Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

MSI Gaming Xmas Pack 2016

Zobraziť katalóg
MSI Gaming Xmas Pack 2016
3,0 2 hodnotení
Darčeková sada - batoh, herné slúchadlá SteelSeries, myš, plyšová tyč - kľúčenka
Kód:  XX744n6x5 Produktové číslo:  957-1XXXXE-029

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI Gaming Xmas Pack 2016 Predaj skončil

MSI Gaming Xmas Pack 2016

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Dárková sada MSI Gaming Xmas Pack 2016 se stane skvělým dárkem, který pod stromečkem rád najde každý vášnivý hráč počítačových her. K notebooku tak získáte kvalitní a prostorný batoh, kam se vejde nejen notebook z GT série, ale i příslušenství k němu. Uschovat tak do něj můžete i špičkovou myš, pohodlná sluchátka nebo třeba klávesnici. V sadě jako příjemný bonus najdete klíčenku draka. 

Klíčové vlastnosti

  • Sada pro každého milovníka počítačových her 
  • V sadě najdete batoh, sluchátka, herní myš a klíčenku
  • Originální batoh s prostorem pro notebook a všechno potřebné příslušenství
  • Herní myš MSI vás dovede k vítězství
  • S kvalitními sluchátky vám neunikne jediné šustnutí

Prostorný batoh pro vše, co máte rádi

Každého milovníka produktů značky MSI potěší v sadě přítomný batoh MSI GT Gaming Battlepack. Ten je na míru šitý notebookům z řady GT, abyste je mohli bez problému přenášet kamkoli s sebou beze strachu o jeho bezpečí. Uvnitř najdete také dostatečný prostor pro myš, klávesnici nebo i vaše herní sluchátka. Batoh rovněž zaujme dravým designem s originálním logem MSI, který dokonale ladí se vzhledem strojů této firmy.   

Kvalitní herní myš

Abyste při hraní her dosáhli vítězství, potřebujete kvalitní myš, která bude bleskurychle plnit vaše pokyny. Myš v této sadě také nabízí ergonomický design, díky němuž se bude dobře držet. Myš je vybavena kvalitním snímačem s maximálním rozlišením 6400 dpi a šesti tlačítky, s nimiž zcela ovládnete herní pole. 

Špičková herní sluchátka

Abyste se dokonale zorientovali ve virtuálním bitevním poli a zaznamenali i sebemenší šustnutí svého nepřítele, poslouží vám špičková sluchátka MSI. Ty vynikají kvalitní reprodukcí zvuku, pokročilými funkcemi, výkonností a také nádherným designem. Jejich uzavřená konstrukce a komfortní polstrování náušníků pomáhá výrazně redukovat okolní hluk a umožní vám tak soustředit se na telefonování, zvuky herního prostředí, nebo poslech hudby opravdu naplno. 

Parametre a špecifikácia

Hĺbka
31 cm Hotovo!
Šírka
47,5 cm Hotovo!
Výška
61 cm Hotovo!
Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!
Farba
Čierna, Červená Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
31 cm Hotovo!
Šírka
47,5 cm Hotovo!
Výška
61 cm Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

myš vobec nieje taká ako na obrázku!

Diskusia a poradňa k MSI Gaming Xmas Pack 2016
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Gaming Xmas Pack 2016. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Gaming Xmas Pack 2016. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Gaming Xmas Pack 2016. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI Gaming Xmas csomag 2016.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií