Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

MSI GP62

Zobraziť katalóg
MSI GP62
Herný notebook – Intel CPU, 15.6" LED 1920×1080 IPS antireflexná, RAM až 16GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX, až SSD 128GB + HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, WiFi 802.11ac, Bigfoot Killer LAN, Bluetooth 4.0, HDMI, USB 3.0, webkamera, čítačka kariet, 6-článková batéria, reproduktory, podsvietená klávesnica SteelSeries, až Windows 10
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NB120a2o2fNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI GP62

Najvýkonnejší NOTEBOOK POD SLNKOM

Herná výbava, ktorú skrátka musíte mať

Ultimátne procesory šiestej generácie (Skylake) štvorjadrových procesorov Intel i5 sa vďaka svojmu extrémnemu výkonu zavďačia aj tým najnáročnejším. Majú totiž vyšší výkon a nižšiu spotrebu než predchádzajúce generácie.

vypnuté
Herní výbava, kterou zkrátka musíte mít

Kovové šasi s brúseným dizajnom

Firma MSI vyvinula ľahučké šasi zložené z hliníka a zliatiny horčíka a lítia, vďaka tomu je o 44 % pevnejšie a 23 % ľahšie než klasické hliníkové šasi.


Podpora DDR4 2 133 MHz pamäte

Získajte najvyšší možný výkon zo svojho notebooku s podporou nových DDR4 2 133 MHz pamätí s rýchlosťou cez 2,9 GB/s čítanie a 3,5 GB/s zápis. Výkon oproti predchádzajúcej generácii DDR3 1 600 MHz vzrástol o 30 % a prináša novú úroveň hrania.


POSUŇTE LIMITY herného zážitku VĎAKA zvukovej technológii NAHIMIC SOUND

vypnuté
Nahimic

Aby boli notebooky MSI skutočným lídrom herného trhu, sú vybavené špičkovou inovatívnou technológiou Nahimic sound, ktorá posunie hranice perfektného zvuku až na vrchol.

vypnuté
Dostaňte sa do srdca akcie

Dostaňte sa do srdca akcie

Technológia Virtual Surround vám umožní ponoriť sa priamo do srdca akcie vďaka 360° zvuku.

vypnuté
Maximálne posilnenie basov

Maximálne posilnenie basov

Extrémne vybudenie basov zvýši intenzitu hier na maximum. Vychutnajte si neuveriteľne mocný zvuk.

vypnuté
Redukcia hluku

Redukcia hluku

Kvalita komunikácie mikrofónom je dotiahnutá na vrchol. Vďaka 90 % redukcii šumu a hluku vám prinesie optimálnu a stálu hlasitosť a jasný a zrozumiteľný zvuk.


Vstúpte do herného sveta

Matrix displej vám umožní zobrazovanie až na troch monitoroch v rozlíšení 3 840 × 2 160. Nechajte svet a prostredie z vašich obľúbených hier, aby vás doslova obklopili.


Klávesnica, ktorá je snom každého hráča

Každý hardvérový detail počítača je do detailu premyslený a navrhnutý tak, aby spĺňal aj tie najnáročnejšie potreby hráčov. U klávesnice od profesionálneho výrobcu herného príslušenstva SteelSeries, dodávanej exkluzívne len u notebookov MSI, získate plnú kontrolu nad hernými misiami vďaka presnej odozve, snímaniu až niekoľkých stlačených klávesov súčasne alebo rozloženiu klávesnice, ktoré bolo navrhnuté herným tímom fnatic. Špecialitou MSI je SteelSeries Engine – voľba farebného podsvietenia a možnosť naprogramovania až 4 rôznych klávesových makier pre každý kláves zvlášť.

vypnuté
Klávesnica, ktorá je snom každého hráča

Lag už vás o výhru nepripraví

Killer, prípadne KillerDoubleShot, je inteligentné sieťové riešenie, zahrňujúce rýchlu sieťovku (všetky notebooky MSI) alebo Wi-Fi adaptér Killer (iba rad GT a GS), ktoré sa starajú o rýchlejšiu sieťovú prevádzku a bleskovú odozvu. Použitá technológia Advanced Stream Detect automaticky uprednostňuje sieťové prenosy herných aplikácií a je schopná maximálne ideálne využiť dátový tok, znížiť latenciu a zabrániť tak Lagu aj pri online hraní počítačových hier. Nastavenie priorít si potom môže zvoliť v ovládacom softvéri sám používateľ.


Pohlcujúci zvuk od Dynaudio 2.1

Systém ozvučenia od preslávenej dánskej značky Dynaudio, ktorá inak ladí zvuk aparatúr napríklad pre Volvo, luxusnejší rad od VW ako Phaeton pod. Bol špeciálne navrhnutý iba pre herné notebooky MSI. Ide o odladené reproduktory z prvotriednych materiálov, zaručujúce perfektnú kvalitu zvuku a poskytujúce vynikajúci a jasný 3D efekt pre dokonalú orientáciu v priestore, ktorý hráča doslova pohltí.


Neuveriteľný výkon grafickej karty NVIDIA

Nová generácia grafických kariet prináša extrémny výkon herným notebookom a splní sny všetkým hráčom, ktorí túžia rozpaľovať najnovšie tituly v tom najlepšom zobrazení.


vypnuté
Chládok v záťaži

Chládok v záťaži

Viac energie generuje viac tepla – to je prostá fyzika. Preto je potrebné účinné chladenie. Exkluzívna technológia MSI Cooler Boost 3 má dva okruhy chladenia, po jednom pre procesor a grafiku. Stačí jedno stlačenie špeciálneho tlačidla a dokopy 5 tepelných trubíc a dva ventilátory aktívne a efektívne odvedú teplo von z tela notebooku.

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MSI GP62 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI GP62. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI GP62. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI GP62.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií