Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

MSI Clutch GM 60

Zobraziť katalóg
MSI Clutch GM 60
5 2 hodnotení
Herná myš – drôtová, až 10800DPI, možnosť meniť horný kryt a bočné úchopy, RGB podsvietenie, dĺžka kábla 2m
Kód:  MSAaM8 Produktové číslo:  MOUMSI1010 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI Clutch GM 60

Herná myš MSI Clutch GM 60 s RGB podsvietením, disponuje vysokým rozlíšením až 10 800 DPI a kvalitnými spínačmi Omron so životnosťou viac ako 50 miliónov kliknutí. Vďaka aplikácii MSI Gaming Center jednoducho upravíte všetky nastavenia pre špecifické situácie a hry. Pri myši Clutch GM 60 je možné tiež úplne zmeniť jej tvar aj vzhľad pomocou pribaleného horného krytu a bočných úchopov.

Kľúčové vlastnosti hernej myši MSI Clutch GM 60

  • Plne prispôsobiteľný vzhľad
  • Vysoká presnosť senzora a kvalitné spínače s dlhou životnosťou
  • Výber z mnohých farieb podsvietenia pomocou softvéru RGB Mystic Light
  • Nastavenie myši pomocou aplikácie Gaming Center

Myš MSI Clutch GM 60 je navrhnutá špeciálne pre hráčov

Získanie kontroly nad vašou hrou vyžaduje poctivú myš, na ktorú sa môžete spoľahnúť. Herná myš MSI Clutch GM 60 je dizajnovaná okolo robustného hliníkového rámu a disponuje kvalitnými spínačmi OMRON so zárukou 50 a viac miliónov kliknutí. S touto myšou získavate tiež jedny z najlepších a najpresnejších senzorov. Hodnoty rozlíšenia DPI je možné ľahko nastaviť od 1 do 10 800 DPI pomocou prepínača DPI alebo vyladeného softvéru tak, aby vyhovovali akejkoľvek hre alebo situácii.

Prispôsobte si myš podľa seba pre najlepšiu ergonómiu

Každý hráč je iný a má jedinečné preferencie, ako by mala ideálna myš pracovať. Herná myš MSI Clutch GM 60 umožní prispôsobiť vzhľad a pocit pomocou dodaných bočných úchytov a horného krytu. Pomocou systému s magnetmi je premena myši rýchla a jednoduchá. S využitím funkcie RGB Mystic Light od spoločnosti MSI môžu hráči ľahko zmeniť vzhľad myši výberom z viac ako miliónov farieb a efektov, ktoré zodpovedajú ich nastaveniam. S využitím technológie Mystic Light Sync je možné farby a efekty jednoducho synchronizovať s ďalšími komponentmi a perifériami RGB pre ohromujúcu show.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,6 cm Hotovo!
Výška
3,9 cm Hotovo!
Hĺbka
12,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
115 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre ľavákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
10 800 DPI Hotovo!
Doba odozvy
0,33 ms Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Koupil jsem si myš a hned první den jsem našel závadu, že když s myší rychle pohybujete tak vynechává roll kolečka. Celkem velká závada u herní myši, tak jsem myš reklamoval s tím, že to bude vadný kus, ale když mi přišla nová tak má úplně ten samý problém. Chci se zeptat jestli jsem jen hloupý a něco přehlížím nebo je vážně tak špatná?

Proč bych to měl kupovat u vás, když na czc.cz stojí 2300kč a za tuhle cenu všude jinde koupim její sestru msi clutch gm70, která je o něco málo lepší ?

Diskusia a poradňa k MSI Clutch GM 60
Príslušenstvo pre MSI Clutch GM 60 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Clutch GM 60. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Clutch GM 60. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Clutch GM 60. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI Clutch GM 60.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií