AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

MSI Gaming Standard Backpack

Zobraziť katalóg
MSI Gaming Standard Backpack
5 3 hodnotení
Batoh na notebook - Batoh pre notebooky 15 '' - 17 ''
Kód:  NB966c

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI Gaming Standard Backpack

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Ak hledáte bezpečný a stabilný priestor pre váš notebook s veľkosťou uhlopriečky 15 "- 17", stavte na špeciálny herný batoh MSI Gaming. Nielen, že do neho vaše zariadenie skvele zapadne, okrem toho mu poskytne aj účinnú a kvalitnú ochranu pred poškodením. Delí sa na 3 priestranné vnútorné vrecká a obľúbené 2 postranné zo sieťoviny. Sem môžete uložiť potrebné drobnosti. Pre jednoduchú a príjemnú manipuláciu je opatrený pútkom v hornej časti. Na prvý pohled upúta atraktívnym farebným čierno červeným prevedením s MSI logom.

kľúčové vlastnosti

  • Bezpečie a stabilita pre váš 15 "- 17" notebook
  • Ochrana proti poškodeniu
  • Horná pútko pre pohodlnú manipuláciu
  • 3 priestranné vnútorné vrecká + 2 postranné zo sieťoviny
  • Atraktívne čierno červené prevedenie
  • Veľké logo MSI na prednej časti

Parametre a špecifikácia

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!
Max. uhlopriečka notebooku
17" Hotovo!
Farba
Čierna, Červená Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
17" Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chcel by som sa opýtať, či sa vojde doň Notebook( MSI GT72VR 6RD-202CZ Dominator ) s rozmermi: Šírka: 428 mm Hĺbka: 294 mm Výška: 48 mm ?

Diskusia a poradňa k MSI Gaming Standard Backpack
Príslušenstvo pre MSI Gaming Standard Backpack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Gaming Standard Backpack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Gaming Standard-Rucksack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Gaming Standard-Rucksack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI Gaming standard hátizsák.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií