Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MSI GT83

Zobraziť katalóg
MSI GT83
Herný notebook - procesor až Intel Core i7 6920HK Skylake, 18.4 "LED s rozlíšením až UHD 4K 3840x2160 IPS, RAM až 64GB DDR4 SDRAM, až 2x NVIDIA GeForce GTX 1080 8GB GDDR5 SLI, 2x M.2 NVMe PCIe SSD 256GB + HDD 1TB 7200 otáčok, BluRay , WiFi 802.11ac, Killer LAN, Bluetooth 4.0, HDMI 1.4, 1x miniDisplayPort, USB 3.1 Gen2 Type-C (USB-C), webkamera, čítačka kariet, Dynaudio reproduktory + subwoofer, SteelSeries mechanická podsvietená klávesnica, Windows 10 Home 64bit
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NB118d6i Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI GT83

Začátkem letošního srpna si připravte úspory a v práci vyberte zbývající dovolenou. Na trh totiž vstúpi niekoľko horúcich kusov spoločnosti MSI a medzi nimi aj nabušený herný notebook GT83.

kľúčové vlastnosti

  • Duálny grafická karta a obrazovka s uhlopriečkou 18,4 "vám doprajú nevšedné zážitky z hrania
  • Sieťový štandard Killer LAN obstará hladký streaming multimédií a hranie online hier
  • Koniec zbesilého stláčanie klávesov vďaka vylepšenej mechanickej klávesnici
  • Výkonné reproduktory a subwoofer od osvedčené značky Dynaudio
  • Webkamera a čítačka pamäťových kariet

Podívaná, akú ste nezažili

GT83 je jeden z prvých notebookov spoločnosti MSI, ktorý sa zameriava na technológiu VR Ready - teda podporu virtuálnej reality. Vaše letné večery budú odteraz patriť potulkám hernými svety, v ktorých uviaznete dlho do noci. Pretože podívanou, akú vám pred očami vykreslí grafická karta NVIDIA GeForce GTX 980 a zobrazovacie mód 4K surround, ste určite nezažili. 

Sa vzteklým búšením do klávesnice bude nadobro koniec

Ide zároveň o prvú hernú mašinu s integrovanou mechanickou klávesnicou Cherry MX s pestrofarebným podsvietením. Túto lahôdku prihrala MSI spoločnosť SteelSeries. Vášmu GT83 zaistí jednak štýlový vzhled, a zároveň nebudete musieť zbesilo stláčať klávesy, aby váš virtuálny hrdina konečne vykonal zamýšľaný úkon.

Nízka hmotnosť, skvelá mobilita

Výrobcovia o MSI GT83 vyhlasujú, že je to vôbec najľahšia prenosná VR platforma. Ak to tak je, sa budete môcť na vlastné zmysly presvedčiť už v druhej polovici leta. Zatiaľ si nachystajte svoje obľúbené herné šlágre a pomaly začnite dávať zbohom svojmu starému notebooku.

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Na obrázku máte notebook MSI GT73 Titan SLI.

Docela by me zajimala cena, vykonostne je to obdoba meho desktopu, a ze ten nebyl uplne nejlevnejsi :O

Diskusia a poradňa k MSI GT83
Príslušenstvo pre MSI GT83 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI GT83 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI GT83. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI GT83.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií