Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 2024_Q2_HP_PC/Notebooky (HP Q2)_Ucho

MSI GP72MVR 7RFX-642CZ Leopard Pro

Zobraziť katalóg
MSI GP72MVR 7RFX-642CZ Leopard Pro
5 5 hodnotení
Herný notebook – Intel Core i7 7700HQ Kaby lake, 17.3" LED 1920×1080 antireflexná 120Hz, RAM 8GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB GDDR5, M.2 SSD 128GB + HDD 1TB 7200 otáčok, WiFi 802.11 ac, Bigfoot Killer LAN, Bluetooth 4.2, HDMI , USB-C 3.1 Gen 1, USB 3.1 Gen 1, mini DisplayPort, FHD webkamera, čítačka kariet, 6-článková batéria, 4 reproduktory, podsvietená klávesnica, Windows 10 Home 64bit
Kód:  NB120a5e5 Produktové číslo:  GP72MVR 7RFX-642CZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI GP72MVR 7RFX-642CZ Leopard Pro


vypnuté
MSI GP72M
 

Moderné procesory Intel Core

Pri MSI notebookoch nájdete len tie najvýkonnejšie 4-jadrové varianty Core i5 a i7 procesorov, využívajúce energeticky úspornú mikroarchitektúru, moderné technológie a optimalizáciu pre čo najlepší výkon. Oproti predchádzajúcej generácii dosahujú v priemere o 10 % vyšší výkon. 

vypnuté
MSI GP72M
 

Chladenie MSI Cooler Boost

Oproti konkurenčným produktom má MSI chladiaci systém radu GP a GL výhodu v použití dvoch nezávislých chladiacich okruhov so  6 heatpipe trubicami, odvádzajúcimi teplo z aktívnych komponentov. Táto kombinácia zaručí dokonalé chladenie, minimálnu hlučnosť a ľahké čistenie celého systému. 

vypnuté
MSI GP72M
 

Načítanie hier v priebehu okamihu

Využite najmodernejšie rozhranie pre inštaláciu SSD disku. Notebooky disponujú kombinovaným M.2 slotom pre jednoduchý upgrade SSD, či si zvolíte väčší a lacnejší SATA disk alebo rýchlejší ale drahší variant PCI-E Gen 3.0 x4 s podporou technológie NVMe.


vypnuté
MSI GP72M 7REX-802CZ Leopard Pro
 

SteelSeries klávesnica

 

Každý detail tejto klávesnice bol špeciálne navrhnutý pre hráčov. Lepšie odozva, výraznejšie podsvietenie, vlastné nastavenie takmer každej klávesy, optimálna WASD zóna a podpora klávesov naraz zaručí hráčom maximálnu kontrolu a pohodlie pri hraní.

vypnuté
MSI GP72M
 

Pevné a odolné telo

 

Telo notebooku tvorí kombinácia hliníka a tvrdeného plastu, ktorá spolu vytvára pevné a odolné vyhotovenie pre každodenné používanie. Zároveň je táto kombinácia veľmi ľahká. Celková hmotnosť notebooku v 17" zhotovení je iba 2,7 kg.

vypnuté
MSI GP72M 7REX-802CZ Leopard Pro
 

120 Hz displej a rýchla GeForce

Najnovšie herné notebooky MSI sú vybavené moderným IPS s 120 Hz obnovovacou frekvenciou, ktorej výsledkom je hladký a plynulý pohyb na obrazovke čo dáva výhodu hlavne pri FPS hrách. K tomu sa pridáva aj rýchla a výkonná grafická karta NVIDIA GTX 1060 s 3 GB operačnou pamäťou.


vypnuté
MSI GP72M
 

Výkon pod kontrolou MSI SHIFT

Funkcia MSI SHIFT vám prináša úplnú kontrolu nad riadením spotreby a výkonom systému. Prepínajte medzi profilmi s maximálnym pretaktovaním alebo s dlhšou výdržou na batériu a nájdete tak rovnováhu systému podľa potreby.

vypnuté
MSI GP72M
 

Virtuálny priestorový zvuk Nahimic

Nahimic softvér bol pôvodne vyvinutý pre vojenské účely. Špecializuje sa na 3D zvukový systém a jeho vylepšenie vrátane virtuálneho 7.1 zvuku či už pre obyčajná slúchadlá alebo profesionálny headset v hrách alebo konverzáciu a pomáha eliminovať zvuky v pozadí.

vypnuté
MSI GP72M 7REX-802CZ Leopard Pro
 

Jeden konektor pre rýchle prenosy

Najnovšie obojstranné rozhranie USB 3.1 typ C v notebookoch MSI podporuje prenos dát rýchlosťou až 10 Gb/s a súčasne umožňuje zrýchlené nabíjanie šikovných zariadení ako sú dotykové telefóny či tablety.


vypnuté
MSI GP72M
 

Aplikácia pre úplnú kontrolu

Dragon Center poskytuje 6 funkcií pre úplnú kontrolu systému. Okrem prístupu ku všetkým aplikáciám umožňuje sledovanie výkonu v reálnom čase, nastavenie LED efektov, upravenie parametrov CPU pretaktovania a monitorovanie a nastavenie systémových profilov cez mobilné zariadenia.

vypnuté
MSI GP72M
 

Podpora 2 400 MHz pamätí

Vytlačte zo svojho notebooku maximum s podporou pokročilých DDR4 operačných pamätí s frekvenciou 2 400 MHz, ktoré majú rýchlosť viac ako 32 GB/s čítanie a 36 GB/s pri zápise. Celkový výkon sa tak oproti starším DDR3-1600 zvýšil o 40 %.

vypnuté
MSI GP72M
 

Audio Boost

MSI audio Boost zvyšuje hlasitosť a detailnosť zvuku o 30 %. Pozlátený audio konektor zaisťuje stabilný prenos, znižuje rušenie a spolupracuje s optimalizáciou AMP (Audio Power Amplifier) ??pre headsety.

 

Parametre a špecifikácia

SSD kapacita
128 GB (0,13 TB) Hotovo!
HDD kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 7700HQ Kaby Lake Hotovo!
Frekvencia procesora
2,8 GHz (2 800 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD + HDD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
17,3" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
1 128 GB Hotovo!
Výbava
Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 7700HQ Kaby Lake Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,8 GHz (2 800 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,8 GHz (3 800 MHz) Hotovo!
Cache procesora
6 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
2 400 MHz (2,4 GHz) Hotovo!
Celkový počet slotov
Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
3 GB Hotovo!
Počet stream procesorov
1 152× Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
GTX 1060 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD + HDD Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
1 128 GB Hotovo!
Rozhranie disku
Serial ATA III Hotovo!
SSD kapacita
128 GB (0,13 TB) Hotovo!
HDD kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!
Webkamera
720 px Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
41 Wh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!

Konštrukcia

Materiál konštrukcie
Kov + plast Hotovo!
Konvertibilita
Pevný (klasický notebook) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,7 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI, Mini DisplayPort Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
Audio
Výstup na slúchadlá, Vstup na mikrofón Hotovo!
USB-C
1 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
USB 2.0
1 × Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
419 mm Hotovo!
Maximálna výška
32 mm Hotovo!
Hĺbka
287 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!

Produktový rad

Rad notebooku
MSI rad GP Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den tento notebook by měl utáhnout i ty nejnovější pecky jako fortnite PUBG a world of tanks. Problem je v tom že ty hry ani nezapnu a když jo tak na 20fps chci se zeptat jak mám postupovat a jestli mám popřípadně notebook reklamovat. Dekuji

Dobrý deň, potreboval by som poradiť nejaký herný notebook do cca 1400€. Chcel by som 17" displej. Rozmýšľam nad MSI alebo HP Omen, chcel by som poradiť najlepšiu voľbu do tejto ceny.Nebránim sa ani inej značke pokiaľ máte lepšie skúsenosti. Ďakujeem.

To vubec nevadi. S notebookem jsem spokojen. Sice jsem si myslel, ze M.2 disk bude M.2 gen.3 a ne gen.2. Je to spatne napsane jiz v popisku od vyrobce. Tudiz misto rychlosti kde by mohlo byt 2500Mb/s cteni se kona pouze 433Mb/s coz je dost podstatne, ale dalo se to cekat. Krom toho bych rekl, ze je kvalitne proveden. Nic nevrze, panty drzi perfektne pozici, displej je perfektni z duvodu podani krasnych sytych barev. Super je volitelne nastaveni barev klavesnice, mam nastavene podle sebe, aby me moc neoslnovala. Graficka karta gtx 1060 je taktez super a oproti gtx 1050ti je tam veliky narust vykonu. Takze za sebe super volba. Jan Piroch

Je kompatibilny hard disk nvme? Mozem ho upgradnut za nejaky 256GB ? https://www.alza.sk/search.htm?exps=nvme Mozete mi prosim uviest kompatibilny tip ktory mozem kupit ? Dakujem

Jde zvětšit RAMkau notebooků popřípadě nejlepší tip 8gb ?

Krásný den Vám přeji. Zakoupil jsem tento notebook MSI, kladně jsem i hodnotil. Nicméně moje otázka směřuje k výměně za nový SSD. Bohužel až dnes jsem si všiml, že jediný způsob jak se dostat k disku je, že musím oddělat celý zadní kryt a bohužel je tam pečet na záruku a musím ji porušit. Chci se zeptat jak mám postupovat? Nechci přijít o záruku. Přeci jen, není to málo penez. Děkuji Vám.

Dobrý den mohu se zeptat jestli je ta webkamera HD nebo FHD?

Dobrý den. Zakoupil jsem tento model. Popisek uvádí, že má 128GB SSD disk a 1TB 7200 rpm pevný disk. Nicméně systém detekuje pouze 128GB SSD disk a nic víc! Kde je problém? Nebo se jedná o model pouze s SSD diskem a popisek u zboží je špatně?? Děkuji.

Neda sa rozsirit RAM bez toho aby sa zozadu poskodila papierova nalepka. Autorizovany servis je len v Polsku. Mozem si RAM kupit u vas a rozsirit si to sam alebo ako postupovat ?

Dobrý den, rozhoduji se mezi dvěma notebooky mezi https://www.alza.cz/acer-predator-helios-300-17?dq=5091943&kampan=web_personal_C_homepage_alza_carousel_doporuceno-primo-pro_NC112k2d7n a tímto,který by jste řekl že je lepší.

123
Diskusia a poradňa k MSI GP72MVR 7RFX-642CZ Leopard Pro
Príslušenstvo pre MSI GP72MVR 7RFX-642CZ Leopard Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI GP72MVR 7RFX-642CZ Leopard Pro.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií