Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MSI GP63 8RE-499CZ Leopard

Zobraziť katalóg
MSI GP63 8RE-499CZ Leopard
5 1 hodnotení
Herný notebook – Intel Core i7 8750H Coffee Lake, 15.6" LED 1920×1080 antireflexný, Pamät 24GB (8GB RAM + 16GB Intel Optane), NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB GDDR5, HDD 1TB 5400 otáčok, WiFi 802.11ac, Killer LAN, Bluetooth 5.0, HDMI, USB-C 3.1 Gen 2, USB 3.1 Gen 2, mini DisplayPort, HD webkamera, čítačka kariet, podsvietená klávesnica, 6-článková batéria, Windows 10 Home 64-bit
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NB120a2o4l Produktové číslo:  GP63 8RE-499CZ

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI GP63 8RE-499CZ Leopard

MSI GP63 Leopard

Športový vzhľad, kovové vyhotovenie, výborné chladenie a veľmi rýchly 120 Hz displej, to všetko charakterizuje notebooky série  GP Leopard. V jeho útrobách nájdete výkonné procesory, výkonné grafické karty NVIDIA rady GTX 1060, ale aj veľa herných vymožeností, či už ide o hernú klávesnicu, sieťovku s voľbou detailného nastavenia priorít alebo poriadnym ozvučením.

  • Procesor Intel Core i7 8750H Coffee Lake
  • Windows 10 Home
  • NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB GDDR5
  • 120 Hz displej s dobou odozvy 3 ms (v závislosti na konfigurácii)
  • Ľahké ale pevné kovové vyhotovenie
  • SteelSeries klávesnica

Kvalitné a moderne vybavené notebooky MSI GP Leopard sú voľbou pre náročných užívateľov, hľadajúcich herný notebook od popredného výrobcu herných produktov.

MSI GP63,CPU

Intel procesory

Procesor Intel Core i7 8750H Coffee Lake ponúka úžasný, až o 40 % vyšší výkon oproti minulej generácii. Vďaka šiestim jadrám zvládne procesor naraz spracovať až 12 vlákien, čo urýchľuje výkon v hrách a pri renderingu.

MSI GP63 Leopard

MSI Cooler Boost 5

MSI Cooler Boost 5 zahŕňa dva tepelné okruhy, zvlášť pre procesor a zvlášť pre grafickú kartu. Vďaka osadeniu ventilátorov Whirlwind Blade s väčším počtom lopatiek a 7 tepelnými trubicami je teplo účinne odvádzané mimo notebook.

MSI GP63 Leopard

Agresívny herný dizajn

Dizajn notebookov skĺbil športový vzhľad s praktickosťou. Pevné vyhotovenie notebooku so zadnými výduchmi teplého vzduchu zaručuje pohodlné hranie, nízka hmotnosť notebooku zase ľahkú prenosnosť.


MSI GP63 Leopard

Voliteľný 120 Hz displej

Notebooky GP Leopard sú voliteľne vybavené displejom s obnovovacou frekvenciou 120 Hz a dobou odozvy 3 ms. TN displej oproti IPS ponúka pre hráčov najdôležitejšiu vlastnosť a tou je rýchlosť zobrazovania a prekresľovania. Tým je zaručený dokonalý obraz s maximálnymi detailmi.

MSI GP63 Leopard

Podsvietená klávesnica

Exkluzívne a iba u notebookov MSI je k dispozícii klávesnica pochádzajúca z dielne svetoznámeho výrobcu profesionálnych herných periférií SteelSeries, ponúkajúca 3-zónové RGB podsvietenie s veľkým množstvom nastavení a perfektné hmatovou odozvou.

MSI GP63 Leopard

Hlasité reproduktory

Až 5 × väčšie reproduktory spolu s novým návrhom ozvučnice umožní počuť každý zvuk ešte detailnejšie. Reproduktory a hlavne ich nové umiestnenie vytvára realistický zvuk a pôsobivé efekty tak vtiahnu každého hráča do neuveriteľného zvukového sveta hier.


MSI GP63 Leopard

Herná sieťovka Killer

Herná sieťová karta Killer umožňuje nastaviť priority a zabrániť lagom. Ľahko tak možno nastaviť, aké aplikácie majú mať prednosť a nemôže tak dôjsť k nechcenému sťahovaniu na pozadí a obmedzeniu hrania. Všetko je ľahko nastaviteľné v dodávanej aplikácii Killer Networking Manager.

MSI GP63 Leopard

Ovládacie aplikácie

Dragon Center 2.0. je MSI aplikácia, umožňujúca okrem detailného nastavenia systému nový, herný mód. Aplikácia teraz nielen monitoruje, ale aj optimalizuje výkon systému prostredníctvom rôznych prispôsobiteľných profilov a uvoľňuje pamäť systému, aby bola uprednostňovaná pre hry.

Optane memory

Intel Optane Memory

Posuňte svoj bežný platňový disk na úroveň klasického SSD disku. Vďaka revolučnej cache-ovacej pamäti INTEL OPTANE MEMORY získate výkonný urýchľovač, ktorý kapacitne nahrádza operačnú pamäť. Táto technológia dokáže automaticky optimalizovať komunikáciu medzi systémom a samotným diskom. K dispozícii máte 16 GB pamäte typu Intel Optane a 8 GB klasickej operačnej pamäte typu DDR4 SDRAM.

MSI GP63 Leopard

Dostatok konektorov

GP Leopard ponúka veľké množstvo výstupov. Vďaka HDMI a mini Display portu je možné pripojiť ďalšie dva monitory s 4K rozlíšením a rozšíriť si tak plochu displeja. K dispozícii je rýchly a obojstranný port USB 3.1 alebo posledná verzia bezdrôtového pripojenia Bluetooth 5.0.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Intel Optane
16 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 8750H Coffee Lake Hotovo!
Frekvencia procesora
2,2 GHz (2 200 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
HDD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Kapacita úložiska
1 000 GB Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 8750H Coffee Lake Hotovo!
Počet jadier procesora
6 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,2 GHz (2 200 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
4,1 GHz (4 100 MHz) Hotovo!
Cache procesora
9 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
2 666 MHz (2,67 GHz) Hotovo!
Intel Optane
16 GB Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
6 GB Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
GTX 1060 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
HDD Hotovo!
Kapacita úložiska
1 000 GB Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet Hotovo!
Webkamera
720 p Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
4 730 mAh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!

Konštrukcia

Materiál konštrukcie
Kov + plast Hotovo!
Konvertibilita
Pevný (klasický notebook) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,2 kg Hotovo!

Rozmery

Šírka
383 mm Hotovo!
Maximálna výška
29 mm Hotovo!
Hĺbka
260 mm Hotovo!

Produktový rad

Rad notebooku
MSI rad GP Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, hledám notebook který bude mít perspektivu na několit let jelikož se hry, programy a vše neustále vylepšují je tento produkt tím pravým ?

Chtěl bych se zeptat proč z ničeho nic jse mi uzamcili FPS na 60 chtěl bych pomoci dekuju.

Nerozumím tomu volitelnému obrazu. Má tento notebook 120Hz display ??

Rozjede to pubg a fortnite na nejvyšší grafiku

ako som sa už pýtal...ktorý z produktov na alze vyhovuje parametrom tohto notebooku v prípade že chcem pamať rozšíriť o 8gb?

otázku som myslel skor ako že aký produkt napr. aj tu na alze splna parametre pre tento notebook. vo vnútri je jedna 8gb ramka a jeden volný slot alebo dve 4gb ?

a tak odpoved na ssd už viem...tak už len ako je to s ram? dakujem

dobrý deň. ako vhodný ssd ste v jednej odpovedi uviedol samsung evo 96, no taký som tu na alze nenašiel. je samsung evo 970 to isté? aká je vhodná ram k rozšíreniu o 8 gb? dakujem

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tento notebook dokáže rozjet hru Heards of Iron IV a team fortres 2 na 60fps děkuji za odpověď

Dobrý den je to 6 měsíců co mám tento notebook a narazil jsem na problém zapl jsem ho a nepustilo mě to na plochu tak po 3 hodinach jsem dal msi sYstem recovery a po 400 minutach se mi to povedlo tak jsem ho zapl ale jsou problémy nejdou hry a všecko je pomalý jako by to byl krám za 5 Kč tak potrebuju pomoct jestli nemam stim někam zajít dekuju za odpověď.

12
Diskusia a poradňa k MSI GP63 8RE-499CZ Leopard
Príslušenstvo pre MSI GP63 8RE-499CZ Leopard Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI GP63 8RE-499CZ Leopard.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií