AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MSI herný balík 2016

Zobraziť katalóg
MSI herný balík 2016
Darčeková sada - Air batoh, myš, USB kľúčenka
Kód:  XX744n6x6 Produktové číslo:  957-1XXXXE-030

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI herný balík 2016 Predaj skončil

MSI herný balík 2016

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Záleží vám na bezpečnosti vašeho notebooku a dat? V tom případě je tento balíček připraven přímo pro vás. Batoh MSI GS Air Bag ochrání váš počítač před pádem či povětrnostními vlivy a data před nepovolanými vetřelci vám zajistí MSI I-KEY. Fanouškovi nesmí na stole chybět ani herní myš v charakteristicky červené barvě. Vývojáři si dali záležet na komfortním ergonomickém tvaru, s nímž podáte obdivuhodné herní výkony. A balíček dotváří klíčenka Dragon ve tvaru draka.

Obsah balíčku

  • voděodolný batoh MSI GS Air Bag
  • MSI I-KEY pro bezpečnost vašich dat
  • herní myš SteelSeries
  • klíčenka Dragon

Voděodolný batoh MSI GS Air Bag

Batoh má voděodolnou povrchovou úpravu, ochrání váš notebook před případným deštěm. Bezpečné upevnění počítače je řešeno kovovou přezkou ramenního popruhu. Dostatek úložného prostoru řeší dvě velké kapsy z každé strany batohu a vnitřní část je dělena jednotlivými přihrádkami. Pohodlné a nastavitelné ramenní popruhy dávají pocit, že batoh nic neváží.

Parametre a špecifikácia

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Gaming Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Gaming Pack 2016. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Gaming Pack 2016. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI Gaming Pack 2016.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií