PET PET

MSI GM 40 Matte čierna

Zobraziť katalóg
MSI GM 40 Matte čierna
5 6 hodnotení
Herná myš – drôtová, optická, odozva 1ms, 5000DPI, 9 tlačidiel, jednofarebné, symetrická, veľkosť L, USB, 2m kábel, čierna, tlačidlo na zmenu DPI
Kód:  MSAaM5 Produktové číslo:  S12-0401340-D22 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI GM 40 Matte čierna

MSI GM 40, cenovo dostupná herná myš

So všestrannou hernou myšou MSI GM 40 budete mať vždy náskok pred súperom. Vyhovie všetkým nárokom, aké si možno len predstaviť. Myš je vybavená optickým senzorom s citlivosťou až 5000 dpi, ktorý patrí medzi najpopulárnejšie na trhu. Možnosť nastavenia duálneho profilu umožní rýchle prenastavenie citlivosti pomocou tlačidiel na ľavej i pravej strane myši. Výborné spracovanie a veľké množstvo unikátnych funkcií radí túto myš medzi absolútnu špičku. Vyskúšajte a už nikdy nebudete chcieť nič iné.

Pravá alebo ľavá?

Myš MSI je spracovaná tak, že dokonale padne ako do pravej, tak aj do ľavej ruky. Vďaka prepínaču, ktorý je umiestnený na spodnej strane myši môžete prepínať medzi pravou a ľavou rukou, a to dokonca aj v hernom režime. Či už ste ľavák alebo pravák, doprajte si ten najpohodlnejší herný zážitok a majte všetko pod plnou kontrolou.

Vysoká kvalita predĺži hernej myši MSI GM 40 život

Pevná konštrukcia a kvalitné materiály robia túto myš neuveriteľne odolnú. Prepínače OMRON vydržia viac ako 50 miliónov kliknutí. Myš je ďalej vybavená pozláteným USB konektorom, ktorý zaručuje neobvykle vysokú životnosť aj pri dlhodobom užívaní. Boky myši sú vybavené špeciálnou protišmykovou textúrou. Všetko podtrhuje úchvatný dračí dizajn.


Herná myš MSI GM 40 Matte

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kľúčové vlastnosti hernej myši MSI GM 40

  • Kvalitná myš s agresívnym herným dizajnom
  • Predĺžená životnosť až na 50 miliónov kliknutí
  • Vhodná pre pravákov aj ľavákov
  • LED podsvietené logo

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7 cm Hotovo!
Výška
3,8 cm Hotovo!
Hĺbka
12,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
129 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
5 000 DPI Hotovo!
Doba odozvy
1 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Jednofarebné Hotovo!
Dĺžka kábla
2 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je informácia: Odozva myšky je 0,1 ms, pravdivá ?

Má táto myška naozaj odozvu 0,1 milisekundy ? Lebo to znie až moc dobre :)

Dobrý deň, má myš kovové pojazdy alebo dáke obyčajné?

Jestli bůh neexistuje tak kdo vytvořil tuhle myš?

Dobrý den chtěl bych se zeptat mate bilou barvu? nebo jenom černou

Dobrý den, kdy bude boží skladem ?

Diskusia a poradňa k MSI GM 40 Matte čierna
Príslušenstvo pre MSI GM 40 Matte čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI GM 40 Matte černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Maus MSI GM 40 Mattes Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Maus MSI GM 40 Mattes Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI GM 40 Matte fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií