1ch audio, ATX, sc1151
Kód:  AA392d3a Produktové číslo:  B250 PC MATE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI B250 PC MATE

Svetlo sveta uzreli prvé procesory najnovšej 7. generácie Kaby Lake, s ktorými Intel predstavil zároveň čipovú sadu B250. Práve tou je vybavená aj základná doskaMSI B250 PC MATE, v ktorej sa snúbi kvalitné spracovanie spoločne s vysokým výkonom, na ktorý sa môžete vždy spoľahnúť.Doskaformátu ATX s čipsetom B250 sa tak stane základom pracovných počítačových zostáv užívateľov, ktorí túžia po vysokom pracovnom nasadení spolu s maximálnou odolnosťou. 

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná základná doska s čipsetom Intel B250
  • Pripravená na osadenie najnovšími procesormi od Intelu Kaby Lake
  • Vysoko kvalitné komponenty Military Class 5
  • Funkcia DDR4 SDRAM Boost pre zvýšenie výkonu pamäťových modulov
  • Dvojica Turbo M.2 slotov pre rýchle SSD disky
  • Podpora 2-Way AMD CrossFire
  • USB 3.1 druhej generácie spolu s moderným USB typu C

Základ moderného PC za solídny peniaz

MSI B250 PC Mate je vybavená socketom LGA 1151, v ktorom si budú vylepšené 14nm procesory Kaby Lake lebediť ako v bavlnke. Nesmie chýbať ani štvorica slotov pre pamäťové moduly typu DDR4 SDRAM, ktoré môžu v režime DDR4 SDRAM Boost pracovať na frekvencii až 2400 MHz. Doska je osadená kvalitnými súčiastkami nesúci označenie Military Class 5. Patria sem hlavne nové titánové cievky a tmavé kondenzátory, ktoré vynikajú vyššou odolnosťou pri zaťažení a prehrievani. 

Na vlnách žiarivého výkonu

Na zapojenie grafických kariet poslužia sloty PCI Express 3.0 x16. Doska podporuje len režim CrossFire, takže po vložení dvoch rovnakých kariet od spoločnosti AMD si vyskúšate skutočné grafické orgie v maximálnej kvalite. O bezpečnosť tohto riešenia sa stará PCI-E STEEL ARMOR, ktorý zaručuje väčšiu odolnosť spájkovaných spojov v mieste namáhania. 

Všetko potrebné pre rýchly prenos dát

Pre pripojenie najnovšej generácie SSD skvele poslúžiaprítomné porty typu SATA Express, ale tiež v poslednej dobe vyhľadávané rozhranie M.2, ktoré ponúka prenos dát až 32 Gb/s. Externé disky si budú užívať vysoké prenosové rýchlosti vďaka prítomnosti USB 3.1 druhej generácie, ktoré sa pýšia ohromným zrýchlením oproti generácii 2.0, pričom nechýba ani moderný port USB typu C. Požadované súbory sa prenesú až 20× rýchlejšie.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel B250 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel B250 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1220 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB-C, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Je možné k tejto doske zapojiť dve grafické karty gtx 1050ti ? Alebo to platí výhradne len na grafiky od amd ? Ďakujem

Dobrý deň, je možné na túto dosku osadiť aj procesor intel core i7 9700K socket sedí, ale je to generácia coffee lake. Ďakujem

dobrý večer koupil jsem zánovní kus ale chybí mě instalační cd jak mám postupovat dík.

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, zda se tato základní deska dá rozšířit o další HDMI slot. Popřípadně jakým způsobem. Předem děkuji za odpověď

Je do nej možné zapojit CPU Fan + 3 dalsie od bedni?

Bude tato sestava kompatibilní? CPU: Intel Pentium G4560 MB: MSI B250 PC MATE GPU: MSI GeForce GT 1030 AERO ITX 2G OC RAM: Crucial 8GB KIT DDR4 2400MHzCL16 Ballistix Sport LT Single Ranked HDD: Seagate BarraCuda 1TB Zdroj: EVOLVEO Pulse 400W Skřín: EVOLVEO R05

Dobrý den mužu do teto desky namontovat tento SSD disk Samsung 960 EVO 250GB. Děkuji https://www.alza.cz/samsung-960-evo-250gb-d4577149.htm

Dobry den, ma tato deska led header a lze skrze nej pomoci software ovladat rgb led strip?

Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať či ide táto základná doska taktovať ? Ďakujem.

dobrý den jaky zdroj by jste mi doporučili k teto základní desce

123...
Diskusia a poradňa k MSI B250 PC MATE
Príslušenstvo pre MSI B250 PC MATE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI B250 PC MATE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI B250 PC MATE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI B250 PC MATE.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií