AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MSI GE73VR Raider

Zobraziť katalóg
MSI GE73VR Raider
Herný notebook – 17.3" matný 120Hz DDR4, dedikovaná grafická karta 8GB, SSD 128GB + HDD 1TB 5400 ot./min, numerická klávesnica, podsvietená klávesnica, webkamera, USB-C, WiFi 802.11ac, 6-článková batéria 51 Wh
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NB068n4NAD

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI GE73VR Raider


Notebook pre hardcore hráčov a pre hranie nových, graficky najnáročnejších hier. S viac než dostatočne výkonným hardwarom sprostredkuje zážitok, aký ste ešte nezažili. Najvýkonnejšie grafické karty v SLI zapojení, najrýchlejšie diskové polia a profesionálna herná klávesnice SteelSeries nadchne každého naozajstného fanúšika gamingu.


MSI GE73VR Raider

Najnovšia 7. generácia procesorov Intel Core

Nové procesory Intel 7. generácie majú pri nižšej spotrebe energie vyšší výkon a ponúkajú možnosť pretaktovania. Tá je privedená k dokonalosti vďaka MSI SHIFT Turbo móde, kde modely s procesorom i7 pretaktujete jedným kliknutím myši až na 4 GHz!

MSI GE73VR Raider

Pripravené na virtuálnu realitu

Obklopte sa najvyššou úrovňou virtuálnej reality na herných notebookoch MSI. Kombinácia grafiky NVIDIA GeForce GTX 1070 a nových notebookov prináša jedinečnú úroveň zážitkov. MSI sa ako jediná značka notebookov môže pochváliť "VR Ready" certifikáciou od všetkých partnerov – NVIDIA, Intelu a HTC Vive. Dokonalosť nových technológií si tak užijete najlepšie iba na herných notebookoch MSI.

MSI GE73VR Raider

Najnovšie grafiky NVIDIA GeForce radu GTX 10

Grafiky GeForce radu GTX 1000 majú rovnakú architektúru a počet CUDA jadier ako desktopové verzie. Ich výkon je tak až o 40 % vyšší ako výkon predchádzajúcej generácie. MSI herné notebooky sú tak teraz rovnako výkonné ako desktopy!


MSI GE73VR Raider

Načítanie hier behom okamihu

Zapojte sa do hry skôr než všetci ostatní s najnovšími PCI-E Gen 3.0 x4 SSD, využívajúcimi technológiu NVMe. Využite plný potenciál Gen 3.0 SSD prostredníctvom optimalizácie hardvér a softvér, vďaka ktorej je rýchlosť čítania až 2 200 MB/s, čiže 5× rýchlejšia ako SATA3 SSD. Pre dáta je k dispozícii klasický disk s rýchlosťou 7 200 otáčok s kapacitou 1 TB.

MSI GE73VR Raider

Efektívne chladenie MSI Cooler Boost

Chladiaci systém MSI notebooku GE73 s dvoma okruhmi chladenia je teraz ešte lepší vďaka väčšiemu počtu tepelných trubíc. Jedno stlačenie tlačidla "Cooler boost" a celkom až 7 heatpipe trubíc a duálne ventilátory aktívne a efektívne odvedú teplo preč z notebooku.

MSI GE73VR Raider

Vymeniteľný formát MXM

Grafika v MXM formáte umožňuje do budúcnosti ľahšiu opravu a upgrade. Špeciálny dizajn tiež predchádza nahrievaniu základnej dosky, čo zvyšuje výkon a životnosť. Len pri MSI tak v budúcnosti môžete vymeniť grafickú kartu za novší model a užívať si aktuálne hry v maximálnom rozlíšení (* výmenu je možné vykonať len v autorizovanom servise).


MSI GE73VR Raider

Programovateľná klávesnica

Každý detail tejto klávesnice bol špeciálne navrhnutý pre hráčov. Lepšia odozva, výraznejšie podsvietenie, vlastné nastavenie takmer každej klávesy, optimálna WASD zóna a podpora klávesov naraz zaručí hráčom maximálnu kontrolu a pohodlnosť pri hraní. Model GT62 navyše ako prvá ponúka mechanickú klávesnicu so spínačmi Cherry MX Brown a štandardnú výšku kláves.

MSI GE73VR Raider

IPS displej s technológiou True Color

Najnovšie herné notebooky MSI sú vybavené moderným, vysoko kvalitným IPS displejom s gamutom vyšším ako 72 % NTSC, ktorý spoločne s vyšším rozlíšením posúva jas obrazu na úplne novú úroveň. Snímky sú úžasne ostré a živé a ponúka o 40 % vyšší kontrast a jas než bežné TN panely. MSI True Color potom zaručuje, že každý displej v MSI notebooku bude mať všetky farby precízne nastavené. Po preskúmaní a kalibrácii technológiou True Color je panel presnejší s pokrytím takmer 100 % sRGB.

MSI GE73VR Raider

Dokonalé obklopenie obrazom

Rozprestrite svoju hru naprieč 3 displejmi (3 externé alebo 2 externé + zabudovaný). Pre sledovanie filmov alebo hranie hier vo vysokom rozlíšení na veľkej obrazovke môžete tiež využiť veľké televízory s rozlíšením až 3 840 × 2 160. Technológia MSI Matrix Display je ideálna pre extrémne hranie či multimediálnu zábavu.


MSI GE73VR Raider

Výkon pod kontrolou

Funkcia MSI SHIFT vám prináša úplnú kontrolu nad riadením spotreby systému. Prepínajte medzi profilmi s maximálnym pretaktovaním a výkonom alebo s dlhšou výdržou na batérii a nájdite tak rovnováhu systému podľa potreby.

MSI GE73VR Raider

Virtuálny priestorový zvuk Nahimic

Nahimic software bol pôvodne vyvinutý pre vojenské účely. Špecializuje sa na 3D zvukový systém a jeho vylepšenia vrátane virtuálneho 7.1 zvuku, či už pre obyčajné slúchadlá alebo profesionálny headset v hrách alebo konverzácii a pomáha eliminovať zvuky v pozadí.

MSI GE73VR Raider

Ovládnite hru obyčajným pohľadom

Ovládanie hier pohľadom je teraz možné vďaka technológii TOBI. Tá sníma pohyb očí a dokáže rýchlo a presne detekovať, do akého miesta sa na obrazovke pozeráte a podľa miesta, ktoré práve sledujete na monitore, sa presúva aj pohľad v hre.


MSI GE73VR Raider

Ozvučenie Dynaudio 2 + 2

Roky spolupráce medzi MSI a jedným z popredných svetových výrobcov reproduktorov, Dynaudio, vedú k najjemnejšiemu zvukovému systému v notebookoch vôbec. Zvukový systém tak prináša dokonalý autentický zážitok s ešte detailnejším a hlasnejším zvukom ako predtým.

MSI GE73VR Raider

Jednoduché ladenie systému

Dragon Center poskytuje 6 funkcií pre úplnú kontrolu systému. Okrem prístupu ku všetkým aplikáciám umožňuje sledovanie výkonu v reálnom čase, nastavenie LED efektov, upravenie parametrov CPU pretaktovania, monitorovanie a nastavenie systémových profilov cez mobilné zariadenia a rýchle riešenie problémov.

MSI GE73VR Raider

Koniec všetkým lagom

So sieťovkou Killer, ktorá vie nastaviť priority prevádzky jednotlivých aplikácií, sú nepríjemné lagy minulosťou. Zvoľte si programy, ktoré budú mať najvyššiu prioritu a budú využívať najširšie pásmo pripojenia. Killer Shield potom zaručí hladšie nahrávanie, sťahovanie a plynulejšie hranie.


MSI GE73VR Raider

Podpora 2 400 MHz pamätí

Získajte najvyšší možný výkon zo svojho notebooku s podporou nových DDR4 2 400MHz pamätí s rýchlosťou cez 32 GB/s čítanie a 36 GB/s zápis. Výkon oproti predchádzajúcej generácii DDR3 1 600 MHz vzrástol o 40 %.

MSI GE73VR Raider

Orientácia podľa zvukov

Sound Tracker, nová vlastnosť zavedená do Nahimic 2, dáva hráčom vizuálnu indikáciu odkiaľ prichádza najhlasnejší zvuk v hre. To hráčom pomáha sa zorientovať v neznámom prostredí novej hry.

MSI GE73VR Raider

Vyťažte z disku maximum

Funkcia MSI X Boost podporuje rýchlejšie prenosy medzi úložiskami a to vrátane väčšiny externých diskov a pamäťových kariet. Program je nainštalovaný automaticky pri všetkých herných notebookov MSI s Windows 10.

MSI GE73VR Raider

Jednoduché streamovanie zadarmo

Profesionálny live stream vďaka aplikácii Xsplit Gamecaster. Nahrávaj a zdieľaj svoje vysielanie do celého sveta cez Twitch, YouTube, UStream a ďalšie kanály cez prémiovú licenciu na 12 mesiacov zadarmo.

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, kedy asi bude tento notebook k dispozícii? Ďakujem.

Diskusia a poradňa k MSI GE73VR Raider
Príslušenstvo pre MSI GE73VR Raider Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI GE73VR Raider. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI GE73VR Raider.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií