AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MSI B360-A PRO

Zobraziť katalóg
MSI B360-A PRO
4,0 1 hodnotení
Základná doska – Intel B360, 2× PCIe x16, 4× PCIe x1, DDR4 2666MHz, 5× SATA III RAID, M.2, USB 3.1 Gen 2, GLAN, DVI-D, DisplayPort, 8ch audio, mATX, sc1151, len Coffee Lake
Kód:  AA393d6e Produktové číslo:  B360-A PRO Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI B360-A PRO

Chcete si postaviť zbrusu novú hernú zostavu, ktorej srdcom bude procesor Intel najnovšej 8. generácie Coffee Lake? Práve ste našli presne to, čo potrebujete. Základná doska MSI B360-A PRO vás nadchne nielen svojim dizajnom, ale predovšetkým celým radom atraktívnych funkcií.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI B360-A PRO

  • Moderná základná ATX doska s chipsetom Intel B360
  • Pripravená na osadenie najnovšími procesormi Intel Coffee Lake
  • Podpora Intel Optane Memory + slot M.2 PCIe 3.0
  • Dostatok rýchlych USB portov vrátane obojstranného USB-C
  • Podpora 2-Way AMD CrossFireX
  • Nový Click BIOS 5 pre optimálne vyladenie systému

Herný základ pre CPU Coffee Lake

Doska MSI B360-A PRO podporuje iba nové procesory Intel Coffee Lake, ktoré sú aktuálne k dispozícii až v šesťjadrových variantoch. Nesmú chýbať sloty pre pamäte typu DDR4 s maximálnou kapacitou 64 GB. Ak preferujete rýchly prenos dát, tak pre vás máme dobrú správu. Okrem starších USB máte totiž k dispozícii hneď dva porty v štandarde USB 3.1 Gen2. Jeden z nich je zakončený konektorom USB-C.

Základná doska stvorená pre hráčov

Pre túto dosku nepredstavuje najmenší problém vytvorenie výkonného grafického systému. To sa vám podarí vďaka dvojici PCIe 16× slotov podporujúcich zapojenie 2-Way AMD CrossFire. Pri hraní všetko plne podporuje a dopĺňa výkonná sieťová karta, ktorá je optimalizovaná pre majstrovské online a LAN Parbat. S podporou použitej technológie Advanced Stream Detect 2.0 sa automaticky uprednostnia sieťové prenosy herných aplikácií, čo vedie k zníženiu doby odozvy a eliminuje tak nepríjemné lagy. Na ovládnutie bojového poľa potrebujete tiež všetko úplne precízne nielen vidieť, ale aj počuť. O krištáľovo čistý zvuk štúdiovej kvality sa postará integrovaná 7.1-kanálová zvuková karta Realtek ALC892.

Certifikovaná herná doska MSI GAMING

Každá doska série MSI GAMING je vyskúšaná viac ako 24-hodinovým testovaním, počas ktorého sú hrané online aj offline hry. Na konci testovania sú si potom vývojári týchto dosiek istí, že konfigurácia siete, príjem audia a celkový výkon sú riadne vyladené k dokonalosti, a vy si tým pádom užijete ten najlepší herný zážitok. Certifikát dostanú iba základné dosky, ktoré úspešne prejdú týmto testom. Až potom môžu byť nazývané pravými hernými doskami radu MSI GAMING.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel B360 Hotovo!
Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
M.2 Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel B360 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
M.2 Hotovo!

Operačná pamäť

Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 666 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek ALC892 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, DVI, RJ-45 (LAN) 10Gbps, USB 2.0 Hotovo!
Interný
M.2 Socket, Serial ATA III Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Rad

Rad
MSI Pro Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky micro ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň chcem Vám oznámiť že máte chybu v popise základnej dosky hore vedľa fotky máte napísané že základná doska je mAtx ale dole v rozšírenom popise je napísané že je Atx. A týmto sa chcem aj opýtať ci je Atx alebo mAtx. Ďakujem

Dobrý den, chci se zeptat jak je na tom deska s podporou 9. generace procesorů (BIOS). Konkrétně i5 9400f. Děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co všechno je v balení této základní desky(msi b360 a-pro)?

Dobrý den, chci se zeptat, zda mohu na této desce zapojit 2 odlišné grafické karty? (ne v SLI) - chci používat 1 monitor jako herní a poté 2 jako vedlejší a nechci přetěžovat grafickou kartu určenou pro hry.

Diskusia a poradňa k MSI B360-A PRO
Príslušenstvo pre MSI B360-A PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI B360-A PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI B360-A PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI B360-A PRO.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií