AD homeoffice AlzaBoxy Q1

MSI C236A WORKSTATION

Zobraziť katalóg
MSI C236A WORKSTATION
5 1 hodnotení
Základná doska - Intel C236, 3x PCIe x16, ECC DDR4 2133, SATA III, M.2, USB 3.1 Gen 1 Gen 2, Intel GLAN, DVI, HDMI, 8ch audio, ATX, TPM, sc1151
Kód:  AA392p2c Produktové číslo:  C236A WORKSTATION Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI C236A WORKSTATION

Spoločnosť MSI sa pýši viac než 25-ročnou skúsenosťou v navrhovaní a výrobe IT produktov s vysokou úžitkovou hodnotou. Základné dosky, ktoré vznikajú v spolupráci so spoločnosťou Intel, patria medzi dlhodobo stabilné a spoľahlivé zariadenia. Doska MSI C236A WORKSTATION nesie čipset Intel C236 určený pre procesory Xenon E3 v5. Vďaka špičkovej kvalite komponentov a mnohým industriálnym optimalizáciám je určená do výkonných pracovných staníc, základných serverov a pre užívateľov vyžadujúcich maximálnu stabilitu a spoľahlivosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Podpora pre procesory Intel Xenon E3 v5, Core i3, Pentium a Celeron
  • Optimalizovaná pre využitie profesionálnych grafík Quadro a FirePro
  • 4 sloty pre pamäťové moduly DDR4 s podporou ECC
  • M.2 socket a SATA Express pre SSD disky
  • Obojstranný konektor USB 3.1-C na zadnom paneli
  • Špičková kvalita komponentov MSI Military Class 4
  • Ochrana proti prepätiu
  • EZ Debug LED pre ľahkú diagnostiku

Kvalitná doska do pracovných staníc a serverov

MSI C236A WORKSTATION je vybavená socketom LGA 1151 pre najnovšie 14 nm procesory Skylake z rady Xenon E3 v5. Zároveň nechýba ani proti elektromagnetickému šumu skvele odtienená štvorica slotov pre pamäťové moduly typu DDR4. Tie pracujú na základnej frekvencii 2 133 MHz s maximálnou kapacitou až 64 GB s podporou korekcie ECC. K zapojeniu grafických kariet poslúžia tri sloty PCI Express 3.0 x16 s podporou zapojenia viacerých grafických kariet. O bezpečnosť tohto riešenia sa stará MSI VGA Armor, ktorý zaručuje väčšiu odolnosť spájkovaných spojov v mieste namáhania.

Optimalizovaná pre výkon a stabilitu

Pre pripojenie najnovšej generácie SSD skvelo poslúžia prítomné porty typu SATA Express a pätica M.2, ale nechýba tiež šesť klasických SATA III. Ani externé disky nebudú pozadu, a to vďaka prítomnosti USB 3.1, ktoré sa pýši až dvojnásobným zrýchlením oproti predchádzajúcej verzii. Doska je tiež pripravená na použitie 10 GB LAN adaptéra Intel X540 ktorý s využitím softvéru Network Genie poskytne veľmi rýchle, stabilné a bezpečné pripojenie.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel C236 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel C236 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 133 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, Chladiče mosfetov Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1150 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, LPT konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, po instalaci a montáži všech komponent po spuštění nenaběhne monitor, pouze jede zdroj a chladič na CPU (Xeon 1225 v5), na základní desce bliká EZ Debug LED, kde bliká nejdříve DDR a přerušovaně do toho bliká LED u CPU. Je možné, že je to vadná deska? Instalaci jsem prováděl tak jak má, jsou zapojeny všechny konektory od zdroje a nejede to? Nepřijde mi jako pravděpodobné, že by došlo k vadě na CPU nebo pamětích. Děkuji za info.

Diskusia a poradňa k MSI C236A WORKSTATION
Príslušenstvo pre MSI C236A WORKSTATION Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI C236A WORKSTATION. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI C236A WORKSTATION. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI C236A WORKSTATION. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI C236A WORKSTATION.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií