Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Rapture

MSI B350 TOMAHAWK ARCTIC

Zobraziť katalóg
MSI B350 TOMAHAWK ARCTIC
3,0 2 hodnotení
Základná doska AMD B350, DDR4 3200 MHz (OC), M.2, 4x SATA 6 Gb/s, GLAN, USB 3.1 Gen 1, USB-C 3.1 Gen 2, DVI, HDMI, ATX, RYZEN, AM4
Kód:  AA690d1b Produktové číslo:  B350 TOMAHAWK ARCTIC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI B350 TOMAHAWK ARCTIC

Táto základná doska firmy MSI B350 TOMAHAWK formátu ATX predstavuje veľmi slušný základ pre vašu hernú zostavu, na ktorej si budete môcť zahrať aj tie najnovšie šlágre. Doska sa pýši kvalitnými hernými súčiastkami aj dravým vzhľadom, ktorý v sebe nezaprie účel, na ktorý bola stvorená. Doska podporuje nové procesory AMD Ryzen a poskytuje široké možnosti rozšírenia pomocou slotov, USB a grafických portov.

Kľúčové vlastnosti

  • Základná doska pre výkonné počítače s procesormi AMD Ryzen
  • Podpora zapojenia grafických kariet v režime AMD CrossFire
  • Kvalitné súčiastky prešli testovaním podľa armádnych štandardov
  • Moderné konektory vrátane USB-C vám zaistia extrémne rýchle dátové prenosy
  • Efektné LED nasvietenie celej PCB dosky
  • Rozhranie M.2 umožní zapojenie ultrarýchlych SSD
  • Štýlový ARCTIC dizajn

Stvorená pre hráčov

Doska je pripravená uspokojiť všetky vaše herné požiadavky. Čipová súprava AMD B350 ponúka päticu AM4 s podporou procesorov AMD Ryzen. Na operačné pamäte typu DDR4 nájdete na doske 4 DIMM sloty, ktoré možno osadiť pamäťami s maximálnou kapacitou 64 GB a frekvenciou 3 200 MHz. Do dvoch slotov PCI Express zapojíte najmodernejšiu grafickú kartu, najlepšie z produkcie spoločnosti AMD. Vyhotovenie samotných slotov je navyše vďaka pevnému oceľovému rámčeku a zvýšenému množstvu spájkovaných spojov nesmierne odolné. Nemusíte sa teda obávať, že sa pri prenášaní PC na LAN párty poškodia úchytky aj tých najťažších grafických kariet.

Maximálna ochrana všetkých komponentov

Na výrobu dosky boli využité kvalitné súčiastky zodpovedajúce štandardu Military Class 4, ktoré boli testované v tých najnáročnejších podmienkach. Vďaka tomu si užijete veľa zábavy pri hraní hier či sledovaní filmov, ale zároveň sa budete môcť spoľahnúť na špičkovú kvalitu, ktorá vás nikdy nezradí. Viacvrstvové PCB a tienenie zaručujú najlepšiu možnú ochranu obvodov. Spolu s tým doska ponúkne aj zníženú absorpciu vlhkosti, ktorá zabraňuje vzniku studených spojov, a samozrejmosťou je aj ochrana I/O portov pred poškodením statickou elektrinou.

Bohatá konektivita

Na pripojenie rýchlych diskov SSD vybavil výrobca základnú dosku moderným rozhraním M.2 s maximálnou rýchlosťou prenosu až 32 GB/s. S týmito diskami tak dosiahnete niekoľkonásobne rýchlejšie fungovania operačného systému aj aplikácií na ňom nainštalovaných ako pri štandardnom SATA 3.0 pripojení. Všetky hry, filmy, hudbu či iné súbory skopírujete z externých zariadení prostredníctvom hneď niekoľkých USB. Nechýba však ani obojstranné USB-C, v ktorom vidí väčšina výrobcov budúcnosť.

i Update BIOS pre Raven Ridge Na zaistenie podpory radu procesorov Raven Ridge odporúčame službu (Update BIOS) základnej dosky pre 100 % kompatibilitu.

Parametre a špecifikácia

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD B350 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD B350 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 200 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, DUAL BIOS, AMD Dual Graphics Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC892 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, LPT konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
PCI
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

prišlo mi to bez backplate takže mi nesedí chladič

Dobrý den , chtěl bych se zeptat jestli tato sestava bude kompatibilní s touto deskou ? MSI B350 TOMAHAWK ARCTIC AMD RYZEN 3 1300X EVGA GeForce GTX 1050 Ti GAMING G.SKILL 8GB KIT DDR4 3200MHz CL16 RipjawsV Seagate BarraCuda 1TB EVGA 600W EVOLVEO T3 černá předem děkuji za odpověd

Dobrý den. Při koupi této desky zároveň s procesorem Ryzen 5 2600x aktualizujete bios automaticky nebo jen na zadost zakaznika? Děkuji

Zdravím, je možné na túto dosku osadiť RAM https://www.alza.sk/corsair-8gb-kit-ddr4-3000mhz-cl15-vengeance-lpx-cervena-d5040843.htm#popis poprípade tieto https://www.alza.sk/g-skill-8gb-kit-ddr4-3200mhz-cl16-ripjawsv-d4948807.htm s procesom R5 1600x? Hľadám čo najlepšie pamäte 2x4GB pre túto dosku + procesor R5. Ďakujem.

Omlouvám se nemám manuál k této desce. Kam na této desce připojím RGB LED.(AKASA Vegas MB - barevný). Můžete místo na desce oznacit? Bude funkční technologie RGB Mystic Light Sync. Děkuji

Dobrý deň chcem sa opýtať či na túto dosku budu kompatibilne pamäte RAM: Kingston 16 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 HyperX Predator Series ďakujem za odpoveď

Dobrý den, podporuje tato deska paměti Corsair 16GB KIT DDR4 3000MHz CL15 Vengeance LPX ?

Dobrý deň , chcem sa informovať aké ram by ste mi odporučili ak mám v zostave procesor ryzen 5 1600. Zaujíma ma časovanie a frekvencia , prípadne konkrétny produkt. Kapacitu by som chcel 2x8.

jakou má nejvyšší frekvenci RAM bez OC prosím?

Diskusia a poradňa k MSI B350 TOMAHAWK ARCTIC
Príslušenstvo pre MSI B350 TOMAHAWK ARCTIC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI B350 TOMAHAWK ARCTIC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI B350 TOMAHAWK ARCTIC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI B350 TOMAHAWK ARCTIC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI B350 TOMAHAWK ARCTIC.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií